Taxibus bestellen? Boek online of bel Staxi - altijd een vaste prijs vooraf!

Taxibus

Taxibus bestellen? Je krijgt vooraf een vaste prijs voor een rit met een taxibusje als je deze vooraf bij Staxi reserveert. Gebruik het bestelformulier op deze pagina om jouw vaste tarief te berekenen of download de Staxi App.

Een taxibusje is de beste keuze voor groepsvervoer met 5 tot en met 8 personen. Of bijvoorbeeld als je met 4 personen en veel bagage reist.

Taxibus

In een taxibus van Staxi word je comfortabel en veilig vervoerd; van of naar Amsterdam, naar Schiphol of naar welke bestemming dan ook. Alles is mogelijk!

Hoe kan je een taxibus bestellen?

Je kan een taxibus online bestellen via deze website, met de Staxi App, telefonisch of via WhatsApp. Hoe je ook boekt: je weet van tevoren precies wat de kosten zijn. En wanneer je online betaalt, heb je daar geen omkijken meer naar. Houd de volgende zaken paraat wanneer je gaat reserveren:

  1. Het ophaaladres en de bestemming. Je kunt ook de naam van bijvoorbeeld een hotel, luchthaven of restaurant invoeren;
  2. Hoeveel passagiers reizen er in totaal mee? Een taxibus biedt ruimte voor maximaal 8 personen (buiten de chauffeur om);
  3. Wanneer heb je het vervoer nodig? Geef de gewenste ophaaltijd door;
  4. Hoe kunnen we je bereiken? De chauffeur belt je als hij er bijna is.

Taxibus kostenVooraf betalen voor je taxi is mogelijk; dat is vertrouwd en het bespaart je tijd. Met contant geld, je PIN-pas of je creditcard betalen in de taxi kan ook. Natuurlijk zonder extra kosten.

Nadat je besteld hebt, krijg je een automatische bevestiging van je reservering. Wanneer je online betaalt, krijg je ook een gedetailleerde factuur meegestuurd zodra de rit voltooid is. Handig als je de reiskosten kan declareren bij de baas of opvoeren voor de belasting.

Vast tarief voor je taxibusje

Het mooie van vooraf een taxibusje boeken bij Staxi, is het vaste tarief dat je dan van ons krijgt.

✓ Geen meterprijs
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen verborgen kosten

Heb je een taxibusje geboekt van Amsterdam naar Den Haag en de chauffeur moet tijdens de rit uitwijken omdat er onderweg een ongeluk is gebeurd? Dat is dan natuurlijk erg vervelend, maar er verandert in dat geval niets aan het afgesproken tarief. En dat is wel zo prettig, omdat je zo altijd vooraf zekerheid hebt over de kosten voor je taxi.

Taxibus - Review van Johan

Kosten Taxibus

In eerste instantie zullen veel mensen zeggen dat vervoer met de taxi duur is. Maar reken eens uit wat je kwijt bent als je met 7 personen met de metro en de trein reist? En in het openbaar vervoer krijg je zeker weten te maken met vertragingen, wachttijden, treinen die uitvallen, drukte op het station enzovoort.

Natuurlijk brengt de trein je ook niet tot aan de voordeur. Bijna altijd moet je je reis nog vervolgen met de metro, tram, of bus. Of al lopend met je navigatie in de hand zelf je weg zien te vinden in de stromende regen. Met een taxibusje van Staxi ben je verzekerd van goede service. Een nette chauffeur in een nette taxi vervoert je snel en veilig van deur tot deur.

Vervoer op maat

Heb je speciale eisen of wensen voor wat betreft je taxivervoer, neem dan contact met ons op. Wij sturen je een offerte op maat.

Leerlingenvervoer, een pendeldienst, een tour met een taxibus, een taxibusje huren voor meerdere uren achter elkaar? Het is allemaal mogelijk.

In sommige gevallen kan een pendeldienst precies zijn waar je eigenlijk naar op zoek bent. Bijvoorbeeld: je geeft een groot feest of regelt een bijeenkomst met aansluitend een overnachting voor je gasten in de stad. Niet iedereen wil dan tegelijk weg natuurlijk. Een pendelbus is in zo’n geval een mooie oplossing.

Taxivervoer of eigen vervoer

Een dagje naar Amsterdam of bijvoorbeeld Scheveningen met je eigen auto is voor degene die moet rijden niet altijd even ontspannen. Het verkeer is druk, parkeerplaatsen zijn schaars en je betaalt je scheel aan parkeerkosten.

Reserveer je een taxibusje van Staxi, dan kom je ontspannen op de plaats van bestemming aan. Je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en een parkeermeter. Je spaart zo hoge parkeerkosten uit. En als je weer naar huis wil, dan halen we je gewoon weer op en verzorgen je rit naar huis net zo comfortabel en veilig als de heenrit.

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Direct Reserveren »
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster