Taxi van Amsterdam naar Rotterdam nodig? Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Amsterdam naar Rotterdam

Heb je snel een taxi nodig van Amsterdam naar Rotterdam. Bestel een taxi van Staxi en je weet vooraf precies hoeveel de rit zal kosten. Geen verrassingen achteraf, maar een duidelijk en vast tarief. Fixed price, no surprise!

Staxi taxi

Bij Staxi krijg je voor elke reservering een vaste prijs vooraf. Dit houdt in dat je vooraf zekerheid hebt over wat je gaat betalen voor je taxirit.

Altijd een vaste prijs voor je taxi

Stel, je komt onderweg in de file terecht of het is erg druk in de stad en de chauffeur weet een snellere route. Ook dan betaal je nog steeds het vaste, vooraf afgesproken tarief. Een vriendelijke chauffeur brengt je comfortabel en veilig van Amsterdam naar Rotterdam, of welke andere bestemming dan ook.

✓ Geen meterprijsStaxi taximeter vaste prijs
✓ Geen instaptarief
✓ Geen toeslagen
✓ Geen verborgen kosten

Een taxi van Amsterdam naar Rotterdam bestellen

  1. Voer het adres in waar je wil worden opgehaald en geef je bestemming op
  2. Selecteer het gewenste voertuigtype en het aantal personen dat meereist. Reis je nou met een groep van vijf of acht personen? De beste keuze is dan een taxibusje
  3. Geef de datum en het tijdstip in waarop je de taxi nodig hebt
  4. Voer je contactgegevens in zodat de chauffeur je kan bellen als hij er is
  5. Betaal veilig online of kies voor een betaling in de taxi

Een Staxi bestellen kan via deze website, de gratis Staxi App, via WhatsApp of telefonisch. Je kunt op ieder moment van de dag een taxi bestellen; onze centrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Gebruik onderstaande buttons om ons toe te voegen aan je contactenlijst.

Call Staxi      WhatsApp Staxi

Professioneel taxivervoer

Wanneer je met een Staxi reist, weet je zeker dat je veilig, comfortabel en snel vervoerd wordt. Onze chauffeurs volgen namelijk allemaal een verplichte training aan onze eigen opleidingscentrum Staxi Academy. Hierdoor kennen wij ieder van onze ruim 500 chauffeurs persoonlijk.

Ook de Staxi-centralisten worden hier regelmatig getraind en op de hoogte gehouden van alle updates in het vakgebied.

Staxi review meneer Jensen - goeie service goeie prijs

De zakelijke reiziger zit eveneens goed in een taxi van Staxi. Je kunt je rit direct afrekenen met iDeal, PayPal of creditcard. Je krijgt, nadat de betaling is afgerond, direct een bevestiging van de reservering én een factuur in je mailbox.

Staxi als alternatief voor openbaar of eigen vervoerIcoontje vaste prijs

Met je eigen auto ben je flexibel, maar de parkeerkosten in Amsterdam kunnen vaak behoorlijk oplopen. Tegenwoordig betaal je maar liefst €7,50 per uur in het centrum. Uit ervaring weten we dat je soms wel meer dan een uur tevergeefs rondjes kan rijden, op zoek naar een parkeerplek in het centrum van onze stad. En vind ‘m na afloop van je bezoek nog maar eens terug.

Reizen met het openbaar vervoer wordt meestal als goedkoop gezien, maar als er weer eens een bovenleiding stuk is of er liggen blaadjes op het spoor, dan kunnen je wachttijd en reistijd flink oplopen. De kosten in het openbaar vervoer kunnen ook behoorlijk aantikken als je niet alleen met de trein reist, maar ook nog met de tram, de metro en de bus. Bekijk eens in de online bestelmodule wat onze vaste tarieven zijn en laat je aangenaam verrassen.

Daarnaast kan het gebeuren dat je iets vergeet in het openbaar vervoer of de taxi. Je wil je verloren voorwerp dan natuurlijk graag terugvinden. Staxi-chauffeurs zijn verplicht om gevonden voorwerpen binnen 24 uur te melden.

Nette chauffeursEen taxi van Staxi is dus een goede keuze als je vervoer van misschien wel Amsterdam-Noord naar Rotterdam nodig hebt. Wil je ook weer met de taxi teruggebracht worden? Houd dan rekening met onze aanrijtijd: Amsterdam is ons primaire werkgebied dus als je in Rotterdam opgehaald wil worden, boek je Staxi dan minstens anderhalf uur van tevoren.

 

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster