Taxi Rijswijk Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Rijswijk – Schiphol

Met Staxi boek je snel en eenvoudig een taxi tussen Rijswijk en Schiphol. Rijswijk ligt niet heel ver bij Rotterdam The Hague Airport vandaan. Maar doordat dit vliegveld relatief kleinschalig is, vertrekken er maar beperkt vluchten naar verschillende eindbestemmingen.

Vandaar dat je wellicht vanaf Rijswijk een taxi naar Schiphol dient te nemen. Wanneer je op reis gaat, is het fijn als de rit naar het vliegveld goed geregeld is. Staxi staat voor je klaar en biedt je graag een snelle en veilige rit aan.

Vijf sterren taxi

Staxi vaste prijs van A naar BBetaalbare taxi tussen Rijswijk en Schiphol

Het is best een afstand om af te leggen, wanneer je van Rijswijk naar Schiphol moet of andersom. De trein is een optie om op het vliegveld aan te komen. Maar niet iedereen is gecharmeerd van het openbaar vervoer. Bovendien rijden de treinen ’s nachts niet. Wanneer je liever wat meer luxe ervaart op dit traject, of heel vroeg op Schiphol moet zijn, is het aan te raden om een taxi te boeken.

Met Staxi kan je nu heel makkelijk een betaalbare taxi tussen Rijswijk en Schiphol boeken. Wanneer je jouw vertrek- en eindpunt invult, zie je meteen de vaste prijs voor jouw rit. Van dit bedrag wordt op geen enkel moment afgeweken. Zo kom je nooit voor een financiële verrassing te staan.

Staxi review Paul - Zoals het hoort - op tijd en beleefd

Staxi goede taxi - duimpjeBij Staxi staat bewust reizen voorop

Wanneer je veel om het milieu geeft, vind je het belangrijk dat je de lucht zo min mogelijk vervuilt. Maar op het moment dat je een taxi tussen Rijswijk en Schiphol boekt, is dit een behoorlijke afstand en zal je ook aardig wat CO2 uitstoten. Dat is geen fijn idee, want je wil juist bijdragen aan een betere wereld.

Hier heeft Staxi nu een oplossing voor gevonden. Bij Staxi boek je namelijk heel eenvoudig een elektrische taxi. Staxi heeft op dit moment al meer dan 200 elektrische taxi’s in het team. En we zijn vastberaden om dit aantal in de komende jaren verder te doen groeien. Hiermee draagt Staxi bij aan een schonere lucht en bieden we iedereen met een milieubewuste levensstijl de kans om zonder schuldgevoel de taxi te kunnen pakken.Staxi rijdt ElektrischZelfs de elektrische taxiritten biedt Staxi tegen een betaalbaar tarief aan. Dus wanneer jij graag een bewuste rit wil boeken, zorgt Staxi dat er een elektrische taxi jouw kant op komt. De elektrische taxi’s zijn geheel emissievrij. Dit houdt in dat zij helemaal geen CO2, stikstof of fijnstof uitstoten. Staxi heeft het doel om in 2025 alleen maar emissievrije taxi’s te hebben rijden.

Een Staxi reserveren
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster