Taxi Haarlem - Amsterdam? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Haarlem – Amsterdam

Ben jij een ondernemer en zoek jij een betrouwbare taxi van Haarlem naar Amsterdam? Kies dan voor een zakelijke taxi via Staxi! Op die manier weet je zeker dat jij een betrouwbare chauffeur boekt.

Vijf sterren taxi

Staxi de vaste prijzen taxiWanneer jij jouw rit boekt, ontvang jij een vooraf afgesproken prijs die altijd vast blijft staan. Dus twijfel niet langer en maak jouw reservering via de app, website of via jouw WhatsApp. Een taxi tussen Haarlem en Amsterdam regelen, ging nog nooit zo moeiteloos! En kom nooit meer voor onverwachte kosten te staan.

Voordelen voor jou als ondernemer

Je kunt Staxi niet alleen voor jezelf inzetten als zakelijke dienst. Denk ook eens aan jouw klanten of mogelijke werknemers/collega’s. Je zou voor hen ook ritten kunnen boeken via de app of site.

Er zitten namelijk een aantal voordelen aan het voortbewegen met een auto ten opzichte van het openbaar vervoer of de fiets! Je vermijdt op die manier overvolle bussen of treinen, je komt uitgerust en fris op jouw eindbestemming aan en je vermijdt dure parkeerkosten als je in het centrum van Amsterdam of Haarlem dient te parkeren.

Staxi review Lianne - chauffeur vriendelijk en rijdt aangenaam - goede service

Staxi icoon Zakelijke taxigebruiker & vakantieganger

Daarnaast kan je in een taxi zelfs rustig op jouw laptop werken tijdens jouw rit van Haarlem naar Amsterdam. Jouw rit is altijd veilig en zorgeloos wanneer je voor een chauffeur van Staxi kiest.

Er wordt in nieuwe auto’s gereden en op die manier genieten jouw klanten of afspraken altijd van het beste comfort. Jullie ervaren geen stress tijdens de autorit en je wordt altijd voor de deur afgezet. Zelfs als het regent hoef jij je geen zorgen te maken of je wel droog op jouw afspraak komt. Staxi zorgt voor jouw ideale en veilige rit!

Altijd een vaste prijs voor een taxi tussen Haarlem en Amsterdam

Bij Staxi is het unieke concept: betaal altijd een vaste prijs voor al jouw ritten. Voer van tevoren jouw eindbestemming en het aantal personen per rit in en ontvang meteen de definitieve prijsindicatie! Je betaalt altijd wat je voor de rit met elkaar afspreekt.

Zakelijke taxi vaste prijsBijbetalen is verleden tijd, want bij Staxi kom jij nooit voor financiële verrassingen te staan. Stel dat je een taxi nodig hebt tussen Amsterdam en Haarlem, dan weet jij meteen hoeveel geld het je gaat kosten! En wanneer jij steeds vaker een taxi bij Staxi bestelt, kan je er zelfs voor kiezen om als ondernemer op rekening te gaan rijden. Dan ontvang je eens in de maand een factuur.

Reserveer een Staxi
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster