Taxi Almelo bestellen? Bereken de kosten binnen één minuut | Staxi

Taxi Almelo

Een taxi Almelo boeken? Dat is heel snel geregeld, want bij Staxi kost het reserveren van een taxi je nauwelijks tijd. Je bent niet alleen verzekerd van een vaste prijs voor je rit, maar ook van een veilige rit met een professionele chauffeur. We brengen je graag naar iedere bestemming in Almelo en omgeving en het maakt voor ons niet uit waar we heen moeten rijden. Een Staxi bestel je heel gemakkelijk en snel via de Staxi App of op een van de andere manieren. Onze chauffeurs brengen je veilig op jouw bestemming en bieden jou als passagier heel veel gemak!

Taxi Almelo

Taxi Almelo reserveren

Heb jij een taxi Almelo nodig? Het maakt dan niet uit waar je bent of waar we je naartoe moeten brengen. Een taxi bestellen doe je eenvoudig en snel: dit kan online, maar ook op andere manieren. Het is onder andere mogelijk om de gratis Staxi App te downloaden. Je download de app, voert de eenmalige verificatie uit en reserveert de rit. Hierbij vul je de begin- en eindbestemming in, maar ook het aantal personen. De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Behalve de app zijn er ook nog andere manieren waarop een taxi Almelo regelen mogelijk is:

  • Online: gebruik het bestelformulier op de website om eenvoudig en snel een taxirit te bestellen die jou van A naar B brengt. Ook hier kun je direct zien wat de taxi kosten zal;
  • Telefonisch: bel naar de taxicentrale om jouw taxi te reserveren.
  • WhatsApp: doordat we 24/7 bereikbaar zijn, is het heel goed mogelijk om een app te sturen voor het inplannen van een taxi.

Of je het nu fijn vindt om te bellen, je het liefst een appje stuurt of online een bestelformulier invult: er is bij Staxi altijd een manier van bestellen die bij jouw persoonlijke voorkeur past. Zo maken we het voor iedereen makkelijk.

Zo betaal je jouw taxi

Het is heel goed mogelijk om jouw taxi Almelo van tevoren al te betalen. Dit scheelt je veel tijd en moeite en daarnaast is het groot voordeel om van tevoren te weten wat je kwijt bent voor een rit van A naar B. Er zijn twee opties bij het betalen van een taxirit. Zo kun je in de eerste plaats je taxirit afrekenen bij het reserveren. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om de taxirit in Almelo of omgeving ter plekke bij de chauffeur af te rekenen. Betaal op de manier die jij prettig vindt. Betalen met creditcard is mogelijk bij vooraf en ter plekke betalen: we rekenen hiervoor geen extra kosten. Verder kun je jouw rit online ook betalen met iDeal en PayPal.

Voordelen van Staxi: de vaste prijzen

De vaste prijs voor een rit is een van de grootste voordelen van Staxi. Je weet hierdoor altijd waar je aan toe bent. We hanteren nooit meterprijzen maar hebben voor iedere rit een vaste prijs. Je komt hierdoor nooit voor vervelende verrassingen te staan, want de prijs zal gedurende de rit nooit veranderen. Er zijn taxibedrijven waarbij je ongeveer ziet staan hoeveel je betaalt, maar het kan zomaar veel hoger uitvallen. Dit is bij Staxi niet het geval: de prijs zie je ziet staan is de prijs die je betaalt voor je rit. Hiermee bieden we een transparantie aan jou als reiziger waarmee het voor jou nog makkelijker wordt om een taxi te reserveren.

Taxicentrale Almelo

Waar je ook naartoe moet in Almelo, wij brengen je er graag naartoe. Ga je vanaf Rumerslanden naar Ossenkoppelerhoek of moet je vanaf het centrum van de stad naar Schelfhorst of een andere locatie? Dat maakt voor ons niets uit: we rijden overal. Ook als je last minute een taxi nodig hebt om je op te halen is dit geen probleem. Met meer dan 500 aangesloten chauffeurs in Nederland is er altijd wel een taxi in de buurt die jou kan ophalen en wegbrengen.

Taxi Almelo naar Enschede

Natuurlijk kun je ons ook inschakelen als je naar een bestemming buiten de stad moet. Want we rijden ook naar omliggende steden als Enschede en Hengelo. Moet je naar een andere bestemming vanuit Almelo? Dit is voor ons geen probleem. Het enige wat jij hoeft te doen is je beginadres en eindbestemming in te vullen. Wij zorgen ervoor dat er op het juiste tijdstip een taxi klaar staat waarmee jij naar de gewenste bestemming gebracht wordt.

Direct Reserveren »
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster