Taxi Haarlem Schiphol service of naar Amsterdam? Bel 020 705 8888

Taxi Haarlem

Een taxi Haarlem nodig? Reserveer een Staxi en weet van tevoren precies hoeveel je betaalt voor je rit. En dat is wel zo prettig, want je komt bij ons nooit voor financiële verrassingen te staan. Dat is niet het enige voordeel: bij Staxi ben je altijd verzekerd van een goede service en ben je altijd op tijd op de gewenste bestemming

taxi Haarlem Schiphol service

Taxi Haarlem boeken? Het maakt niet uit waar in Haarlem je bent; we halen je graag op en brengen je overal naartoe. Via de website of de gratis Staxi App regel je heel eenvoudig en snel een taxi. De prijs staat bij het reserveren vast en zal gedurende de rit niet meer veranderen.

Of je nu naar een locatie in de binnenstad van Haarlem moet of vanaf het station naar Bloemendaal: wij halen je op en brengen je veilig op je bestemming.

Hoe bestel je een taxi Haarlem?

Een taxi in Haarlem reserveren kan op verschillende manieren. Bij Staxi is er altijd wel een manier waarop het voor jouw prettig is om een taxi te regelen. Zo bestel je een taxi heel gemakkelijk en snel bij Staxi:

  1. Gebruik het bestelformulier op de website: hier kun je ook direct de ritprijs zien.
  2. Download de gratis Staxi App en voer eenmalig de verificatie uit. Daarna is het heel makkelijk om snel een Staxi te bestellen;
  3. Een taxi bestellen kan ook telefonisch; we zijn 24/7 bereikbaar;
  4. Ook via WhatsApp een taxi reserveren is mogelijk; onze taxicentrale is altijd bemand.

Bestel je bij ons een taxi? Dan kun je altijd rekenen op een aantal zaken. Zo kun je ervan uitgaan dat je op tijd wordt opgehaald door een professionele chauffeur in een nette taxi. Daarnaast brengen we je altijd veilig naar je bestemming; de chauffeur rijdt netjes.

Al heel veel andere passagiers gingen jouw voor. Je kan online de reviews vinden om over hun prettige reiservaringen met Staxi te lezen.

Altijd een vaste prijs

Je kan bij ons altijd rekenen op een vaste prijs die al bij het reserveren vast staat. We hebben voor iedere rit een vaste prijs die je bij de reservering direct ziet staan. Dit betekent dat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

We hanteren geen meterprijzen, in tegenstelling tot veel andere taxicentrales. Bij ons weet je dan ook altijd van tevoren waar je aan toe bent, en dat is wel zo prettig. 

Altijd een prettige reiservaring

Bij Staxi vinden we het erg belangrijk dat je een prettig reis beleeft: vanaf het bestellen totdat je bij jouw bestemming wordt afgezet. Daarom kun je bij Staxi gebruik maken van verschillende bestel- en betaalmogelijkheden.

Je kan altijd een taxi reserveren op de manier die jij prettig vindt. Hetzelfde geldt voor de betaling. Omdat je van tevoren al weet hoeveel je voor de rit betaalt, heb je bij ons de mogelijkheid om direct te betalen. Dit scheelt je tijd en daarnaast is het een prettig idee wanneer je hier niet meer over na hoeft te denken.

Het is ook mogelijk om ter plekke in de taxi af te rekenen wanneer dit beter bij jou voorkeuren past. Een taxirit betalen kan op verschillende manieren: online via iDeal en PayPal, maar ook contant en via creditcard. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Ontdek onze 24/7 service

Onze taxicentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat je ons altijd kan bereiken om een taxi Haarlem te reserveren via WhatsApp of via de telefoon. We helpen je graag met het zo prettig en snel mogelijk regelen van de reservering. Verder kun je ons ook altijd bereiken voor vragen of het doorvoeren van wijzigingen in jouw reservering. 

Taxi Haarlem Centrum

Heb je een taxi nodig naar Haarlem Centrum of sta je op de Barteljorisstraat en moet je naar het station? Dan is een Staxi zo geregeld om je te brengen waar je naartoe moet. Het maakt ons niet uit waar je staat of waar je naartoe moet: we rijden overal.

We breiden onze services uit door heel Nederland en rijden overal. Met meer dan 500 aangesloten chauffeurs ben je bij ons altijd verzekerd van een taxirit. Vanaf Haarlem naar Bloemendaal aan Zee of Zandvoort? We halen je graag op na een lange dag relaxen op het strand. 

Taxi Haarlem naar Schiphol

Een taxi Haarlem naar Schiphol is een ideale manier om jouw vakantie te beginnen. Een zorgeloze taxirit zorgt ervoor dat je stressloos aan je reis begint. Onze service brengt jou vanaf je huisadres veilig naar de luchthaven.

Je hoeft je niet druk te maken om reizen met het openbaar vervoer en daarnaast kun je altijd een taxi regelen, ook als je vlucht heel vroeg in de ochtend vertrekt. Je kan natuurlijk ook alvast een taxi reserveren voor de terugweg: we brengen je na jouw vakantie weer veilig thuis.

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster