Taxi Nieuw-Vennep - Schiphol? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Nieuw-Vennep – Schiphol

Met Staxi boek je snel een taxi tussen Nieuw-Vennep en Schiphol. Doordat Staxi al jarenlang een officiële partner is van Schiphol, ben je ervan verzekerd dat je een betrouwbare chauffeur richting de luchthaven treft. De kwaliteit van de taxi’s is uitmuntend en dit zorgt ervoor dat iedereen zonder zorgen een taxi richting Schiphol kan boeken. Want het is wel zo fijn als je een goede centrale treft op het moment dat je op vakantie gaat en je allerlei waardevolle spullen bij je hebt.

Staxi toeristen

Boek je taxi tussen Nieuw-Vennep en Schiphol via de Staxi App

Heb je een taxi tussen Nieuw-Vennep en Schiphol nodig? Twijfel dan niet om deze rit via de Staxi App te boeken. De app is erg gebruiksvriendelijk en het boeken van een rit wijst zich vanzelf. Vul je ophaallocatie in, geef aan met hoeveel personen je reist en waar je graag afgezet wil worden.

Staxi taximeterBij Staxi krijg je van tevoren zelfs te horen hoeveel geld jouw taxi tussen Nieuw-Vennep en Schiphol je gaat kosten. Door een vooraf afgesproken prijs die altijd vast blijft staan, weet je altijd precies hoeveel geld je eraan kwijt gaat zijn. Een rit via Staxi is dus een (geld)bewuste keuze.

Natuurlijk kun je je taxi van of naar Schiphol ook via deze site reserveren! Zelfs via WhatsApp kun je een reservering plaatsen. Je krijgt hoe dan ook een vaste prijs, wanneer je vooraf reserveert.

Staxi review Rick - chauffeur was er op tijd - fijne auto - goed gesprek - dikke aanrader

Ga met een veilig gevoel de weg op

Bij Staxi boek je een veilige taxi tussen Nieuw-Vennep en Schiphol en andersom. Alle Staxi-chauffeurs zijn namelijk uitvoerig gecontroleerd en mogen alleen voor Staxi rijden op het moment dat zij over de juiste certificaten beschikken. Ook volgen alle nieuwe Staxi-chauffeurs een korte opleiding aan de Staxi Academy. Dit maakt Staxi zo een veilige en vooral ook betrouwbare taxicentrale.

5 sterren chauffeurNiet iedereen die een rijbewijs heeft en snel geld wil bijverdienen kan zomaar voor Staxi gaan rijden. Doordat Staxi zo scherp in de gaten houdt wie er voor hen rijdt, is de veiligheid van alle klanten gewaarborgd.

Niet alleen de chauffeurs krijgen een background check, ze leren ook nog hoe zij levensreddend moeten handelen. Dit houdt in dat de chauffeur EHBO kan toepassen mocht er iets in de taxi tussen Nieuw-Vennep en Schiphol gebeuren. De EHBO-cursus wordt met regelmaat herhaald en dit zorgt ervoor dat de chauffeur alles aan jouw veiligheid kan doen, zelfs als er een onveilige situatie ontstaat. Met een Staxi-chauffeur weet je altijd waar je aan toe bent.

Een Staxi reserveren
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©