Staxi Academy: ons opleidingscentrum - Staxi, the fixed price taxi

Staxi Academy

Staxi heeft een eigen opleidingscentrum waar wij onze chauffeurs intern opleiden: de Staxi Academy. Dit is waar een taxichauffeur een Staxi-chauffeur wordt!

Een nette chauffeur van Staxi

Wij onderzoeken met regelmaat de wensen en behoeftes van onze passagiers. Periodiek ontwikkelen wij aan de hand van die wensen en met de kennis die wij zelf in huis hebben trainingen voor zowel onze chauffeurs als ons personeel. Hiermee onderscheiden wij ons van andere Amsterdamse taxicentrales.

5 sterren chauffeur

Training voor de Staxi Selectie

De Staxi Selectie-opleiding is opgezet speciaal voor Staxi-chauffeurs. Tijdens deze cursus delen wij onze visie over het taxivervoer in Amsterdam en merken dat hier bij onze chauffeurs veel draagvlak voor is. Deze chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf; zij zijn uiteindelijk degenen die jou veilig, netjes en op tijd vervoeren.Staxi review Maurice - tevreden met de chauffeurs van staxi

Training voor de Staxi Centralisten

Onze centralisten zijn een belangrijke spil binnen onze organisatie. Zij zijn degenen die jou als klant te woord staan en de verantwoordelijkheid hebben dat je taxi op tijd wordt aangestuurd. De centralisten vormen dus een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsborging. Daarom leiden wij ook ons personeel intern op. Omdat wij continu bezig zijn met het verbeteren van processen en systemen, geven wij met regelmaat trainingen aan de medewerkers van de centrale.

Staxi Icoon TX chauffeurAlgemene bedrijfscursus & levensreddend handelen

Chauffeurs die een TX-keur willen behalen, zijn verplicht extra opleidingen te volgen. Ieder jaar krijgen TX-chauffeurs een algemene en bedrijfsspecifieke cursus. Iedere twee jaar behalen zij een certificaat voor levensreddend handelen.

Staxi biedt alle TX-opleidingen intern aan. Een gecertificeerd opleider presenteert de nodige onderwerpen zoals veranderingen in wet- en regelgeving, sociale vaardigheden en rijgedrag. De opleiding levensreddend handelen kent een theoretisch en praktijkgedeelte. Onder andere wordt er aandacht besteed aan het verlenen van eerste hulp en reanimatie. Bij een TX-chauffeur ben je dus in veilige handen.

Logo STXTX-inspectie

Bij Staxi Academy worden de jaarlijkse inspecties voor het TX-keurmerk uitgevoerd door een externe, onafhankelijke partij. De inspecteur controleert het nodige papierwerk van de chauffeur, onder andere verzekeringen, belastingpapieren en keuringsbewijzen. Vervolgens wordt ook het taxivoertuig aan een inspectie onderworpen.

Wanneer de chauffeur, zijn onderneming én het voertuig aan alle eisen voldoen, ontvangt de chauffeur een TX-certificaat. Met zo’n certificaat mag de chauffeur taxivervoer aanbieden vanaf de officiële taxistandplaats van Schiphol.

Je kunt TX-chauffeurs herkennen aan de blauwe TX-sticker op hun voorruit. Staxi als taxicentrale heeft zelf ook een TX-keur.

Voor chauffeurs

Ben jij zelfstandig taxichauffeur en spreekt bovenstaande tekst jou aan? Surf dan door naar de pagina ‘Aansluiten bij Staxi‘ en meld jezelf aan. Of bekijk onze vacatures.

Ben jij van mening dat het taxivervoer in Amsterdam beter kan? Dan is Staxi dé centrale voor jou! Samen tillen wij het taxivervoer naar een hoger niveau. Wij geven jou alle informatie die je nodig hebt om je aansluiting bij of overstap naar Staxi soepel te laten verlopen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©

Taxi naar de teststraat

Boek hier je taxi naar de corona-teststraat