Taxi Assen bestellen? Bereken de vaste kosten en bestel direct! | Staxi

Taxi Assen

Een taxi Assen boeken doe je gemakkelijk en snel bij Staxi! Je bent verzekerd van veel gemak, want het reserveren van een taxi willen we voor jou zo aangenaam en makkelijk mogelijk maken. Je betaalt daarnaast altijd een vaste prijs voor je rit: hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en hoeveel je moet betalen. Een taxi Assen reserveren kan online, via de Staxi App of op een andere manier die jij prettig vindt!

Taxi Assen

Het maakt niet uit waar je naartoe moet. Of je nu vanaf Assen naar Groningen moet voor een zakelijke afspraak of dat je hebt gewinkeld in het centrum van Assen en graag weer naar huis gebracht wil worden zodat je niet met alle tassen hoeft te slepen. We staan 24/7 voor je klaar om jouw te voorzien van een prettige rit. Je wordt altijd gereden door een ervaren chauffeur: je profiteert daarnaast van een nette taxi die jou veilig van A naar B brengt.

Zo kun je een taxi bestellen

Een van de manieren waarop jij het makkelijkst en snelst een taxi Assen regelt, is met de Staxi App. Deze app is gratis te downloaden; het maakt hierbij niet uit of je een iPhone of Android toestel hebt. Als je de app voor het eerst gebruikt is een korte verificatie nodig. Daarna kun je direct aan de slag met het reserveren van een taxi Assen. Vul in waar je opgehaald wil worden, waar je naartoe wil en op welke tijd jij een taxi nodig hebt. Vervolgens krijg je een bevestiging van de rit.

Er zijn daarnaast ook nog andere manieren om een Staxi te bestellen, bijvoorbeeld wanneer je niet al te vaak een taxi nodig hebt. Zo kun je onder andere een taxi reserveren op de volgende manieren:

  • Gebruik het bestelformulier op de website: je ziet hier meteen staan wat de kosten zijn voor de rit van het begin- en eindpunt dat je hebt ingevuld;
  • Neem telefonisch contact op: je kan je reservering telefonisch laten inplannen, maar je kan hier ook terecht met je vragen;
  • Bericht via WhatsApp: we staan 24/7 tot jouw beschikking en dit zorgt ervoor dat het makkelijk is om een reservering te plaatsen via WhatsApp. Je krijgt snel een bevestiging.

Hoe betaal je jouw taxi Assen?

Een taxi Assen betalen is erg eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo kun je er in de eerste plaats voor kiezen om je rit van tevoren al te betalen. De prijs staat bij reservering vast en zal niet meer veranderen: dit biedt de mogelijkheid om de betaling alvast te regelen.

Online betalen kan onder andere via PayPal en iDeal, maar ook via creditcard. Vind je het prettiger om gewoon in de taxi te betalen aan het einde van de rit? Ook dat is nog steeds mogelijk. Je kan contant betalen bij de chauffeur, maar je kan ook pinnen of met een creditcard betalen.

Vaste tarieven en andere voordelen

Bij Staxi hanteren we geen meterprijzen: we willen meer transparantie bieden aan onze passagiers. Daarom hebben we vaste prijzen voor onze ritten. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van een duidelijke vaste prijs die niet meer verandert. De prijs die je bij het reserveren ziet staan, is de prijs die je betaalt. Het grote voordeel hiervan is dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

Taxi Assen - Staxi Review van Johan - klantvriendelijke behulpzame chauffeur - keurig op tijd

Er zitten ook andere voordelen aan reserveren bij Staxi. In de eerste plaats betaal je bij ons geen extra kosten. Denk hierbij aan bagage- of nachttoeslag, maar ook aan het betalen van kosten voor gebruik van creditcard. Hierdoor is het extra voordelig om voor Staxi te kiezen. Andere grote voordelen van Staxi zijn:

  • Uitgebreid netwerk: met meer dan 500 aangesloten chauffeurs in Nederland staan we altijd en overal tot je beschikking;
  • Nette taxi: je zit altijd in een schone taxi waardoor je profiteert van een aangename rit van A naar B;
  • Veilig: de chauffeur kent de omgeving van Assen goed en brengt je daardoor via de snelste routes veilig naar je bestemming.
Direct Reserveren »
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster