Taxi Tilburg naar Eindhoven Airport of Schiphol? Bekijk de tarieven!

Taxi Tilburg

Taxi Tilburg boeken? Dan ben je bij Staxi aan het juiste adres. Hier boek je gemakkelijk en snel een taxi naar iedere bestemming in Tilburg en omgeving. Het maakt niet uit of je een taxi nodig hebt om je van Tilburg Station naar het centrum van de stad te brengen of vanaf een specifiek adres in Tilburg naar een adres buiten de stad. Bij Staxi staan meer dan 500 chauffeurs voor je klaar om je van A naar B te brengen.

een taxi Tilburg boeken

Altijd een vaste prijs

Taxi Tilburg nodig? Een van de grote voordelen van Staxi is dat je altijd weet waar je aan toe bent. We hanteren geen meter prijzen maar hebben een vaste prijs voor iedere rit. Op deze manier kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Een taxi boeken was nog nooit zo makkelijk! Dankzij de vaste prijs kun je van tevoren zien hoeveel een rit je gaat kosten. Er zijn veel taxibedrijven waar je slechts een indicatie van de prijs te zien krijgt en waar de prijs alsnog veel hoger kan oplopen. Dat is niet het geval bij Staxi. Je betaalt altijd een vaste prijs; deze verandert nooit.

Een taxi Tilburg boeken

Heb jij een taxi Tilburg nodig? Dan kun je deze eenvoudig en snel bij Staxi bestellen. Dit kun je op een aantal manieren doen en het is aan jou om te bepalen wat je makkelijk vindt. Een Staxi boeken kan op de volgende manieren:

  1. Met de Staxi App:  download onze app (voor iOs en Android) en voer eenmalig een verificatie uit. Hierna kun je altijd gemakkelijk en snel een taxi reserveren.
  2. Via WhatsApp: we zijn 24/7 bereikbaar en daardoor kun je ons altijd appen voor het reserveren van een taxi Tilburg.
  3. Telefonisch: het is ook goed mogelijk om ons te bellen en zo een taxirit te bestellen.

Het maakt niet uit waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wil je zo snel mogelijk bestellen via internet of vind je het prettig om persoonlijk contact te hebben via de telefoon? Een taxi bestellen kan altijd op de manier die jij prettig vindt. 

Staxi: gemakkelijk betalen op jouw manier

Bij Staxi doen we er alles aan om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Niet alleen op het gebied van een taxi Tilburg boeken, maar ook de betaling kan snel en gemakkelijk geregeld worden. De betaling kan op een aantal manieren:

  1. Direct bij reservering: omdat de prijs vast staat is het goed mogelijk om je taxirit direct te betalen nadat je gereserveerd hebt.
  2. Voor/na de rit: je kan er ook voor kiezen om de rit te betalen voordat de rit begint, maar ook na afloop van de rit.

Met betaling heb je meerdere opties. Bij Staxi willen we je het zo makkelijk mogelijk maken en daarom kun je contant betalen, maar ook met bankpas en creditcard. Voor betaling met creditcard rekenen we geen extra kosten. Ook is online betalen via iDeal of PayPal bij ons goed mogelijk. 

De zekerheden van Staxi

Met een taxi Tilburg ben je van een aantal zaken verzekerd. In de eerste plaats zijn we bij Staxi 24/7 bereikbaar en dat betekent dat we altijd voor je klaar staan. Of je nu ‘s nachts een taxi nodig hebt, vroeg in de ochtend of midden op de dag: de taxicentrale is altijd gemakkelijk bereikbaar.

Dit betekent dat je altijd de mogelijkheid hebt om een taxi te boeken. Een andere zekerheid is dat je bij ons altijd verzekerd bent van nette en behulpzame chauffeurs die je veilig naar je bestemming brengen. Je voelt je altijd prettig bij ons in de auto!

Verder betaal je bij Staxi geen extra kosten. Niet voor het gebruik van creditcard bij betaling, maar ook geen toeslagen voor ritten in de nacht of met bagage. De prijs staat vast en dat zorgt voor veel zekerheid en gemak. Heel veel klanten gingen je dan ook voor met een taxirit bij Staxi en zijn erg tevreden. Ben jij onze volgende tevreden klant?

Taxi Tilburg centrum en station

We brengen je overal naartoe in Tilburg en omgeving. Wellicht heb je een taxi nodig naar het station van Tilburg of vanaf het station naar een adres net buiten de stad. Je bestelt via de Staxi App gemakkelijk en snel je taxi: de chauffeur is op tijd en brengt je veilig van A naar B.

Van Tilburg naar Eindhoven Airport

Ga je op vakantie of komt er een zakelijke trip naar het buitenland aan? Je kan ook gebruik maken van onze ritten richting Eindhoven Airport. Vanaf jouw adres in Tilburg brengen we je graag naar Eindhoven Airport om jouw reis zorgeloos te laten beginnen! Ook voor een taxi Tilburg richting Eindhoven Airport betaal jij een vaste prijs.

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster