Taxi van Zaandam naar Amsterdam? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Zaandam

Taxi Zaandam nodig? is slechts 17 kilometer verwijderd van het centrum van Amsterdam, waar altijd wel wat te beleven valt. Met een taxi van Staxi word je veilig en comfortabel vervoerd, en ook nog eens voor een vast tarief wanneer je de taxi reserveert.

Staxi taxi

Staxi icoon Zakelijke taxigebruiker & vakantiegangerOf je nu een lunch hebt met een zakenrelatie, bij familie op bezoek gaat of er een gezellige dag met vrienden van maakt, Staxi brengt je op de plaats van bestemming. Lees verder om te zien hoe je een rit boekt en wie weet hebben we nog wel een leuke tip voor een dagje uit in Amsterdam!

Vaste prijs voor je taxi van Zaandam naar Amsterdam

Je hoort vaak dat reizen met de taxi duur is. De meter blijft maar doortikken en met al die wegopbrekingen maak je aardig wat extra kilometers. Bij Staxi vinden we dat je altijd een vast tarief hoort te betalen voor je rit, als je vooraf bij ons bestelt. Wij vatten deze stelregel samen in vier woorden: “Fixed price, no surprise!

Dat wil zeggen dat je nog steeds de afgesproken prijs betaalt, zelfs als je langer in de taxi zit vanwege een file of als de chauffeur om moet rijden door wegwerkzaamheden. Zo heb je altijd zekerheid vooraf. Een vriendelijke chauffeur in een nette taxi brengt je netjes op tijd naar Amsterdam.

✓ Geen meterprijs
Staxi taxi vaste prijs✓ Geen nachttoeslag
✓ Geen instaptarief
✓ Geen verborgen kosten

Taxi van Zaandam naar Amsterdam bestellen

Via het online bestelformulier of de Staxi App kun je makkelijk en snel zelf je rit boeken. Binnen één minuut zie je wat onze vaste tarieven zijn voor jouw rit. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of via WhatsApp een bericht sturen. Met de buttons hieronder sta je snel in contact met onze centralist:

Call Staxi      WhatsApp Staxi
 

Wanneer je met de taxi naar Amsterdam gaat, heb je de volgende voordelen:

  • Besparing van hoge parkeerkosten;
  • Vervoer van deur tot deur; je hoeft niet meer zelf op zoek naar een parkeerplaats;
  • Je komt ontspannen aan na een comfortabele rit. Geen stress door het drukke verkeer in Amsterdam.

Staxi is een Amsterdamse taxicentrale en onze chauffeurs zijn voornamelijk actief in het centrum van Amsterdam of rondom Schiphol. Bestel je taxi van Zaandam naar Amsterdam daarom minstens een half uur van tevoren. Je chauffeur kan dan in alle rust en veiligheid naar je toe komen.

Staxi review Jeroen - keurige meneer - vakman

Met eigen of openbaar vervoer naar Amsterdam

Parkeren in Amsterdam is niet goedkoop. Als je vier uur in het centrum staat, ben je zomaar ineens €30,- kwijt aan parkeerkosten. Veel ruimte om te parkeren is er niet en de bestaande parkeerplekken nemen bovendien af. Voor je er erg in hebt, heeft je auto een deuk of kras opgelopen door iemand die onvoorzichtig was bij het openen van het portier. En durf jij te parkeren vlak langs de gracht op zo’n parkeervak zonder railing?

Vaak wordt gedacht dat reizen met het openbaar vervoer goedkoop is. De kosten kunnen al snel oplopen als je met vier personen reist en je gebruikmaakt van de bus, trein en metro. Als het druk is, heb je vaak geen zitplaats meer in de trein. En dan hebben we het nog niet gehad over vertragingen, storingen en ander oponthoud. Bovendien rijden wij door wanneer de machinisten het voor gezien houden.

Vijf sterren taxiBekijk in het online bestelformulier of de Staxi App wat onze vaste tarieven zijn en laat je aangenaam verrassen! Een taxi van Staxi is een goede keuze voor je bezoek aan Amsterdam. Uiteraard brengen we je na je bezoek aan Amsterdam ook weer veilig terug naar Zaandam.

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster