Taxi Leiden vanaf centraal naar Schiphol of Zoetermeer reserveren?

Taxi Leiden

Taxi Leiden nodig? Boek een taxi in, van of naar Leiden bij Staxi! Bij ons ben je altijd verzekerd van een vaste prijs. Je bestelt een Staxi gemakkelijk online of via de gratis app. Dat is nog handiger wanneer je vaker met de taxi reist.

Een Staxi is altijd op tijd en brengt je veilig van A naar B. Hier ben je verzekerd van een vriendelijke chauffeur in een nette taxi: profiteer van een betrouwbare taxi Leiden.

taxi Leiden centraal kosten

Heb je een taxi Leiden nodig? Het maakt niet uit waar je ook bent in Leiden, we halen je graag op. Bestel een taxi van Staxi online of via de gratis Staxi App. Dan weet je zeker dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

De prijs staat bij het reserveren vast en verandert gedurende de rit niet meer. Zo profiteer je van betrouwbaarheid en duidelijkheid. Dat is de kracht van Staxi.

Zo bestel je een taxi Leiden

Wil je nu een taxi Leiden boeken? Met Staxi heb je daar verschillende mogelijkheden. Je kan daardoor altijd een taxi bestellen op een manier die bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Er zijn verschillende manieren waarop jij een taxi bestelt:

  1. Via de Staxi App: deze gratis app is snel te downloaden voor iOS en Android. Na een korte verificatie kun je de app gemakkelijk en snel gebruiken voor het reserveren van een taxi.
  2. Via het bestelformulier: deze vind je op de website en biedt jou de mogelijkheid om eenvoudig en snel een taxi te boeken;
  3. Stuur een bericht via WhatsApp: we zijn 24/7 bereikbaar voor het bestellen van een taxi, waar je ook bent;
  4. Bereik ons telefonisch: vind je het prettig om telefonisch contact met ons te hebben? Dat kan altijd!

Altijd een vaste prijs voor een taxi Leiden

Wanneer je een taxi Leiden bestelt, weet je precies wat je kwijt bent, nog voordat je bent ingestapt. Het maakt dan ook niet uit of je naar Schiphol reist, Den Haag of Rotterdam. Bij het reserveren van je taxi zie je direct wat de kosten zijn van je taxi rit.

Dit zie je nadat je de adresgegevens hebt ingevuld. Bij Staxi zijn er geen verborgen kosten en daarnaast zijn de vaste prijzen altijd per taxi en dus niet per persoon. Betalen kan op verschillende manieren:

  • Direct bij de reservering: vooraf betalen scheelt tijd en is extra gemakkelijk, omdat je zeker kan zijn dat er geen onverwachte extra kosten bijkomen;
  • Ter plekke in de taxi: vind je het makkelijker om in de taxi te betalen? Ook dat is geen probleem.

Je betaalt bij ons contant, met bankpas of creditcard. Hiervoor betaal je geen extra kosten bij Staxi. Betaal je jouw rit online? Dat kan met iDeal en PayPal, maar ook met je creditcard. Voor iedereen is een manier waarop hij of zij het liefst betaalt.

Alle Staxi zekerheden

Voordat je een taxi Leiden bestelt is het goed om te weten waar je bij ons op kan rekenen. We maken het graag zo makkelijk en comfortabel mogelijk en daarom zijn er een aantal zaken waar je bij ons altijd van op aan kan.

Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een betrouwbare taxirit. De taxi brengt je snel van A naar B: je maakt altijd gebruik van een nette taxi die wordt gereden door een professionele en behulpzame chauffeur. 

Natuurlijk kun je bij ons altijd rekenen op een vaste prijs voor je rit. Omdat we geen meterprijzen rekenen maar een vaste prijs, kom je nooit voor financiële verrassingen te staan. Daarnaast rekenen we geen extra kosten: je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent.

Ook maakt het ons niet uit waar je naartoe moet en op welk tijdstip. We zijn 24/7 bereikbaar en brengen je graag overal naartoe.

Taxi Leiden

Sta je in Merenwijk en moet je naar het station van Leiden of moet je van Leiden Lammenschans naar Alphen aan de Rijn, Katwijk aan Zee of een andere locatie in de omgeving?  Dat maakt voor ons niet uit, we brengen je graag overal naartoe.

Het enige wat jij hoeft te doen is de taxi te regelen via de app, het formulier, telefonisch of via Whatsapp. Wij zorgen ervoor dat de Staxi op tijd is en je snel naar je bestemming wordt gebracht.

Een comfortabele rit op ieder moment van de dag of nacht: dat is waar je bij Staxi altijd op kan rekenen.

Taxi Leiden naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport

Leiden kent een ideale ligging bij meerdere grote steden en dus ook bij grote luchthavens. Wanneer je op vakantie gaat of een zakelijke reis gaat maken is het wel zo aantrekkelijk om een snelle en veilige rit te regelen naar de luchthaven, zoals Schiphol of Rotterdam The Hague Airport.

Je hoeft niet te stressen over het reizen met bagage in het openbaar vervoer en daarnaast ben je altijd op tijd. Een taxirit is de ideale manier om jouw reis op een relaxte manier te beginnen.

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster