Vervoer van Weesp naar Schiphol? Altijd een vaste prijs voor je taxi | Staxi

Taxi van Weesp naar Schiphol

Heb je vervoer nodig van Weesp naar Schiphol? Bestel dan een Staxi en je weet van tevoren precies hoeveel de taxi kost.

Staxi Schiphol Taxi

Of je nu op zakenreis gaat, familiebezoek in het buitenland of gewoon lekker op vakantie, wij verzorgen je taxirit naar Schiphol tegen vaste tarieven als je vooraf reserveert. Dit kan 24 uur per dag via onze centrale of door zelf de boeking maken via de bestelformulieren op deze site of de Staxi App.

Taxi naar Schiphol voor een vaste prijs

Je krijgt altijd een vaste prijs, wanneer je je Staxi van tevoren bij ons bestelt. Zo heb je altijd zekerheid over wat je gaat betalen.

Wanneer je onverwachts vast komt te staan in een file of wanneer de chauffeur om moet rijden wegens een afgesloten weg dan betaal je ook gewoon de vooraf afgesproken prijs zonder extra kosten.

✓ Geen voorrijkostenStaxi prijslabel vaste prijs
✓ Geen wachttarief
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen verborgen kosten
✓ Wel de beste service!

Ga je met een Staxi van Weesp naar Schiphol? Dan ben je er altijd zeker van dat je door een betrouwbare chauffeur in een nette taxi naar de luchthaven vervoerd wordt. Goede service, comfortabel en veilig. Onze taxi staat stipt op tijd bij jou voor de deur.

Taxi van Schiphol naar Weesp

Ook voor de reis terug van Schiphol naar Weesp staan we voor je klaar. Vaak is het een geruststelling, als je vooraf je taxirit terug naar Weesp al geboekt hebt bij Staxi. De centralisten houden contact met je om ervoor te zorgen dat je in de juiste Staxi stapt!

Onze vaste tarieven gelden ook voor de terugrit, wanneer je die bij ons bestelt. Belangrijk is dan wel, dat je in de juiste, vooraf gereserveerde taxi stapt, zodat je kunt profiteren van de vaste prijs. Taxi’s van de standplaats rijden namelijk op de meter en dat kost je in bijna de meeste gevallen veel meer geld.

Je wordt door Staxi opgehaald ter hoogte van Vertrekhal 3 deur D.

De taxi als alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Staxi taxi deur tot deur

Bij Staxi reis je niet in een deeltaxi, maar de taxi is alleen voor jou en je reisgezelschap bestemd. Dat betekent dat je niet, voordat je naar Schiphol gebracht wordt, eerst nog andere passagiers hoeft op te halen onderweg. Direct van deur tot deur dus.

Ook zelf sjouwen met koffers in de bus en de trein of het betalen van hoge parkeerkosten op Schiphol behoren zo tot het verleden. Een van onze nette chauffeurs haalt je thuis op en zet je op luchthaven Schiphol af bij de juiste vertrekhal.

Het openbaar vervoer in Nederland is prima georganiseerd, maar het kan voor veel stress zorgen als je onverwacht geconfronteerd wordt met werkzaamheden aan het spoor  of een kapotte bovenleiding als je met al je koffers klaarstaat om met de trein naar Schiphol te vertrekken.

Reserveer daarom een Staxi voor een vaste prijs en reis in luxe en comfort met de taxi van Weesp naar Schiphol! Dit kan via onze speciale Staxi App, via Whatsapp of ons bestelformulier.

Online betalen voor vervoer naar Schiphol

Vaak is het makkelijk als je je taxirit al online betaald hebt. Zo heb je geen oponthoud meer op de luchthaven omdat je in de taxi nog moet zoeken naar contant geld of een creditcard. Je krijgt na het betalen bovendien direct een factuur via de mail.

Wil je liever in de taxi afrekenen, dan is dit uiteraard ook mogelijk; alle Staxi-chauffeurs accepteren betalingen met contant geld, PIN of creditcard!

Icoontje stropdas - nette chauffeurStaxi heeft jarenlange ervaring in taxivervoer van en naar Schiphol: wij vervoeren maandelijks rond de 60.000 reizigers van en naar de luchthaven. Bij ons is je taxirit dus in goede handen.

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft. Of bekijk welke vacatures wij open hebben staan.

Reserveer een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones

Staxi Services

Laat meer zien
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©