Taxi Leeuwarden station naar Harlingen haven, Franeker of Groningen?

Taxi Leeuwarden

Een taxi Leeuwarden nodig? Dat regel je natuurlijk bij Staxi. Hier ben je niet alleen verzekerd van een vaste prijs voor iedere rit, maar ook van betrouwbaar vervoer van A naar B. Het maakt voor ons niet uit waar je naartoe moet: we rijden overal. Met meer dan 500 aangesloten chauffeurs is er altijd wel een taxi bij jou in de buurt.

Een Staxi regelen is eenvoudig en snel: binnen enkele minuten ben jij verzekerd van snel en comfortabel taxivervoer in Leeuwarden en omgeving. Lees online alle reviews of ontdek zelf het gemak van boeken bij Staxi!

taxi Leeuwarden tarieven

Altijd een vaste prijs voor je rit

Een van de belangrijkste voordelen van Staxi is dat je bij ons altijd verzekerd bent van een vaste prijs. Dit houdt in dat je van tevoren al weet hoeveel je kwijt bent voor de rit. De kosten van een taxi Leeuwarden staan hierdoor al vast. Je komt nooit voor financiële verrassingen te staan.

De vaste prijs zorgt voor meer duidelijkheid: je weet precies waar je aan toe bent. Op deze manier is het nog prettiger om een taxi als vervoer te kiezen: je hebt comfortabel en snel vervoer én je weet ook nog eens exact de kosten.

Zo bestel je een Staxi 

Een Staxi bestellen, hoe doe je dat? Het is vrij eenvoudig om een taxi Leeuwarden te reserveren. Dankzij de vele mogelijkheden is er altijd wel een manier van reserveren die bij jou past. Hier vind je een overzicht van de opties die je hebt bij het bestellen van een taxi:

  1. Gebruik de Staxi App: de handige en gratis Staxi App zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel jouw reservering kan plaatsen. De app is vooral handig wanneer je regelmatig met de taxi reist;
  2. Gebruik het bestelformulier: op de website kun je met dit formulier direct je taxi reserveren;
  3. Stuur ons een bericht: via WhatsApp zijn we dag en nacht bereikbaar om je reserveringen aan te nemen en in te boeken;
  4. Neem telefonisch contact op: door ons te bellen heb je nog een vierde mogelijkheid voor het reserveren van een taxi.

Kosten taxi Leeuwarden

Hoeveel betaal je voor een taxi Leeuwarden? Dit kun je bij Staxi heel gemakkelijk berekenen. Via het formulier op de website of de Staxi App kun je gemakkelijk achterhalen hoeveel je betaalt voor een taxirit in, naar of van Leeuwarden. Dit zorgt ervoor dat je van tevoren precies weet hoeveel je kwijt bent voor je rit.

Hiermee ben je vervolgens weer verzekerd van duidelijkheid en een extra aangename rit. Je hoeft immers niet bang te zijn voor onverwachte kosten die er achteraf ineens bij komen. 

Je rit betalen kan gemakkelijk en snel online, direct wanneer je de rit reserveert. Online betalen kan via iDeal en PayPal, maar ook met creditcard. In de taxi betalen kan ook; dit kan contant, via bankpas en creditcard. Je betaalt hiervoor geen extra kosten. 

Alle Staxi voordelen

Reizen met Staxi brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo hanteren we geen meterprijzen en ben je altijd verzekerd van een rit met een duidelijke prijs. Ook betaal je bij ons geen extra kosten zoals nachttoeslag en bagagetoeslag. Verder kun je bij ons altijd rekenen op een betrouwbare rit. De taxi is altijd netjes en de chauffeur is professioneel en bekwaam. Hij komt altijd op tijd en brengt je snel en veilig naar je bestemming. 

Een ander groot voordeel van Staxi is dat bestellen en betalen voor iedereen makkelijk is. Reis je regelmatig met de taxi? Dan is de Staxi App een aanrader. Heb je juist liever telefonisch contact met de taxicentrale voor het regelen van een rit? Dat is ook heel goed mogelijk. Er is bij Staxi voor ieder wat wils!

Taxi Leeuwarden

Of je nu een taxi Leeuwarden Station nodig hebt of een taxi vanaf het centrum naar een van de buitenwijken van Leeuwarden. We rijden je overal naartoe. Met ons inmiddels zeer uitgebreide taxinetwerk komen we overal en is ook Leeuwarden voor ons geen onbekend terrein meer.

Onze chauffeurs kennen de weg en weten dan ook altijd de snelste routes van A naar B. Of je nu vanaf je hotel naar een bezienswaardigheid wilt worden gebracht of vanaf Leeuwarden Centrum naar het station: we staan altijd tot je dienst. 

Taxi Leeuwarden naar Groningen

Ook als je naar een bestemming buiten Leeuwarden gebracht moet worden is dat goed mogelijk. Bij Staxi rijden we je ook graag naar Dokkum, Drachten of Groningen. Het maakt ons niet uit waar jij naartoe wilt.

Het enige wat jij hoeft te doen is aan ons doorgeven hoe laat we en op welke locatie we je moeten ophalen. De rest regelen wij: we brengen je veilig en snel naar je bestemming, waar dit ook is. Een taxi Leeuwarden kan ook richting andere grote steden of provincies gaan. Wij rijden overal. Je kan op ieder moment van de dag en op ieder dag van de week bij ons terecht voor een taxi Leeuwarden.

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster