Taxi in Amsterdam Zuidoost nodig? Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi Amsterdam Zuidoost

De ervaren chauffeurs van Staxi brengen je graag en op een relaxte manier in of vanuit Amsterdam Zuidoost naar je bestemming in een comfortabele taxi.

Staxi taxi

Zoek je een ervaren en betrouwbare taxidienst die een eerlijke prijs rekent? Bij Staxi betaal je een vaste ritprijs, dus geen verborgen kosten als er files staan of als er moet worden omgereden.

Bestel je taxi online, voer in waar je opgehaald wil worden, waar je heen reist en met hoeveel personen. Dan zie je direct wat de ritprijs is. Onze taxicentrale is 24/7 bemand en zowel via WhatsApp als telefonisch bereikbaar.

Staxi TX-keur chauffeurBetrouwbaar en op tijd reizen met Staxi

Als je een taxi bestelt bij Staxi weet je zeker dat onze chauffeur op tijd voorrijdt in Amsterdam Zuidoost om je naar je bestemming te brengen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Staxi voorop.

Niet voor niets hebben onze vijfhonderd chauffeurs opleidingen gevolgd waardoor ze voldoen aan de meest recente wettelijke eisen. Ook de auto’s worden zeer regelmatig gecontroleerd. Zo garanderen we de veiligheid van onze passagiers.

In het kort de voordelen van Staxi:

✓ We bieden kwaliteit voor een vaste prijs.
✓ We rekenen geen parkeerkosten en geen verborgen kosten.
✓ Een Staxi is gemakkelijk te bestellen online, via de Staxi App, WhatsApp en telefonisch.

Staxi review Hans - keur op tijd - voor herhaling vatbaar - aan te raden

Gemakkelijk een taxi bestellen

Gemak dient de mens. Daarom kun je bij Staxi op verschillende manieren eenvoudig en snel een taxi bestellen in Amsterdam Zuidoost. Bijvoorbeeld op deze website. Als je vaker een taxi nodig hebt, is de gratis Staxi App echt iets voor jou.

We komen je van elke gewenste locatie in Amsterdam Zuidoost ophalen en via de app kun je zien waar je taxi rijdt en hoe laat de chauffeur aankomt. Download de gratis Staxi AppAls je je betaalgegevens eenmalig koppelt, kun je direct betalen vanuit de app. De facturen mailen we. In de taxi betalen is uiteraard ook mogelijk. Staxi is ook 24/7 telefonisch bereikbaar en ook via WhatsApp.

Probeer Staxi een keer uit

Ervaar de service van de taxi’s van Staxi in en vanuit Amsterdam Zuidoost. Staxi is er voor privé-vervoer en zakelijk vervoer, voor taxiritten in heel Amsterdam en naar en van Schiphol. Zo kan je ook makkelijk van en naar Schiphol vanuit Amsterdam Zuidoost. Als je met meerdere personen reist, kun je een taxibus bestellen. Onze stationwagens zijn handig als je met veel bagage reist en de dienstdoende chauffeur zal altijd helpen met in- en uitladen.

Nette chauffeursTalk is cheap, probeer Staxi zelf een keer uit. We willen je het gemak en de voordelen van de Staxi Service graag persoonlijk laten ervaren. De kwaliteit die we met elke rit leveren, houden we graag hoog in het vaandel.

Taxi vanaf de Johan Cruijff ArenA of Ziggo Dome

Na afloop van een concert of ander evenement in de Johan Cruijff ArenA of Ziggo Dome, is het immens druk rondom de Arena boulevard. Wanneer je vooraf een taxi hebt besteld, kan de chauffeur je niet voor de deur ophalen.

Wij adviseren om een stukje te lopen naar de oprit van P4 Villa ArenA. Meestal kan de taxi hier zonder problemen voorrijden. Volg simpelweg de looproute die hieronder staat aangegeven en zorg dat je telefoon aan staat; de chauffeur zal je altijd even bellen.

 

Wil je een offerte opvragen of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.

Taxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster