Taxi van Aalsmeer naar Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Aalsmeer naar Schiphol

Ga je op familiebezoek in het buitenland, op zakenreis of lekker op vakantie? Boek dan bij Staxi snel en makkelijk je taxi naar de luchthaven en wij verzorgen je taxirit. Met het online bestelformulier of onze Staxi App zie je direct wat je taxi naar Schiphol kost. Vrijblijvend en simpel: binnen een minuut weet je wat je betaalt.

Staxi Schipholtaxi

Staxi de vaste prijzen taxiVaste prijs voor je taxi van Aalsmeer naar Schiphol

Bij ons krijg je altijd een vaste prijs, wanneer je je taxi reserveert. Zelfs als de chauffeur moet omrijden omdat er een toerit of afrit dicht is. In zo’n geval maak je veel meer extra kilometers. Toch verandert er niets aan de afgesproken prijs. Fixed price, no surprise!

Wat houden onze vaste tarieven in?

✓ Geen meterprijs
✓ Geen kilometertarief
✓ Geen bagagetoeslag
✓ Geen nachttoeslag
✓ Wel de beste service

Bij Staxi wordt je met een privé-taxi vervoerd; wij zijn geen deeltaxi. Onze chauffeurs leiden we intern op aan de Staxi Academy. Je kunt niets minder dan de beste service verwachten van een Staxi-chauffeur!Staxi review Hannie - belangstellende chauffeur - stipt op tijd - behulpzaam - goede rit naar schiphol

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Taxi van Aalsmeer naar Schiphol bestellen

Taxi bestellen? Bestel je taxi naar Schiphol op een van de volgende manieren:

  1. Telefonisch
  2. Met de Staxi App
  3. Via de bestelformulieren op deze pagina
  4. Via WhatsApp

Download de gratis Staxi AppJe kunt ons via WhatsApp 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je automatisch een bevestiging van je reservering.

Bestel je online of met onze app? Dan krijg je een mailtje met bevestiging. Als je telefonisch of via WhatsApp je Staxi reserveert, krijg je een SMS-bericht met alle benodigde informatie.

Betaal veilig online

Uiteraard kun je je taxirit vooraf betalen via de website of de App. Vaak is dit wel zo makkelijk, omdat je op die manier geen gedoe meer hebt met contant geld of creditcards in de taxi als je aankomt op de luchthaven. Dat is pas een zorgeloos begin van je vakantie! Wil je echter toch contant, met je PIN-pas of creditcard in de taxi betalen, dan is dit ook mogelijk. Vanzelfsprekend zonder dat je hier extra voor hoeft te betalen.

Wanneer je kiest voor een online betaling, ontvang je direct een gedetailleerde factuur per mail. Handig voor de zakelijke reiziger!

Nette chauffeursTaxi van Schiphol naar Aalsmeer

Vaak is het een hele geruststelling, als je vooraf je taxi vanaf Schiphol al geboekt hebt bij Staxi. Zo hoef je op de luchthaven niet op zoek naar een taxi, maar stuurt onze centralist je een WhatsApp-bericht wanneer je vliegtuig geland is. Daarnaast heb je met een taxi van en naar Schiphol geen zorg over de parkeerkosten.

Onze vaste tarieven gelden ook voor de terugrit, wanneer je die vooraf gereserveerd hebt. Zorg ervoor dat je in de juiste, vooraf gereserveerde taxi stapt, zodat je kunt profiteren van de vaste prijs. Taxi’s van de standplaats rijden namelijk op de meter en dat kost je in bijna de meeste gevallen veel meer geld.

Goed alternatief voor openbaar vervoer of eigen vervoer

Staxi taxi deur tot deurHet vervoer met Staxi is van deur tot deur, al is het van bijvoorbeeld Hoofddorp naar Amsterdam. Een betrouwbare chauffeur haalt je thuis voor de deur op en zet je op luchthaven Schiphol af bij de juiste vertrekhal.

Onze chauffeurs rijden allen in een nette taxi en uiteraard vervoert Staxi je in een privé-taxi die je niet hoeft te delen met andere passagiers. Zelf sjouwen met koffers in het openbaar vervoer of het betalen van hoge parkeerkosten op Schiphol behoren tot het verleden.

Vijf sterren taxiBij Staxi is je taxirit naar de luchthaven altijd goed geregeld. Wij vervoeren maandelijks rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol. Reserveer online via de bestelmodule of via de Staxi App je taxirit van en naar Aalsmeer, Schiphol of Amsterdam.

 

Bestel een Staxi
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster