Taxi van Purmerend naar Schiphol? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi van Purmerend naar Schiphol

Vliegtickets ✓
Hotel ✓
Oppas voor de hond ✓
Vervoer naar Schiphol…..?

Staxi Schipholtaxi

Staxi icoon Zakelijke taxigebruiker & vakantiegangerOrganisatorisch gezien komt er heel wat kijken bij een vakantie, een zakenreis of een familiebezoek in het buitenland. Reserveer bij ons vooraf je taxirit en reis voor een vast tarief van Purmerend naar de luchthaven Schiphol (of welke andere luchthaven ook). Lees hieronder verder over de voordelen.

Vaste prijs voor je taxi van Purmerend naar Schiphol

Fixed price, no surprise! Vooraf een taxi boeken bij Staxi betekent dat je altijd duidelijkheid hebt over de prijs van je taxirit. Zelfs als de chauffeur moet omrijden omdat er wegwerkzaamheden zijn, betaal je bij ons het afgesproken tarief.

Je reist in een privé-taxi voor jou en je reisgezelschap, dus je hoeft niet eerst nog andere passagiers onderweg op te halen. De chauffeur helpt je met het uitladen van je koffers en op Schiphol word je bij de juiste vertrekhal afgezet. Goede service, toch?

Onze vaste tarieven houden het volgende in:

  • Geen meterprijs
  • Geen nachttoeslagStaxi de vaste prijzen taxi
  • Geen bagagetoeslag
  • Geen verborgen kosten
  • Wel de beste service!

Daarnaast heb je ook geen last van de parkeerkosten op Schiphol.

Staxi heeft professionele chauffeurs en nette voertuigen. Wij staan voor je klaar op het afgesproken tijdstip.

Taxi van Purmerend naar Schiphol bestellen

Het maakt niet uit op welke manier je je reservering bij ons plaatst. De vaste prijs krijg je altijd!

Een Staxi bestellen kan op de volgende manieren:

Wanneer je telefonisch of via WhatsApp een taxi bestelt, ontvang je per SMS een bevestiging van je reservering. Boek je online of met de app, dan krijg je een mailtje met de bevestiging.

Houd bij het bestellen wel rekening met de aanrijtijd. Staxi is een Amsterdamse taxicentrale dus onze chauffeurs zijn voornamelijk in de hoofdstad of op Schiphol aan het werk.

We halen je graag op in Purmerend en brengen je veilig en snel naar Schiphol. De chauffeur heeft wel wat tijd nodig om vanuit Amsterdam naar je toe te rijden. Plaats je bestelling dus minstens drie kwartier van tevoren, zodat je chauffeur alle tijd heeft om veilig naar je toe te komen.

Staxi toeristenTerugrit van Schiphol naar Purmerend

Vaak ben je na een inspirerende reis nog helemaal in de vakantiestemming en heb je geen zin om in een lange rij te gaan staan bij de taxistandplaats. Wanneer je vooraf je terugreis vanaf Schiphol naar Purmerend reserveert, ontvang je van onze centralist een WhatsApp-bericht wanneer je geland bent.

Als je je koffers hebt opgehaald dan staat je chauffeur al klaar bij het Staxi Pickup-punt en stap je direct in je gereserveerde taxi voor een vaste prijs! Ook nog eens extra voordelig, want de taxi’s vanaf de standplaats rijden op de meter en dan ben je veel duurder uit.

Vooraf betalen voor vervoer naar Schiphol

Het is mogelijk om je taxirit vanuit Purmerend bij Staxi vooraf te betalen via de website of de app. Online betalen is makkelijk omdat je zo geen gedoe meer hebt met contant geld, creditcards en bonnetjes in de taxi.

Staxi taxi vaste prijs

Bovendien krijg je, zodra de betaling voltooid is, een gedetailleerde factuur toegestuurd. Makkelijk als je de kosten wil declareren of opvoeren voor de belasting. Je begint je vliegreis dus zonder zorgen en je stapt ontspannen het vliegtuig in.

In de taxi betalen (contant, met PIN of creditcard) is ook altijd mogelijk.

Betaalbaar alternatief voor ov of eigen vervoer

Reizen met het ov lijkt in eerste instantie goedkoop, maar ongemerkt zijn de kosten best hoog als je gebruik maakt van de bus, de metro en de trein. Je bent niet verzekerd van een zitplaats en het is weinig aantrekkelijk om met je koffers en tassen te sjouwen in volle treincoupés en over drukke perrons. Daarbij rijden er taxi’s op tijdstippen waarop de treinen nog niet rijden.

Als je met je eigen auto gaat, dan ben je flexibel, maar je loopt aan tegen hoge parkeerkosten en onbetrouwbare parkeerbedrijven op Schiphol.

Vijf sterren taxiBij Staxi is je taxivervoer van en naar de luchthaven altijd goed geregeld! Maandelijks vervoeren wij rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol en we zijn jou ook graag van dienst bij je eerstvolgende reis.

Reserveer online via het bestelformulier of via de Staxi app je taxirit van en naar Purmerend, Schiphol of Amsterdam. Onze centralisten zitten klaar om je verder te helpen. Via WhatsApp zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis en krijgen regelmatig trainingen in hoe ze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster