Taxi van Tilburg naar Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Tilburg – Schiphol

Staxi biedt je de mogelijkheid om een taxi tussen Tilburg en Schiphol te bestellen. Wanneer je ervoor kiest om met Staxi te rijden, zitten daar een aantal voordelen aan vast. Ten eerste hebben Schiphol en Staxi al jarenlang een prettige samenwerking.

Staxi brengt jaarlijks zo’n 720.000 reizigers van en naar Schiphol. En dit doen wij niet alleen voor mensen die dichtbij Schiphol wonen of vakantie vieren. Staxi verzorgt dus bijvoorbeeld ook jouw taxi tussen Tilburg en Schiphol. Het maakt niet uit vanuit welke plek in Nederland jij naar Schiphol wil rijden, Staxi verzorgt graag jouw rit!

Staxi toeristen

Staxi taxi vaste prijsStaxi is jouw betrouwbare en veilige ritaanbieder

Zoals beloofd lees je in dit artikel een aantal voordelen over Staxi terug. Naast dat je een taxi kunt boeken van Tilburg naar Schiphol, doe je dit ook altijd tegen een vaste prijs. Wanneer je aangeeft dat je vanuit Tilburg naar Schiphol wil rijden, krijg je bij boeking direct een bedrag voor de rit in beeld. Staxi verandert dit bedrag nooit! Het bedrag wat jij van tevoren hebt gezien, is het bedrag wat je te allen tijde betaalt. Zelfs als jullie tijdens de rit onverwacht een omweg dienen te nemen. En daarnaast betaal je de rit heel gemakkelijk met iDeal, Paypal maar ook contant.

Staxi review Hans - keurig op tijd - goed en verzorgd - vriendelijk en beheerst - prima rit voordelige prijs

Staxi TX-keur chauffeurDoordat Staxi een Toegelaten Taxi Organisatie (TTO) is, ben je gegarandeerd van een nette en ervaren chauffeur. Staxi zorgt er namelijk voor dat elke chauffeur van tevoren wordt gecheckt. Wanneer de chauffeur in aanmerking komt om voor Staxi te rijden, volgt hij/zij nog een opleiding aan de zogenaamde Staxi Academy. Hier leert de chauffeur onder andere om zo klantvriendelijk mogelijk te werk te gaan en staat ook het begrip veiligheid in het middelpunt van de belangstelling. Elke Staxi-chauffeur heeft namelijk een EHBO-cursus gevolgd en kan dus levensreddend handelen, mocht dit nodig zijn.

Download de gratis Staxi AppBoek eenvoudig jouw taxi tussen Tilburg en Schiphol

Staxi biedt je meerdere manieren om jouw taxi te bestellen. Je kan namelijk de centrale bellen om bijvoorbeeld een taxi tussen Tilburg en Schiphol te krijgen. Maar daarnaast kan je ook via deze website en onze eigen app direct een taxi regelen. Het enige wat Staxi van je nodig heeft is jouw vertrek- en eindpunt, met hoeveel personen je reist en op welke datum en tijd je de taxi nodig hebt! Een taxi bestellen is nog niet eerder zo eenvoudig geweest. Daarnaast betaal jij óók altijd de vooraf afgesproken prijs voor jouw rit.

Een Staxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster