Taxi Amsterdam Noord, West, Zuid, Oost of ZuidOost nodig? (Tip)

Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam nodig? Reserveer een Staxi en je weet vooraf precies hoeveel je betaalt. Bij ons krijg je namelijk voor iedere reservering een vaste prijs. Fixed price, no surprise!

Taxi Amsterdam taxiservice

Taxi Amsterdam nodig? Waar je ook bent in Amsterdam, wij halen je graag op. Bestel online of via de Staxi App een taxi van Staxi. Dan weet je zeker dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan; de prijs staat vast bij het reserveren en verandert niet gedurende de rit.

Wat kost een taxi in Amsterdam?

De kosten voor een taxi in Amsterdam wordt berekend op basis van het starttarief en aan de hand van de kilometers of de prijs per minuut die de taxi moet afleggen vanaf het moment van ophalen tot het moment van arriveren op de plaats van bestemming. Ook speelt het soort vervoer hierbij een rol, zoals normaal personenvervoer, rolstoeltaxi of een taxibus voor meerdere personen.

Hoe bestel je een taxi in Amsterdam?

Een taxi in Amsterdam reserveren kan op verschillende manieren:

  1. Gebruik het bestelformulier op deze website;taxi amsterdam eenvoudig bestellen met app
  2. Download de gratis Staxi App, voer eenmalig de verificatie uit en bestel een Staxi;
  3. Bestel je taxi telefonisch, we helpen je graag op weg;
  4. Stuur een bericht naar de Staxi centrale via WhatsApp. We zijn 24/7 bereikbaar.

Betrouwbare taxi Amsterdam

Wanneer je bij Staxi een taxi bestelt, kun je ervan op aan dat je keurig op tijd wordt opgehaald door een professionele taxichauffeur in een nette taxi. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, dus neem ons woord niet voor waarheid, maar ervaar de zeer goede Staxi Service zelf! Van Oost naar West, van Noord naar Zuid, naar Schiphol of Den Haag, het maakt ons niet uit! Onze chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd wordt opgehaald en veilig aankomt op je bestemming.

taxi Amsterdam review David

Waar je bij Staxi op kan rekenen

Staxi taxiWij vinden het belangrijk dat je een prettige reis beleeft wanneer je gebruik maakt van onze taxidienst in Amsterdam. Die reis begint al bij het reserveren. Wij bieden daarom verschillende bestel- en betaalmogelijkheden, zodat eenieder een taxi kan reserveren en betalen op de manier die het best bij deze of gene past.

Betaalmogelijkheden

Staxi taximeter vaste prijs

Je kan op verschillende manieren betalen voor je taxi bij Staxi. Gelijk afrekenen bij het boeken is het makkelijkst; je hebt er dan geen omkijken meer naar én je krijgt na afloop van de rit automatisch een factuur. Het is natuurlijk ook mogelijk om ter plekke in de taxi te betalen.

Heb je vaker een taxi nodig? Dan kan je gebruik maken van onze app om snel en eenvoudig een taxi te bestellen.

Taxi Amsterdam Noord

Een Taxi in Amsterdam Noord bestel je ook eenvoudig via Staxi. Het maakt niet uit waar je heen wil, wij rijden overal. Wij zijn zelf gevestigd op de IJdoornlaan en onze chauffeurs rijden dagelijks in Amsterdam Noord.

Sta je op Buikslotermeerplein en wil je naar het centrum? Geen probleem. Of misschien wil je vanuit Amsterdam Noord naar een hele andere provincie of regio in Nederland. Wij hanteren altijd een vaste prijs zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Met onze aanvullende taxidienst Mokumflex reis je voor slechts € 2,50 per persoon van bushalte naar bushalte tussen het BovenIJ-ziekenhuis en Landelijk Noord.

Een Taxi Amsterdam Noord naar Schiphol

Een Taxi Amsterdam Noord naar Schiphol is een van onze specialiteiten. Ga je lekker op vakantie en wil je jouw welverdiende vakantie direct zorgeloos beginnen, dan brengen wij je graag naar Schiphol.

Onze goedkope Taxi Amsterdam Noord Service brengt je veilig naar de luchthaven. En als je weer terug bent van vakantie halen we je natuurlijk ook graag weer op en brengen we je veilig weer naar huis.

Kosten Taxi Amsterdam Noord Service?

De kosten voor onze Taxi Amsterdam Noord service zijn vooraf altijd al bekend. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo makkelijk natuurlijk. Maak gebruik van onze gratis Staxi App of boek een rit via ons online bestelsysteem.

Betalen gaat eenvoudig online via Ideal, maar je mag natuurlijk ook gewoon in de auto contant aan de chauffeur betalen. Wat jij zelf prettig vindt.

Wij vinden eenvoud en transparantie erg belangrijk in onze taxi Amsterdam service, en wij doen er dan ook alles aan om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Dit merk je ook direct in het gehele proces vanaf het reserveren van de taxi tot de uiteindelijke plaats van bestemming.

Taxi naar bezienswaardigheden in Amsterdam

Onze chauffeurs worden dagelijks ingezet om passagiers naar de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam te brengen. Enkele populaire locaties zijn hierbij natuurlijk musea.

Amsterdam kent een groot aantal prachtige museums die absoluut het bezichtigen waard zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum. Niet alleen voor toeristen maar ook zeker voor alle inwoners door heel Nederland is het Rijksmuseum een van de meest bezochte musea van Nederland.

Het Rijksmuseum

In het Rijksmuseum bewonder je de mooiste kunstwerken en schilderijen van de bekendste grootmeesters die onze wereld rijk is, of is geweest. Heb je meesterwerken zoals de Nachtwacht of de Staalmeesters weleens in het echt van dichtbij bewonderd? Werken van onder andere Rembrandt en Vermeer? Een absolute must voor iedereen die interesse heeft in historie en kunst.

Madame Tussauds

Wat is een bezoekje aan Amsterdam zonder een rondje door Madame Tussauds? Sta oog in oog met levensechte beelden van wereldberoemde grootheden. Onze chauffeurs brengen je graag naar deze mooie plek toe.

De Wallen / Red Light District

De Wallen, ook wel het Red Light District genoemd, is al vele decennia lang de grootste trekpleister van Amsterdam. Voor zowel toeristen als dagjesshoppers uit eigen land gaat niemand naar huis voordat er een rondje over de wallen is gelopen. Hoewel dit gebied niet meer is wat het vele jaren voorheen was, lopen er jaarlijks nog steeds miljoenen mensen over dit kleine stukje van Amsterdam.

Boek een Staxi!
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Blog

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster