Taxi Gouda bestellen? Binnen 1 minuut bereken je je vaste prijs! | Staxi

Taxi Gouda

Wil je graag een taxi Gouda boeken? Je bent hier dan aan het juiste adres. Bij Staxi kun je binnen enkele minuten een taxi boeken die jou van A naar B brengt. Het maakt hierbij niet uit waar we je op moeten halen en waar je naartoe moet: we rijden overal in Gouda en omstreken. We zijn 24/7 bereikbaar voor het reserveren van een taxi voor een vaste prijs. Dit betekent dat je altijd op ons kan rekenen. Regel heel makkelijk en snel een comfortabele taxirit, op ieder moment van de dag.

Taxi Gouda

Hoe werkt een taxi Gouda reserveren?

Een taxi Gouda reserveren is niet moeilijk. Sterker nog, het kan al binnen een aantal minuten geregeld zijn. Wanneer jij een taxi Gouda wil reserveren voor een vaste prijs is het voor ons belangrijk om te weten waar je opgehaald moet worden en waar je naartoe wil. Ook dien je het tijdstip aan te geven en het aantal personen waarmee je reist. Ben je met meer dan 4 personen? Dan heb je een taxibusje nodig. Bij het vervoer van veel bagage wordt een stationwagen ingeschakeld.

Je kan onder andere een taxi Gouda reserveren via het bestelformulier op de website. Hier vul je alle belangrijke gegevens in en regelen wij de rest. Hetzelfde geldt voor het gebruik van de Staxi App. Deze app is gratis te downloaden en maakt het nog makkelijker om snel een betaalbare taxi te regelen. Verder is het ook mogelijk om ons te bellen of een bericht te sturen via WhatsApp. Er is altijd wel een manier van reserveren die voor jou prettig is.

Staxi’s services

Er zijn diverse opties bij het reserveren van een Staxi. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor het reserveren van zakelijk vervoer. Je bent dan verzekerd van betrouwbaar en veilig vervoer waarmee je altijd op tijd aankomt op je afspraken. Verder ben je bij ons ook aan het juiste adres als je gebruik wil maken van een rolstoeltaxi voor vervoer van in rolstoel. Verder is het bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van taxivervoer naar de luchthaven. Zit je liever bij een dame in de taxi? Dan kan je een taxirit met een Staxi Lady boeken!

De betaling van je taxi Gouda

Bij Staxi hanteren we geen meterprijzen maar hebben we een vaste tarieven voor iedere rit. Deze kosten kun je op verschillende manieren betalen. Er zijn twee mogelijkheden om jouw taxirit in Gouda en omgeving te betalen:

  • Vooraf betalen: de prijs staat vast en dat maakt het mogelijk om je rit bij de reservering al te betalen;
  • Ter plekke betalen: het is daarnaast ook mogelijk om de kosten aan het einde van de rit te betalen, aan de chauffeur.

In beide gevallen kun je op verschillende manieren betalen. Zo kun je vooraf online betalen via iDeal, PayPal en creditcard. In de taxi zelf kun je contant betalen, maar ook met pin en creditcard. Voor betalen met creditcard worden geen extra kosten berekend.

Altijd een vaste prijs voor je reis

Bij Staxi vinden we het erg belangrijk om je te voorzien van meer duidelijkheid. Daarom hanteren wij geen meterprijzen, maar is er voor iedere rit een vaste prijs. Deze prijs staat vast en verandert niet meer. Dit betekent dat jij altijd weet waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. Je hoeft niet meer bang te zijn voor onverwachte hoge kosten wanneer je bij jouw bestemming aankomt. Daarnaast betaal je bij ons ook geen extra kosten zoals bagage- en nachttoeslag. De prijs die je online ziet staan is de prijs die je betaalt.

Taxi Gouda - Staxi review van Eric - prettige rit - prima auto - fijne chauffeur

Direct Reserveren »
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster