Taxi nodig in Amstelveen? - Staxi, the fixed price taxi

Taxi Amstelveen

Heb je een taxi nodig in Amstelveen? Reserveer in een paar kliks een taxi bij Staxi en je weet vooraf wat je betaalt. Fixed price, no surprise!

Taxi Staxi vaste prijs

Boek je taxirit eenvoudig online of download de gratis Staxi App

Badge Google Play Store NLBadge App Store NL

Waarom een taxi in Amstelveen bestellen via Staxi?

Wanneer je bij Staxi een taxi vanuit of naar Amstelveen bestelt, dan kom je nooit voor verrassingen te staan. Een ervaren chauffeur met een goede stratenkennis brengt je snel en veilig tot op de plaats van bestemming.

Bij Staxi ben je altijd zeker van:

✓ Een vaste prijs vooraf. Geen wachttarief, geen starttarief, geen meterprijs, geen verborgen kosten. Fixed price, no surprise!
✓ Op tijd en comfortabel vervoer van deur tot deur.
✓ Altijd binnen een paar kliks een taxi binnen handbereik op je smartphone met de Staxi App of via de besteltool.
✓ Onze centrale is 24/7 bereikbaar. Vanzelfsprekend kun je de App ook altijd gebruiken.

Vanuit Amstelveen ben je met een van de taxi’s van Staxi snel op het Leidseplein, in de Kalverstraat of Van Baerlestraat of op de Dam. Haarlem, Zandvoort, Volendam en luchthaven Schiphol zijn eveneens prima bereikbaar. Maar in Amstelveen zelf is ook veel te ontdekken en te beleven op allerlei gebieden.

Kunst en cultuur in Amstelveen en omgeving

Qua kunst en cultuur is een bezoek aan het Cobra Museum voor Moderne Kunst zeker de moeite waard. In de Schouwburg Amstelveen en in Cinema Amstelveen (beide aan het Stadsplein) worden vaak mooie voorstellingen vertoond. Of geniet van een concert in P60. In dezelfde omgeving ligt Winkelcentrum Stadshart Amstelveen, waar jaarlijks ruim 10 miljoen bezoekers komen.

Het Concertgebouw aan het Museumplein in Amsterdam is met de taxi uitstekend bereikbaar. Bovendien bespaar je hoge parkeerkosten in Amsterdam uit als je je per taxi laat vervoeren.

Staxi verzorgt ook je vervoer als je in een rolstoel zit.

Amsterdamse Bos

Wil je lekker de natuur in, dan biedt het Amsterdamse Bos oneindig veel mogelijkheden. Qua sporten is er van alles te doen: onder andere wandelen, fietsen, zwemmen, paardrijden, vissen en roeien of kanoën. In het Amsterdamse Bos vinden regelmatig evenementen en festivals plaats. Natuurlijk brengt Staxi je hier snel en veilig naar toe en na afloop van het evenement halen we je weer op.

Vanaf Camping Hostel Amsterdam in het Amsterdamse Bos komen we je ook graag ophalen, wanneer je een bezoek aan Amsterdam wilt brengen, bijvoorbeeld voor een hapje en een drankje op het Rembrandtplein of een bezoek aan een voetbalwedstrijd of concert in Amsterdam ArenA.

Zorg er wel voor dat je goed telefonisch bereikbaar bent, zodat onze chauffeur met je kan afspreken waar hij je komt ophalen!

Staxi is meer…

Wij brengen je veilig naar je bestemming in Amstelveen of Amsterdam, maar wij zijn je ook graag op andere gebieden van dienst:

Schiphol: Vervoer van en naar de luchthaven met Staxi. Je gaat pas echt zorgeloos op reis, als je vooraf je taxiritten al bij ons hebt geregeld.

Zakelijk taxivervoer: Het zakelijk vervoer voor jou en je klanten of collega’s verzorgen wij graag. Het is toch ideaal dat je tijdens de taxirit gewoon door kunt werken en dan ontspannen op je afspraak aankomt? Geen parkeerkosten, en na je afspraak halen we je desgewenst ook weer op!

Rolstoeltaxi: Maak je gebruik van een rolstoel? Bij Staxi kun je online of telefonisch een rolstoeltaxi reserveren.

Taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Topservice die vaste prijzen. Weet eindelijk een x wat de taxi kostte voordat ik de rit daadwerkelijk ging maken" -Stacey

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©