Taxi Amsterdam - Walibi? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Amsterdam – Walibi

Misschien had jij er nog niet eerder aan gedacht om met de taxi vanaf Amsterdam naar Walibi toe te gaan… Met Staxi is dit nu een mogelijkheid, doordat wij van tevoren een vaste prijs voor jouw rit aanbieden.

Staxi taxi

Stel dat de chauffeur midden op de route opeens een grote omweg dient te maken. Dan betaal jij nog steeds het bedrag, wat wij van tevoren hebben afgesproken. Alle prijzen worden direct vastgelegd en je kan het bedrag voor jouw taxi van Amsterdam naar Walibi meteen betalen met iDeal.

Staxi chauffeursbadgeBij Staxi kan je met het hele gezin terecht

Staxi is een van de veiligste en betrouwbaarste taxicentrales in Amsterdam en omgeving. Wanneer je een taxi nodig hebt, kan je meteen het aantal personen doorgeven waarmee je reist. Je zou Staxi zelfs in kunnen zetten wanneer een van jouw kinderen een kinderfeestje geeft en je voor 8 personen vervoer nodig hebt.

Je zou dus met een gerust hart een taxi kunnen nemen van Amsterdam naar Walibi. Alle chauffeurs zijn gescreend en gecertificeerd en hebben daarnaast ook een EHBO-cursus afgerond. Zo weet jij zeker dat jouw kinderen en jijzelf veilig zijn tijdens de rit. Ga lekker zitten, relax en laat jullie gezellige uitje beginnen!

Staxi review Maurice - tevreden met de chauffeurs van staxi

Met de taxi van Amsterdam naar Walibi was nog nooit zo makkelijk

Je hebt de kinderen beloofd om gezellig een dagje naar een attractiepark te gaan. Jullie wonen in het centrum van Amsterdam en doen normaal alles met het openbaar vervoer of de fiets. Maar helaas is Walibi een beetje te ver om te fietsen.

Jullie besluiten om de trein te nemen, maar door een storing bij de NS rijden de treinen helaas niet. Wat nu? De kinderen leven al een paar weken naar dit moment toe. Een Uber is erg duur en misschien willen die chauffeurs jullie niet zo ver weg brengen.

Download de gratis Staxi AppGeen paniek, je kunt nu een betrouwbare en veilige taxi van Amsterdam naar Walibi bestellen via Staxi. Je neemt makkelijk contact met ons op via de site of zelfs WhatsApp en wij brengen je gerust naar het pretpark toe!

Bij Staxi weet je vanaf het moment dat je het ophaal- en eindpunt invult, direct de prijs van jouw rit. En deze prijs verandert niet meer tijdens de rit, dus je komt nooit meer voor financiële verrassingen te staan. Je betaalt de taxi gemakkelijk met iDeal, PayPal of gewoon contant en het gezellige dagje met jouw gezin kan beginnen.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster