Vervoer naar Schiphol - Voor een Vaste Prijs met een Taxi van Staxi

Vervoer naar Schiphol

Ga je binnenkort op vliegvakantie, familiebezoek of zakenreis? Begin je reis comfortabel en zorgeloos met een taxi van Staxi!

Staxi Schiphol Taxi

Taxivervoer naar Schiphol

Staxi is dé specialist voor alle taxivervoer van en naar Schiphol. Dat is gemakkelijk gezegd natuurlijk maar niet minder waar; per maand vervoeren wij zo’n 60.000 reizigers met de taxi van of naar de luchthaven.

Vanuit het hele land, zoals Amstelveen, Duivendrecht, Groningen, Haarlem en Ouderkerk, reis je goedkoop naar Schiphol met Staxi. Bereken de kosten voor je taxi gemakkelijk met de bestelmodule en ervaar onze Schiphol Taxi Service zelf!

Goedkope Schipholtaxi

Staxi taximeterWie bij Staxi een taxi bestelt, krijgt altijd een vaste prijs van tevoren. Als je op een taxistandplaats instapt of op straat een taxi aanhoudt, is de chauffeur verplicht zijn taximeter aan te zetten. Per afgelegde kilometer betaal je meer dan twee euro. Daarbij komen nog de kosten per minuut en het instaptarief.

Wanneer je je taxi bij ons bestelt, weet je vooraf precies wat de kosten zijn. Je betaalt niets extra’s meer:

  • Geen bagagetoeslag
  • Geen wachttarief
  • Geen nachttoeslag
  • Geen vervelende verrassingen

Reis je met meerdere personen? Dan ben je helemaal voordelig uit als je de kosten deelt! Je wordt opgehaald door een nette chauffeur in een nette taxi voor een héle nette prijs!

Taxi vanaf Schiphol

Reserveer ook je taxi vanaf Schiphol bij Staxi. Wij houden in de gaten of je vlucht eerder of later landt en begeleiden je naar je gereserveerde Staxi.

De centralist stuurt je een berichtje via WhatsApp wanneer de landing wordt ingezet. Via ‘Airport_Free_Wifi’ heb je altijd gratis Wifi op Schiphol!

Je kunt ons alvast toevoegen op WhatsApp als je dat prettig vindt. Klik op het icoontje hieronder en je staat direct in contact met de centrale. Die is via WhatsApp trouwens 24/7 bereikbaar. Je kunt dus dag en nacht navraag doen of een wijziging doorgeven als dat nodig is.

Call Staxi      WhatsApp Staxi

Waar halen we je op?

Het Staxi Pickup-punt is ter hoogte van vertrekhal 3 deur D, op de buitenste rijbaan. Stuur ons een berichtje wanneer je bij de bagageband op je koffers wacht. Heb je geen ruimbagage? Het is handig als je dit noteert in het opmerkingenveld bij het reserveren; wij weten dan dat je vrij snel na de landing al klaarstaat voor vertrek.

Op het kaartje hierboven zie je waar het Staxi Pickup-punt is. ’s Nachts is deur D dicht. Maak dan gebruik van deur C.

Zodra je ons een berichtje heb gestuurd, sturen wij een taxi aan. De chauffeur zal ook contact met je opnemen. Als je alle bagage verzameld hebt, loop je naar het Pickup-punt en laat je de chauffeur weten dat je nu opgehaald kan worden.

Tip! Deel je live locatie via WhatsApp met je chauffeur en laat hem zijn locatie met jou delen. Zo kan je jouw chauffeur (en dus je vaste prijs) nooit mislopen!

Gekwalificeerde chauffeurs

Staxi TX-chauffeurStaxi is één van de zeven taxibedrijven die officieel taxidiensten aan mogen bieden op het grondgebied van Schiphol. Chauffeurs die taxivervoer aanbieden vanaf de luchthaven, moeten voldoen aan strenge eisen. Elk jaar zijn zij verplicht cursussen te volgen om de kwaliteit van het taxivervoer zo goed mogelijk te waarborgen.

Na de opleidingen ondergaan de Schipholchauffeurs en hun voertuigen een uitgebreide inspectie. Voldoen zij nog aan alle eisen? Dan ontvangen ze het benodigde TX-keur.

Bestel een Staxi!
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

Laat meer zien
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©