Taxi Groningen naar Schiphol of het Station? Goedkoopste tarieven!

Taxi Groningen

Heb je een taxi Groningen nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Staxi boek je gemakkelijk en snel een taxi voor Groningen en omgeving. Het maakt niet uit waar je naartoe moet of vanaf waar je opgehaald moet worden: Staxi heeft een uitgebreid netwerk van chauffeurs die je graag veilig van A naar B brengen.

Bij Staxi bestel je een taxi Groningen op de manier die jou het beste uitkomt. Bestel jouw taxi Groningen bij Staxi en profiteer altijd van een vaste prijs voor je rit. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Taxi Groningen Schiphol

Taxi bestellen bij Staxi

Wanneer je een taxi Groningen bij Staxi wilt bestellen kan dit op een aantal manieren. Je kan er in de eerste plaats voor kiezen om dit via de Staxi App te doen. Deze app download je gemakkelijk op je smartphone: na een korte en eenmalige verificatie kun je direct aan de slag met reserveren.

Voer het vertrekadres in en de bestemming waar je naartoe gebracht wilt worden. De prijs wordt dan direct voor je berekend. Een taxi bestellen bij Staxi kan ook nog op andere manieren:

  1. Via WhatsApp: bij Staxi zijn we 24/7 bereikbaar en dus kun je ons via WhatsApp altijd benaderen voor het boeken van een rit in Groningen
  2. Telefonisch: natuurlijk kun je ons ook bellen wanneer je dit prettig vindt. Via het telefoonnummer van de taxicentrale staat al binnen enkele minuten je reservering vast. 
  3. Via de website: ook een taxi Groningen online reserveren is mogelijk. Je kan hier ook direct zien hoeveel de rit je gaat kosten. 

Een taxi reserveren was nog nooit zo makkelijk. Er is altijd wel een manier van reserveren die jij prettig vindt. Wellicht wil je zo snel mogelijk reserveren of vind je het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met een van onze medewerkers. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat: het kan bij Staxi.

Altijd een vaste prijs voor je rit

Er zijn veel zekerheden bij Staxi maar de vaste prijs is de meest belangrijke zekerheid. Wellicht twijfel je over het reserveren van een taxi omdat de kosten hierbij vaak (onverwachts) hoog kunnen uitvallen. Dit is bij ons niet het geval.

Bij Staxi is er altijd sprake van een vaste prijs die direct bij de reservering wordt getoond. De prijs die je ziet staan zal niet meer veranderen en blijft staan. Zo weet je van tevoren al hoeveel je betaalt voor een rit van A naar B en hoef je je hier niet meer druk om te maken.

Taxi Groningen betalen doe je zo

Een taxi bestellen bij Staxi is heel gemakkelijk en kan op verschillende manieren. Maar ook met betalen heb je bij Staxi uitgebreide mogelijkheden. Zo is het bij Staxi mogelijk om direct bij reservering te betalen, maar kun je er ook voor kiezen om voor of na de rit te betalen.

Daarnaast kun je contant betalen, maar ook met bankpas of creditcard. Je hoeft bij Staxi nooit extra kosten te betalen voor het gebruik van je creditcard. Reserveer je jouw taxi Groningen online? Dan betaal je heel eenvoudig en snel via iDeal of PayPal.

Maak kennis met de Staxi zekerheden

Bij Staxi kun je, voordat je een taxi bestelt, profiteren van een aantal zekerheden waar we nooit van afwijken. Je bent in ieder geval verzekerd van een vaste prijs die niet veranderd gedurende de rit. We maken geen gebruik van meterprijzen en hierdoor betaal je nooit meer dan van tevoren is afgesproken.

Een andere zekerheid bij Staxi is dat je geen extra kosten betaalt voor gebruik van creditcard. Ook rekenen we geen kosten zoals nachttoeslag en bagagetoeslag. Je bent bij ons verzekerd van nette en vriendelijke chauffeurs die op tijd rijden en zorgen dat je veilig van A naar B komt.

Ontdek de 24/7 service

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig op de taxicentrale. Dit betekent dat je op ieder moment van de dag bij ons terecht kan voor het boeken van een taxi Groningen.

Er zijn meer dan 500 chauffeurs aangesloten bij Staxi en dus is er altijd wel een taxi die jou op kan halen, waar in Groningen of omgeving je ook opgehaald moet worden. De 24/7 service van Staxi maakt het voor jou nog makkelijker om altijd en overal een taxi te kunnen boeken.

Taxi Groningen Centrum

Heb je een taxi Groningen Centrum nodig vanwege een zakelijke afspraak in de stad? Staxi haalt je thuis of op het door jouw opgegeven adres op en brengt je veilig en op tijd naar je afspraak.

Maar ook als je een dagje weggaat met vriendinnen of de nacht doorbrengt in de stad brengen we je veilig weer naar thuis. Of je nu een taxi Groningen Centrum nodig hebt of een taxi van Groningen Centraal Station naar Groningen Europapark: je regelt het met Staxi.

Ook een taxi Groningen Eelde Airport boeken doe je bij Staxi. Bij ons ben je niet alleen verzekerd van een snelle, maar ook een comfortabele rit. Je begint jouw reis een stuk zorgelozer wanneer je met de taxi naar de luchthaven reist.

Je hoeft je koffers niet mee te slepen in het openbaar vervoer en daarnaast heb je ook geen last van drukte onderweg. Dat is nog eens een relaxed begin van je vliegreis!

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster