Taxi in Amsterdam West nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Amsterdam West

Als je een taxi in Amsterdam West zoekt, ben je bij Staxi aan het juiste adres! Bestel jouw rit nu gemakkelijk via de app, website of zelfs via WhatsApp. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een betrouwbare chauffeur of chauffeuse te vinden.

Staxi chauffeursbadge

Staxi icoon vijf sterrenBij Staxi worden alle chauffeurs gecontroleerd op de benodigde certificaten. Als een chauffeur aan de toelatingseisen voldoet, volgt hij/zij nog een cursus aan de Staxi Academy. Pas wanneer de chauffeur er helemaal klaar voor is, gaat hij/zij de weg op om jou naar jouw eindbestemming te brengen!

Een laagdrempelige taxi in Amsterdam West

Anders dan bij veel andere taxicentrales, betaal jij bij Staxi altijd een vooraf afgesproken prijs voor jouw rit. Of je nu een taxi nodig hebt vanaf Amsterdam West, of naar het centrum wilt gaan, bij Staxi betaal je altijd de afgesproken prijs.

Wanneer je de chauffeur bestelt, kan je namelijk direct met verschillende betaalopties betalen. Daardoor betaal je altijd de prijs die je van tevoren hebt afgesproken. Ook al dient jouw chauffeur om te rijden of duurt de rit veel langer dan verwacht, jij betaalt het vaste bedrag. Kom met Staxi dus nooit voor een verrassing te staan, je weet direct wat je aan ons hebt!

Staxi review David - Staxi-chauffeurs vijzelen de naam van de Amsterdamse taxiwereld op

Staxi TX-keur chauffeurDe klantvriendelijkste taxi in Amsterdam West

Staxi werkt met de fijnste chauffeurs uit de stad. Doordat er meer dan 600 taxichauffeurs aangesloten zijn, is onze taxicentrale 24/7 bereikbaar. Er is altijd wel iemand die jouw rit aan kan nemen. En wanneer je met de taxi door Amsterdam West rijdt, geniet jij van een plezierige rit. Alle chauffeurs zijn namelijk getraind en zorgen ervoor dat jij altijd met een glimlach op jouw eindbestemming aankomt. Je hoeft je tijdens de rit nergens zorgen om te maken. De chauffeurs hebben een cursus gevolgd en weten zelfs hoe zij levensreddend dienen te handelen.

Daarnaast rijdt de chauffeur altijd verantwoord en wordt er standaard voor de snelste route naar jouw eindbestemming gekozen. De auto’s waarmee de chauffeurs rijden, zijn nooit ouder dan 8 jaar. En je kan jezelf en de chauffeur op elk gewenst moment traceren via de app.

5 sterren chauffeurDoordat de chauffeurs van Staxi aan hoge eisen voldoen, werken zij al jaren samen met de gemeente Amsterdam en bijvoorbeeld Schiphol. Daarnaast beschikt Staxi over het kwaliteitskeurmerk van TX-keur. Je kan dus met een gerust hart bij ze in de auto stappen! Een rit met een taxi door Amsterdam West verliep nog nooit zo veilig en relaxt.

Taxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster