Wat kost een taxi naar Schiphol? Bereken je vaste prijs direct! | Staxi

Kosten taxi naar Schiphol

Staat er een vliegreis op de planning? Je ticket geboekt, hotel al betaald, alleen nog even vervoer naar het vliegveld regelen…

Bereken de kosten voor een taxi naar Schiphol binnen één minuut op deze site of met de Staxi App.

Staxi Schipholtaxi

Gun jezelf en je reisgezelschap het comfort van een vooraf gereserveerde taxi naar Schiphol. De prijs zal je niet teleurstellen! Natuurlijk is de prijsopgave geheel vrijblijvend.

Je gaat écht goed voorbereid op reis, wanneer je de heen- en terugrit met de taxi naar de luchthaven bij Staxi boekt. Je kunt vooraf betalen, zodat je geen gedoe hebt bij het afrekenen met contant geld of een creditcard in de taxi.

Wat kost een Staxi naar Schiphol?

Staxi taxi vaste prijs
Bereken de prijs voor een taxi naar Schiphol met het bestelformulier op deze site. Ook via de Staxi App weet je binnen een minuut wat de kosten zijn.

✓ Geen meterprijs
✓ Geen wachttarief
✓ Geen starttarief
✓ Geen nachttarief
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen gedeeld vervoer
✓ Geen verborgen kosten
✓ Wel de beste service

Wanneer je je taxirit boekt bij Staxi, dan staat de prijs voor de taxi altijd vast. Ook als je onverhoopt in de file komt te staan of als de chauffeur om moet rijden wegens wegwerkzaamheden bijvoorbeeld. Zo heb je – ook over de kosten van een taxi naar Schiphol – altijd duidelijkheid vooraf.

Goedkoper dan de meterprijs

In bijna alle gevallen is een vooraf bestelde taxi goedkoper dan de meterprijs die je betaalt wanneer je een taxi vanaf een standplaats neemt of een taxi op straat aanhoudt. Je kent het gevoel vast wel: de prijs op de taximeter schiet omhoog en je bent nog niet eens halverwege!

Rijdt een taxichauffeur op de meter, dan betaal je per afgelegde kilometer €2,35. Voor taxibussen is het kilometertarief nog hoger; per 2019 is het maximumtarief voor vervoer van 5 tot en met 8 personen maar liefst €2,95 per kilometer.

Staxi taximeterDaarbij komt nog het instaptarief plus het tarief per minuut. En natuurlijk zijn er, precies wanneer jij naar Schiphol moet, net wegwerkzaamheden waardoor de kortste route een stuk langer wordt. Wanneer de meter tikt, kan de prijs flink oplopen. Nóg een reden dus om je taxi naar Schiphol bij Staxi te boeken.

Staxi review Daniel - aardige chauffeur - op tijd - prima service en voordelig

Met het openbaar vervoer naar Schiphol

Vaak wordt gedacht dat reizen met het openbaar vervoer veel goedkoper is dan reizen met de taxi, maar zet de kosten voor drie personen met de bus en de trein eens af tegen de kosten voor een taxi, wanneer je met drie reisgenoten een taxi deelt.

Ontdek in de bestelmodule met één klik wat de vaste prijs is voor je rit naar Schiphol en laat je aangenaam verrassen!

Bij Staxi helpen onze vriendelijke chauffeurs je met het in- en uitladen van je koffers en je wordt veilig en snel van deur tot deur gebracht. Een stuk makkelijker en comfortabeler dan zelf met je koffers sjouwen in de tram, bus, metro en trein.

Staxi prijslabel vaste prijsParkeren op Schiphol

Met je eigen auto naar Schiphol rijden heeft zijn voordelen. De reis naar het vliegveld toe zal je alleen brandstof kosten en je bepaalt zelf hoe laat je vertrekt.

Maar de tarieven voor parkeren op Schiphol zouden je nog wel eens tegen kunnen vallen. Reken op minimaal €70,- voor een periode van één week. Je parkeert dan op het grote, onoverdekte parkeerterrein en gaat vervolgens op zoek naar de pendelbus die je in 10 minuten naar de terminal vervoert.

Kies je voor de luxere parkeervariant waarbij je niet met een bus van het parkeerterrein naar de vertrekhal hoeft te reizen, dan kunnen de parkeerkosten variëren van zo’n €120 tot meer dan €330,- voor een week.

Reis voor een fractie van die prijs met Staxi naar de luchthaven. Je wordt direct bij de vertrekhal afgezet, dus je hoeft niet alsnog te zeulen met koffers door de regen of onder een zinderende zon. Daarbij komt nog dat je je geen zorgen hoeft te maken over aan wie je je auto overdraagt.

Het gemak van een taxi naar Schiphol

Staxi haalt jou en je bagage thuis op, al woon je in Purmerend, Utrecht, Veenendaal, Weesp of Zwanenburg, en zet je af bij de juiste vertrekhal op de luchthaven. Snel, simpel en geen gesjouw met je koffers in het openbaar vervoer. Bovendien hoef je de taxi niet met andere passagiers te delen en reis je dus zonder omwegen direct naar de luchthaven.

Staxi de vaste prijzen taxiBoek online via onze bestelmodule of via de Staxi App je taxirit van en naar Amsterdam Schiphol Airport. Uiteraard halen we je niet alleen in Amsterdam op, maar ook in Den Haag, Utrecht, Leiden of waar je maar wilt. Je kunt ons 24 uur per dag via WhatsApp bereiken.

Ga altijd goed voorbereid op reis. Met een taxi van Staxi heb je in elk geval je vervoer naar de luchthaven goed geregeld! Klik verder om meer te lezen over taxivervoer van en naar Schiphol.

Bestel een Staxi!
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster