Taxi van Ouderkerk naar Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Ouderkerk naar Schiphol

Ga je binnenkort op zakenreis, op familiebezoek in het buitenland of lekker op vakantie? Wij verzorgen graag je taxirit van Ouderkerk aan de Amstel naar Schiphol.

Eén van onze nette chauffeurs staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar om jou en je familie, collega’s of vrienden naar Schiphol te brengen. Als je vooraf je taxirit boekt, dan krijg je bij Staxi altijd een vast tarief. In de online bestelmodule of met onze Staxi App zie je meteen wat je taxi naar luchthaven Schiphol kost.

Vaste prijs voor je taxi van Ouderkerk naar Schiphol

Reserveer je je taxirit bij Staxi, dan betaal je altijd een vaste prijs voor je vervoer naar de luchthaven.

Een vaste prijs houdt het volgende in:

Taxi Staxi vaste prijs

✓ geen wachttarief
✓ geen starttarief
✓ geen meterkosten
✓ geen andere verborgen kosten

Komen jullie onverhoopt in een file te staan of is er toch ineens een wegomlegging, dan hoef je je geen zorgen te maken dat de kosten verder oplopen; ook dan betaal je gewoon het vooraf afgesproken vaste tarief. Duidelijk en betrouwbaar!

Wanneer je een Staxi bestelt dan reis je altijd met een privé-taxi. Je hoeft dus niet onderweg nog andere passagiers op te halen. Tenzij je dat juist wél wil. Boek dan een taxi met een tussenstop, natuurlijk ook voor een vaste prijs!

Goede én goedkope taxi

Ben je op zoek naar een goede en goedkope taxi van Ouderkerk naar Schiphol? Staxi heeft betrouwbare chauffeurs en nette voertuigen. Bovendien betaal je bij ons altijd een voordelige vaste prijs als je vooraf je taxirit boekt.

Verder rekenen we geen extra toeslag voor bagagestukken of als je in de nacht reist. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar via WhatsApp en de centralisten helpen je graag verder. Online reserveren kan via de bestelmodule of de gratis Staxi App!Staxi App

Taxi van Schiphol naar Ouderkerk

Als je een taxi vanaf Schiphol reserveert, vragen wij je altijd het vluchtnummer in te voeren. Daarmee houden we in de gaten of je vlucht op tijd landt en nemen we contact met je op zodra je weer met beide benen op de grond staat.

Onze vaste tarieven gelden uiteraard ook voor de terugrit, wanneer je die bij Staxi gereserveerd hebt. Zorg wel dat je telefonisch bereikbaar bent na aankomst; onze centralisten houden contact met je zodat je in de vooraf door jou gereserveerde Staxi stapt en dus profiteert van je vaste prijs. Taxi’s van de officiële standplaats rijden op de meter en dat kost je bijna altijd veel meer geld.

Veilig online betalen

Natuurlijk kun je je taxirit vanuit Ouderkerk bij Staxi vooraf betalen via de website of de App. Vaak is dat wel zo makkelijk, omdat je zo geen gedoe meer hebt met contant geld of creditcards als je aankomt op de luchthaven. Op die manier begint je vakantie zonder zorgen en kun je ontspannen het vliegtuig in stappen.

Als je ook direct hebt afgerekend, krijg je meteen een gespecificeerde factuur meegestuurd met de bevestiging. Handig als je zakelijk reist en de kosten voor het vervoer wil declareren of opvoeren.

Betaal je toch liever ter plekke in de taxi? Ook dat kan. Onze chauffeurs accepteren contant geld, betalingen met pin of creditcard.Icoontje stropdas - nette chauffeur

Bij Staxi is je taxivervoer van en naar de luchthaven altijd goed geregeld! Maandelijks vervoeren wij rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol en we zijn jou ook graag van dienst bij je eerstvolgende reis.

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Reserveer een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

Staxi Services

Laat meer zien
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©

Taxi naar de teststraat

Boek hier je taxi naar de corona-teststraat