Fixed price, no surprise! - Staxi, the fixed price taxi

Fixed price, no surprise

Bij Staxi krijg je vooraf een vaste prijs bij iedere reservering. Vandaar onze slogan fixed price, no surprise.

Fixed price tag

Een vaste prijs voor een taxirit is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Staxi brengt hier verandering in. Bij iedere reservering weet je van tevoren precies hoeveel de taxirit kost.

Reserveer je rit!

Wij kunnen alleen een vaste prijs geven als we ook weten waar je heen gaat. Als je het adres niet precies weet, is het handig om onze App te gebruiken. Zet je GPS aan en de App weet precies waar je bent. Of type de naam van het restaurant of café in waar je bent, en het adres wordt vanzelf ingevuld.

Badge Google Play Store NLBadge App Store NL

Behalve met de App kun je natuurlijk ook een taxi bestellen via deze website. Of geef ons gewoon een belletje. Om de prijs vast te kunnen zetten is het belangrijk dat je een reservering bij ons plaatst. Lees meer over onze tarieven op de pagina ‘Wat kost mijn taxirit?‘.

Betaal online

Als je via onze website of App een taxi bestelt, kun je eenvoudig en veilig online afrekenen. Of je voorkeur nu uitgaat naar iDeal, betaling met credit card of PayPal, het kan allemaal. Geen gehannes meer met kleingeld en wisselgeld als je haast hebt om je trein of vliegtuig te halen. Gewoon instappen en wegwezen.

Wil je meer weten over alle manieren waarop je voor je taxi kunt betalen, surf dan naar de pagina ‘Betaalmogelijkheden‘.

Dag en nacht

Heb je nu een taxi nodig? Of morgenvroeg voor je transfer naar Schiphol? Alvast een rit vastleggen voor over twee jaar? De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze centrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel en bereikbaar. Voor ritten midden in de nacht rekenen wij geen extra kosten.

Snelste routeTaxi Staxi vaste prijs

Taxichauffeurs zijn wettelijk verplicht om de kortste route te rijden. Zij moeten hun meter aanzetten wanneer je instapt op een standplaats of een taxi op straat aanhoudt. Het meterbedrag wordt berekend op basis van het aantal afgelegde kilometers.

Als je bij ons een taxi bestelt, ligt de prijs hoe dan ook vast. De kortste route in hartje Amsterdam is hoogstwaarschijnlijk niet de snelste route (integendeel). Je krijgt dus niet alleen een vaste prijs maar komt waarschijnlijk ook nog sneller aan op je bestemming!

Bestel een Staxi!
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit.

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Perfect op tijd voor onze vlucht!" -Penny

stersterstersterster

"Fijn bedrijf dat een beetje met je meedenkt" -Tom

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Topservice die vaste prijzen. Weet eindelijk een x wat de taxi kostte voordat ik de rit daadwerkelijk ging maken" -Stacey

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©