Taxi Wassenaar - Schiphol? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Wassenaar – Schiphol

Zoek je een taxi van Wassenaar naar Schiphol? Dan is een Staxi zeker iets voor jou. Staxi werkt al jarenlang samen met Schiphol om de kwaliteit van het taxivervoer op de luchthaven te verbeteren. Jaarlijks maken er vele miljoenen mensen gebruik van Schiphol en om al die reizigers op hun eindbestemming te brengen, helpt Staxi graag mee.

Staxi Schipholtaxi

Tegenwoordig komt het vaker voor dat toeristen in de taxi worden opgelicht. Nepchauffeurs vragen belachelijke ritprijzen en kunnen zelfs agressief worden tegenover de toerist. Staxi wil hier een einde aan maken en geeft het goede voorbeeld door alleen gecertificeerde chauffeurs in te zetten.

Download de gratis Staxi AppDe beste deal voor een taxi tussen Wassenaar en Schiphol

Als je een taxi van Wassenaar naar Schiphol wil bestellen, kan je bij Staxi terecht. Bestel jouw taxi online of via de app. Het enige wat je hoeft te doen is jouw begin- en eindpunt doorgeven. Kies welk tijdstip je de taxi nodig hebt en met hoeveel personen je bent.

Wanneer je alle informatie hebt doorgegeven, krijg je een ritprijs te zien. Bij Staxi betaal je nooit méér dan de vooraf afgesproken ritprijs. Zelfs als jouw chauffeur een omweg dient te nemen, betaal jij nog het afgesproken bedrag. Je kunt onder andere contant, met iDeal of via PayPal betalen.

Staxi review Paul - Zoals het hoort - op tijd en beleefd

Vijf sterren taxiBetrouwbaar en veilig op weg

Wanneer je een taxi tussen Wassenaar en Schiphol nodig hebt, zoek je natuurlijk naar een betrouwbare en veilige centrale. Staxi heeft veel ervaring in het managen van goede taxichauffeurs. Bij Staxi kan je niet zomaar aan de slag gaan als chauffeur zijnde. De chauffeur dient namelijk een auto van maximaal 8 jaar oud te rijden.

Daarnaast wordt de chauffeur van tevoren goed gescreend en dient hij/zij aan de opleiding van Staxi Academy deel te nemen. Hier leert de chauffeur wat de missie en visie van Staxi is. Klantvriendelijkheid en veiligheid staan bij Staxi voorop. Vandaar dat de chauffeurs ook allemaal een EHBO-cursus volgen.

Doordat er zzp’ers voor Staxi rijden, met de nodige training en certificaten, is Staxi een betrouwbare partner in het uitvoeren van taxiritten. Staxi TX-keur chauffeurDe chauffeurs zorgen er altijd voor dat je als klant kunt relaxen tijdens de rit. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, op het moment dat je via Staxi een taxi tussen Wassenaar en Schiphol boekt.

Jouw vakantie of zakenreis begint al op het moment dat je bij de chauffeur in de auto stapt. Staxi brengt het liefste een glimlach op jouw gezicht, terwijl je naar jouw eindpunt gereden wordt.

Direct reserveren
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster