Taxi Hilversum - Amsterdam nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Hilversum – Amsterdam

Bij Staxi kan jij terecht voor een taxi tussen Hilversum en Amsterdam. Of je de taxi nu privé of zakelijk in gebruik wil nemen, Staxi staat altijd voor je klaar. En vanaf nu hoef jij je nooit meer zorgen te maken of je wel genoeg geld voor de rit hebt meegenomen. Bij Staxi krijg jij vooraf namelijk de prijs te horen.

Vijf sterren taxi

Zowel op de app, onze website als via WhatsApp krijg jij meteen de prijs voor jouw rit te zien. Het maakt niet uit of de chauffeur dient om te rijden, er verandert niets meer aan de vooraf afgesproken prijs.

Staxi vaste prijs van A naar BJouw betrouwbare taxi van Hilversum naar Amsterdam

Staxi is een gecertificeerde taxicentrale die nauw samenwerkt met de gemeente Amsterdam. Sinds 2012 werken we samen om het taxivervoer in en rondom Amsterdam op de schop te nemen. Toeristen hadden namelijk vaak pech, wanneer zij een ‘verkeerde’ taxi namen. Er zijn helaas een aantal taxichauffeurs die veel te hoge prijzen vragen, wanneer zij toeristen in hun taxi krijgen.

Om de toeristen en andere taxiklanten te beschermen, heeft de gemeente Amsterdam de Wet Personenvervoer 2000 aangescherpt. De Toegelaten Taxi Organisatie (TTO) werd opgericht en Staxi ontving als eerste organisatie in heel Nederland een TTO-vergunning.

Staxi chauffeursbadgeStaxi is sinds de beginjaren uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 600 gecertificeerde chauffeurs bij aangesloten zijn. Dus je kan gerust boeken voor een taxi tussen Amsterdam en Hilversum.

Doordat er zoveel goede en betrouwbare chauffeurs zijn aangesloten bij Staxi, ben jij gegarandeerd van een betrouwbare en veilige rit. Door het grote aantal chauffeurs is er namelijk altijd wel iemand beschikbaar, om jou naar het gewenste eindpunt te vervoeren.

Staxi review David - Staxi-chauffeurs vijzelen de naam van de Amsterdamse taxiwereld op

Download de gratis Staxi AppDe applancering was een succes!

In 2017 besloot Staxi om het geheel anders aan te pakken. Wij hebben voor een hele nieuwe huisstijl en een handige app gekozen. Toen de app werd gelanceerd, werd de introductie van de vaste prijzen gedaan. Bij Staxi betaal jij in geen enkel geval méér voor jouw taxi tussen Hilversum en Amsterdam, dan wat je van tevoren hebt afgesproken. Je bestelt een taxi, vertelt ons jouw eindpunt en je kunt via iDeal direct voor jouw rit betalen.

Nette chauffeursJouw taxirit van Hilversum naar Amsterdam, was nog niet eerder zo comforatbel en veilig. Het feit dat alle chauffeurs die voor Staxi rijden eerst uitvoerig gescreend worden en een korte opleiding genieten, zorgt dat jij tijdens de rit nergens over na hoeft te denken.

Taxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©