Taxi Heerlen nodig? Reis goedkoop met de taxi, altijd een vaste prijs | Staxi

Taxi Heerlen

Een taxi Heerlen reserveren? Bij Staxi maken we je dat graag heel gemakkelijk. Want door verschillende bestel- en betaalmogelijkheden ben je verzekerd van heel veel gemak. Daarnaast profiteer je altijd van een vaste prijs en kun je altijd en overal een taxi boeken. Het maakt voor ons niet uit waar je naartoe moet: we rijden jou naar iedere locatie in Heerlen, maar ook daarbuiten. Je bent bij ons ook altijd verzekerd van de beste service, want je kan 24/7 bij ons terecht.

Taxi Heerlen

Eenvoudig bestellen via de Staxi App

Het is heel gemakkelijk om een taxi Heerlen te bestellen. Dit kan onder andere via de Staxi App. Dit is een gratis app die je voor iPhone en Android kan downloaden. Vervolgens is een korte verificatie nodig: daarna kun jij de app direct gaan gebruiken. Het is heel gemakkelijk om via de app een taxi Heerlen te regelen. Binnen een paar minuten ben je verzekerd van een comfortabele taxi die je van A naar B zal brengen. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat: onze taxicentrale is altijd bereikbaar.

Andere opties om een taxi te bestellen

Bij Staxi vinden we het erg belangrijk dat er voor iedereen een goede manier is om een taxi te bestellen. Daarom zijn er ook andere opties waarmee jij verzekerd kan zijn van een goede taxirit. Hier vind je de andere mogelijkheden voor bestellen:

  • Online: op de website vind je een bestelformulier waarmee je met een paar klikken een taxi Heerlen regelen;
  • Telefonisch: het is goed mogelijk om ons telefonisch te bereiken, zodat je via persoonlijk contact met een van onze medewerkers een taxi kan regelen;
  • WhatsApp: stuur ons een appje om een rit in Heerlen te reserveren. Je krijgt via Whatsapp een bevestiging en zorgen dat de app klaar staat op de afgesproken datum en tijd.

Gemakkelijk en snel betalen

Het betalen van de taxi kan op twee manieren. Je kan er in de eerste plaats voor kiezen om de taxirit vooraf te betalen. Omdat de prijs van tevoren vast staat en deze niet meer zal veranderen, is het mogelijk om de rit bij reservering al te betalen. Dit kan online op diverse manieren: via iDeal en PayPal, maar ook via creditcard.

Vind je het prettiger om de rit ter plekke in de taxi te betalen? Ook dat is mogelijk. Je kan bij de chauffeur met bankpas en creditcard betalen. Een extra voordeel is dat er geen extra kosten worden gerekend voor betaling met creditcard.

Staxi: altijd een vaste prijs

De vaste prijs van Staxi is een van de zekerheden waar je altijd van kan profiteren. Wellicht neem je liever niet de taxi omdat er vaak onduidelijkheden zijn over de prijs. Het kan voorkomen dat de rit duurder uitvalt dan je van tevoren had ingecalculeerd. Bij Staxi komt er een einde aan deze onduidelijkheid. Hier ben je altijd verzekerd van een vaste prijs voor iedere rit, waardoor je altijd direct weet waar je aan toe bent. Deze prijs zal tijdens de rit niet meer veranderen en daardoor is het ook mogelijk om je rit direct te betalen.

Alle zekerheden van een taxi Heerlen

Wanneer je een taxi Heerlen bij Staxi boekt, zijn er een aantal zaken waar je altijd op kan rekenen. Zo kom je altijd veilig en op tijd aan op jouw bestemming. Daarnaast wordt je altijd gereden door een professionele chauffeur in een nette taxi. Het maakt niet uit waar je opgehaald moet worden en waar je naartoe moet: bij Staxi zorgen we altijd voor een prettige rit. De vaste prijs is natuurlijk een grote zekerheid waar je van profiteert: hierbij komt ook nog dat je bij ons nooit onverwachte kosten moet betalen, bijvoorbeeld toeslag voor bagage of nachttoeslag.

Taxi Heerlen

Waar in Heerlen moet je zijn? Bij Heerlen Station of in Heerlen centrum? Het maakt voor ons niet uit wat jouw bestemming is: we rijden overal en brengen je overal naartoe. Moet je vanaf je woning naar een afspraak in het ziekenhuis van Heerlen of heb je ergens een zakelijke afspraak? Dit maakt voor ons niet uit: we staan altijd voor je klaar.

Moet je van Heksenberg naar Spekholzerheide of wil je na een dagje shoppen in het centrum genieten van een relaxte rit naar huis? Dat is heel goed mogelijk, want binnen een paar minuten regel jij een taxi Heerlen. Met meer dan 500 aangesloten chauffeurs is er altijd wel een taxi bij jou in de buurt.

Direct Reserveren »
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster