Taxi in Amsterdam Oost nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Amsterdam Oost

Ben jij op zoek naar een taxi in Amsterdam Oost? Zoek dan niet verder en bestel een betrouwbare taxi via Staxi. Onze ervaren taxicentrale is niet alleen erg klantvriendelijk; onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat jij altijd een vooraf afgesproken prijs betaalt.

Vijf sterren taxi

Download de gratis Staxi AppJe kan de taxi heel simpel via jouw smartphone bestellen. Je krijgt meteen een prijs voor jouw rit in beeld en dit is altijd de prijs die jij zal betalen. Zelfs wanneer je langer in de file staat, of wanneer jouw chauffeur onverhoopt moet omrijden. Kom met Staxi dus nooit voor onvoorziene kosten te staan en bestel met gemak een taxi in Amsterdam Oost.

Hoe bestel jij een Staxi?

Een taxi in Amsterdam Oost bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Staxi heeft nu een eigen app gelanceerd! Wat het voor jou nog makkelijker maakt om een chauffeur te bestellen. Behalve via de app, kan je ook met de centrale bellen of WhatsAppen. En daarnaast kan je via onze website ook gerust een taxi bestellen.

Geef altijd even jouw ophaaladres en het aantal personen door. Daarna kan jij kiezen voor een vervoersmiddel naar keuze, denk aan een personenauto of een personenbusje. Wanneer je deze informatie ingevuld hebt, wordt de vaste ritprijs voor je berekend.

Staxi Review Antoinette - Uitstekende dienstverlening - wij gebruiken dit alternatief voor TCA voortaan

Staxi vaste prijs van A naar BDe prijs die naar voren komt, is de prijs die je voor deze rit zal betalen. Bij Staxi is dit een unieke ervaring. Andere taxiservices hebben vaak alleen vaste prijzen voor een rit van Amsterdam naar Schiphol. Maar als je van de ene kant van de stad een taxi nodig hebt naar bijvoorbeeld Amsterdam Oost, dan betaal je altijd verschillende bedragen. En dan weet je aan het einde van de rit pas, wat je nou eigenlijk dient te betalen.

Zakelijke taxi vaste prijsBij Staxi is dit verleden tijd, je betaalt direct via Paypal, jouw creditcard of met iDeal. Na je betaling ontvang je altijd een bevestiging per mail en dan is jouw chauffeur al onderweg!

Betrouwbare taxi in Amsterdam Oost

Doordat Staxi met vooraf afgesproken prijzen werkt, is deze taxidienst erg betrouwbaar. Daarnaast zijn alle deelnemende chauffeurs goed gescreend en hebben zij een opleiding aan de Staxi Academy afgerond.

Staxi Chauffeursbadge StropdasDit is een extra dienst, want alle Staxi-chauffeurs én chauffeuses zijn erg klantvriendelijk en weten hoe zij tijdens een noodgeval dienen te handelen. Zij hebben namelijk ook een EHBO-cursus gevolgd. Je hebt je tijdens een taxi rit in Amsterdam Oost nog nooit zo veilig gevoeld!

Een Staxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster