Taxi in Amsterdam Centrum nodig? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Amsterdam Centrum

Met Staxi heb jij een betrouwbare en betaalbare taxi binnen het centrum van Amsterdam. Onze taxicentrale bestaat sinds 2012 en is opgericht om de kwaliteit van het taxivervoer in onze hoofdstad te waarborgen en waar nodig te verbeteren.

Staxi de vaste prijzen taxi

Staxi TX-keur TaxiStaxi is uitgegroeid tot de eerste Toegelaten Taxi Organisatie (TTO) van Nederland. Het is namelijk zo, dat een taxichauffeur zich eerst bij dit soort organisaties dient aan te melden, voor hij of zij taxi mag rijden in Amsterdam centrum. Daarnaast rijdt Staxi het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV) in Amsterdam. Dit is een speciale dienst voor mensen die niet met het reguliere openbare vervoer kunnen reizen.

De beste taxi in het centrum van Amsterdam

Staxi taximeter vaste prijsDoordat Staxi met betrouwbare en gecertificeerde chauffeurs samenwerkt, wordt jou een zorgeloze rit aangeboden. Op de website, in de app of via de telefoon kan jij jouw taxi bestellen. Op dat moment krijg je in beeld te zien, wat de vaste prijs van jouw rit gaat zijn.

Bij Staxi bieden we altijd een vaste prijs aan. Dus je komt nooit meer voor onvoorziene kosten te staan. Zelfs als de taxichauffeur een omweg dient te nemen, betaal jij de prijs die jou van tevoren is verteld. Bij Staxi zorgen wij ervoor dat jij altijd op tijd, veilig en met een glimlach op je gezicht aankomt op jouw bestemming.

Staxi review Hans - keurig op tijd - goed en verzorgd - vriendelijk en beheerst - prima rit voordelige prijs

Doordat Staxi met ruim 600 chauffeurs samenwerkt, kan je op elk gewenst moment van de dag een taxi in het centrum van Amsterdam bestellen. Onze dienst is 24/7 bereikbaar en je kunt altijd bij de centrale terecht. Er zijn altijd wel chauffeurs aan het werk, dus je bent gegarandeerd van een fijne en betaalbare rit.

Hetgeen wat Staxi zo uniek maakt, is dat wij voor elke soort rit een vaste prijs bieden. Zo ook voor onze rolstoeltaxi’s bijvoorbeeld. Veel andere taxicentrales in Amsterdam bieden deze optie alleen als het om ritten van en naar Schiphol gaat.

Staxi TX-keur chauffeurGescreende en ervaren chauffeurs

De chauffeurs waarmee Staxi samenwerkt, rijden taxi in het centrum van Amsterdam. Iedere nieuwe chauffeur volgt eerst een opleiding aan de Staxi Academy. Zij worden goed voorbereid op hun ritten voor de meest klantvriendelijke taxicentrale in de stad. Zo leren de nieuwe chauffeurs hoe zij klantgericht en vooral klantvriendelijk te werk kunnen gaan en wordt er een cursus geboden, over wat zij bij calamiteiten dienen te doen. En daarnaast hebben de chauffeurs waarmee Staxi werkt allemaal een TX-certificering. Dit houdt in dat zij levensreddend kunnen handelen.

Een Staxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster