Taxi op het Centraal Station van Amsterdam? - Staxi, the fixed price taxi

Taxi Centraal Station

Heb je een taxi nodig op Amsterdam Centraal? Bestel in een paar kliks je taxi bij Staxi en je weet van tevoren precies hoeveel de rit kost. Fixed price, no surprise!

Staxi vaste prijs van A naar B

Boek je taxirit eenvoudig online of download de gratis Staxi App

Badge Google Play Store NLBadge App Store NL

Waarom een taxi van of naar Amsterdam CS bestellen via Staxi?

Ben je op zoek naar taxivervoer van of naar het Centraal Station in Amsterdam? Binnen een paar kliks op je telefoon heb je al een taxi besteld bij Staxi. Een nette chauffeur staat op tijd voor je klaar en zorgt dat je veilig aankomt op je bestemming.

Bestel je een taxi bij Staxi, dan staat de prijs vooraf vast. Fixed price, no surprise! Geen verborgen kosten maar zekerheid over het tarief voor je taxirit.

Ophaallocatie voor taxi’s bij Amsterdam Centraal Station

Kom je aan op Centraal Station, dan haalt Staxi je op vanaf de Westelijke Kiss & Ride aan de IJ-zijde van het station. Dit is aan de zijde vanaf waar de pontjes vertrekken, nabij de reguliere taxistandplaats en ter hoogte van Steiger 14.

Vlak voordat je opgehaald wilt worden, belt de chauffeur je even om te horen of je er al bijna bent. Misschien heeft de trein vertraging, of ben je onderweg gestopt bij één van de leuke, nieuwe winkeltjes op het station.

Belangrijk: ben je klaar voor vertrek, zorg dan dat je langs de reguliere taxistandplaats loopt, richting de Kiss & Ride aan de zijkant bij de pontjes. Hier komen we je ophalen. Wanneer je een reguliere taxi van de standplaats neemt, dan betaal je een (veel hogere) meterprijs, en helaas niet de vooraf met ons afgesproken, vaste prijs.

Het is voor taxi’s niet mogelijk om je op te halen aan de voorzijde van Centraal Station, vanaf het Stationsplein.

Vanaf Amsterdam Centraal brengt onze chauffeur je snel en veilig naar de plaats van bestemming. Of je nu naar het Rijksmuseum of het Tropenmuseum gaat, naar de Albert Cuypmarkt of de P.C. Hooftstraat wilt, wij zetten je voor de deur af.

Bij Staxi ben je zeker van:

✓ We geven je vooraf een vaste prijs, dus geen starttarief, geen wachttarief, geen meterprijs en geen verborgen kosten. Fixed price, no surprise!
✓ Binnen een paar kliks een taxi bij de hand op je smartphone met de Staxi App of via de besteltool. Dat is toch snel en simpel?
✓ De collega’s op de centrale staan je graag 24/7 te woord.
✓ Veilig en snel van deur tot deur vervoerd.

Ophalen vanaf andere stations

Wij brengen je uiteraard ook naar elk ander gewenst station in of buiten Amsterdam. Zo zijn onder andere Station Amsterdam RAI, Station Amsterdam Zuid WTC en Station Sloterdijk ook locaties waar wij veel klanten naar toe brengen. Wanneer je opgehaald wilt worden vanaf een station, is het belangrijk om rond de ophaaltijd goed telefonisch bereikbaar te zijn. De chauffeur kan je dan bellen om een geschikte ophaallocatie met je af te spreken!

Staxi icoon taxi sterrenStaxi is meer…

Heb je een taxi nodig van of naar Centraal Station, neem dan contact op met Staxi. Ons aanbod bestaat echter uit meer diensten:

Vervoer van en naar Schiphol: Staxi brengt je snel en zorgeloos naar de luchthaven en haalt je er ook graag weer op. Of het nu privé of zakelijk is. Met een vooraf bestelde Schipholtaxi voor je heen- en terugreis kun je pas echt zorgeloos op reis gaan!

Zakelijk taxivervoer: Staxi is graag je partner voor al je zakelijk taxivervoer. Of het nu voor jezelf is of voor een gast uit het buitenland. Tijdens de taxirit kun je gewoon doorwerken en je hebt geen parkeerkosten. Je wordt van deur tot deur vervoerd en je komt zo ontspannen aan op je afspraak.

Taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©