Taxi Hilversum - Amsterdam nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Hilversum – Amsterdam

Bij Staxi kan jij terecht voor een taxi tussen Hilversum en Amsterdam. Of je de taxi nu privé of zakelijk in gebruik wil nemen, Staxi staat altijd voor je klaar. En vanaf nu hoef jij je nooit meer zorgen te maken of je wel genoeg geld voor de rit hebt meegenomen. Bij Staxi krijg jij vooraf namelijk de prijs te horen.

Vijf sterren taxi

Zowel op de app, onze website als via WhatsApp krijg jij meteen de prijs voor jouw rit te zien. Het maakt niet uit of de chauffeur dient om te rijden, er verandert niets meer aan de vooraf afgesproken prijs.

Staxi vaste prijs van A naar BJouw betrouwbare taxi van Hilversum naar Amsterdam

Staxi is een gecertificeerde taxicentrale die nauw samenwerkt met de gemeente Amsterdam. Sinds 2012 werken we samen om het taxivervoer in en rondom Amsterdam op de schop te nemen. Toeristen hadden namelijk vaak pech, wanneer zij een ‘verkeerde’ taxi namen. Er zijn helaas een aantal taxichauffeurs die veel te hoge prijzen vragen, wanneer zij toeristen in hun taxi krijgen.

Om de toeristen en andere taxiklanten te beschermen, heeft de gemeente Amsterdam de Wet Personenvervoer 2000 aangescherpt. De Toegelaten Taxi Organisatie (TTO) werd opgericht en Staxi ontving als eerste organisatie in heel Nederland een TTO-vergunning.

Staxi chauffeursbadgeStaxi is sinds de beginjaren uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 600 gecertificeerde chauffeurs bij aangesloten zijn. Dus je kan gerust boeken voor een taxi tussen Amsterdam en Hilversum.

Doordat er zoveel goede en betrouwbare chauffeurs zijn aangesloten bij Staxi, ben jij gegarandeerd van een betrouwbare en veilige rit. Door het grote aantal chauffeurs is er namelijk altijd wel iemand beschikbaar, om jou naar het gewenste eindpunt te vervoeren.

Staxi review David - Staxi-chauffeurs vijzelen de naam van de Amsterdamse taxiwereld op

Download de gratis Staxi AppDe applancering was een succes!

In 2017 besloot Staxi om het geheel anders aan te pakken. Wij hebben voor een hele nieuwe huisstijl en een handige app gekozen. Toen de app werd gelanceerd, werd de introductie van de vaste prijzen gedaan. Bij Staxi betaal jij in geen enkel geval méér voor jouw taxi tussen Hilversum en Amsterdam, dan wat je van tevoren hebt afgesproken. Je bestelt een taxi, vertelt ons jouw eindpunt en je kunt via iDeal direct voor jouw rit betalen.

Nette chauffeursJouw taxirit van Hilversum naar Amsterdam, was nog niet eerder zo comforatbel en veilig. Het feit dat alle chauffeurs die voor Staxi rijden eerst uitvoerig gescreend worden en een korte opleiding genieten, zorgt dat jij tijdens de rit nergens over na hoeft te denken.

Taxi bestellen
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster