Taxi Amersfoort naar Amsterdam, Utrecht of Schiphol? 020 705 8888

Taxi Amersfoort

Heb je een taxi Amersfoort nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Staxi is een taxi reserveren makkelijk en voordelig. We willen het voor jou zo aangenaam mogelijk maken en daarom kun je hier altijd rekenen op een aantal zekerheden zoals de vaste prijs voor je rit en een veilige rit van A naar B.

Het maakt niet uit of je vanaf Amersfoort Centrum een taxi naar Amersfoort Schothorst nodig hebt of dat je vanaf Amersfoort Station naar een ander adres moet worden gebracht. We rijden overal en brengen je graag naar jouw gewenste bestemming!

taxi Amersfoort goedkope prijzen vooraf

Hoe bestel je een taxi Amersfoort?

Een taxi Amersfoort bestellen is heel makkelijk. Binnen een paar minuten heb je dit geregeld via de Staxi App, die je gratis kan downloaden voor iOS en Android. Vul het adres in waar je opgehaald moet worden en het adres waar je naartoe gebracht wilt worden.

Je ziet dan direct staan hoeveel je kwijt bent voor de rit. Behalve de Staxi App zijn er ook nog andere manieren waarop een Staxi bestellen mogelijk is:

  • Via Whatsapp: je kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week een bericht sturen voor het bestellen van een taxi. Dit regel je heel eenvoudig en snel;
  • Telefonisch: het telefoonnummer op de website verbindt je met de taxicentrale van Staxi. Hier reserveer je snel een taxi Amersfoort
  • Het bestelformulier op de website: via dit formulier ben je binnen enkele minuten verzekerd van een taxi reservering.

Iedereen heeft een andere manier waarop hij of zij het liefst een taxi zou bestellen. Daarom zijn er verschillende manieren waarop je dit kan doen. Bij Staxi willen we het voor iedereen zo aangenaam mogelijk maken.

Dit zijn de voordelen van Staxi

Wanneer je een taxi Amersfoort nodig hebt krijg je te maken met een aantal voordelen. Zo ben je bij ons onder andere verzekerd van een vaste prijs. Dit houdt in dat de prijs voor een rit bij de reservering al vast staat. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte kosten.

We hanteren geen meterkosten en dit betekent dat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Ook kun je bij ons rekenen op betrouwbare service. Je wordt opgehaald door een professionele chauffeur in een nette taxi. 

We rijden op tijd waardoor je nooit hoeft te stressen. Ben je bang dat de taxi niet komt opdagen? Met meer dan 500 aangesloten chauffeurs hoef je hier niet voor te vrezen.

Er is altijd een taxi in de buurt die jouw op kan komen halen en je naar het gewenste adres brengt. Er zijn al heel wat passagiers die jou voorgingen: je kan zelf hun ervaringen lezen in de reviews op onze website. 

Staxi: vaste prijs en veel betaalmogelijkheden

De vaste prijs is een van de zekerheden van Staxi waar je altijd van op aan kan. De vaste prijs biedt je ook de mogelijkheden om direct bij reservering te betalen. Dit zorgt ervoor dat je zelf niet meer druk hoeft te maken om het financiële gedeelte: dit is al geregeld voordat je in de taxi stapt.

Een andere mogelijkheid is het ter plekke betalen van je rit in de taxi. Dit kun je bij de chauffeur doen; je krijgt dan achteraf een factuur ter bevestiging.

Betalen kan dus online via de website; je kan gebruik maken van iDeal en PayPal. Ook is betaling per bankpas en creditcard mogelijk in de taxi: hierbij betaal je geen extra kosten. Contant betalen is natuurlijk ook mogelijk. 

De Staxi App is een handige manier om eenvoudig en snel een taxi te regelen. Vooral wanneer je regelmatig een taxi nodig hebt, regel je dit sneller met de app. Alleen bij het eerste gebruik van de app moet je een verificatie uitvoeren.

De volgende keren dat je de app gebruikt kun je direct door naar de reservering. De app is gratis te downloaden en biedt je veel extra gemak voor het boeken van een taxi Amersfoort.

Taxi Amersfoort Centrum

Het maakt voor ons niet uit waar je naartoe moet en waar in Amersfoort we je op moeten halen. We rijden overal en een taxi Amersfoort regelen is ook zo gedaan. Moet je vanaf station Amersfoort naar een specifiek adres of moet je vroeg in de ochtend een trein halen? Een taxi is dan altijd een goede oplossing!

Ontdek onze 24/7 service

Een groot voordeel van Staxi is dat je ons altijd kan bereiken. De taxicentrale is 24/7 bemand en dit betekent dat je op ieder moment van de dag en nacht een taxi kan reserveren. Ook als je vragen hebt of wijzigingen wilt doorvoeren in je reservering ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Heb je midden in de nacht een taxi Amersfoort nodig of wil je na een dag shoppen niet meer met de bus naar huis? Regel dan eenvoudig en snel een Staxi en ervaar zelf een aangename reiservaring!

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster