Sightseeing met de taxi? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi
Staxi Sightseeing Holland

Sightseeing met Staxi

Meestal boek je een taxi om van A naar B vervoerd te worden. Maar soms ben je op zoek naar de mogelijkheid om een excursie te maken of ergens rond te touren. Leuk als een uitje voor jezelf of voor je buitenlandse gasten. Bij Staxi kun je een taxi met chauffeur per uur huren. Lees hieronder verder of informeer naar de mogelijkheden.

Sightseeing in en rond Amsterdam

Wil je een paar bezienswaardigheden bezoeken, dan is het handig om een taxi voor een bepaalde tijd te huren. Je kan tussendoor gewoon even uitstappen en foto’s nemen of wandelen op het Museumplein of door het Vondelpark, om maar eens twee bekende plekken in onze hoofdstad te noemen. Bij Staxi huur je voor een vaste prijs een taxi voor een excursie door de stad Amsterdam. Of doe een tour door Amsterdam en omgeving.

Een aantal trekpleisters in de omgeving van Amsterdam op een rijtje. Je kan deze goed combineren.

  • De Zaanse Schans: een gebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Er valt veel te zien. Zo vind je er het beroemde bakkerijmuseum, de kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens.
  • Het Zaans Museum: dit museum neemt je mee naar een wereldberoemd stukje Holland. Je kan denken aan molens, industrieën, groene houten huizen en Nederlandse iconen als Albert Heijn, Honig en Verkade.
  • Het Czaar Peterhuisje: dit is één van de oudste houten huizen van Nederland. De Russische tsaar Peter de Grote logeerde in 1697 in dit wereldberoemde huisje.
  • Volendam, Edam en Marken: deze plaatsen zien er nog uit als 100 jaar geleden en je ziet sommige inwoners op klompen en in klederdracht lopen. Je ontdekt hier de geschiedenis en traditie van de Nederlandse koopvaardij, visserij en kaasmakerij. Daarnaast vind je er ontelbare windmolens, kerken en houten vissershuisjes.
  • Tour door de polder naar de Alkmaarse kaasmarkt: laat je rijden door het oerhollandse polderlandschap van de Purmer, de Beemster en de Schermer voor een bezoek aan de Alkmaarse kaasmarkt.
Staxi sightseeing tour Kaasmarkt Alkmaar

Ben je wel eens bij de Alkmaarse kaasmarkt geweest?

Excursies buiten Amsterdam

Wil je een excursie maken naar de Keukenhof, Giethoorn of Madurodam en het strand van Scheveningen, dan brengen we je daar graag heen. Ben je wel eens bij de Kinderdijk geweest en heb je de deltawerken in Zeeland al eens bewonderd?

Voor een tour buiten Amsterdam kun je een taxi mét chauffeur per uur huren. Stuur ons een e-mail om een persoonlijke offerte op te vragen.

De voordelen van een excursie met de taxi

  • Je hoeft niet zelf te rijden, hebt meer aandacht voor de omgeving en je komt lekker ontspannen bij alle bezienswaardigheden.
  • Altijd verzekerd van een comfortabele zitplaats. In het openbaar vervoer is het nog maar afwachten of je kan zitten of niet.
  • We vervoeren je in een net voertuig met een nette chauffeur.
  • Je hebt je persoonlijke taxi voor een bepaalde tijdsduur, dus geen gedoe met elke keer losse taxiritten bestellen.
Staxi sightseeing Oosterscheldekering

De Oosterscheldekering; een stukje Neerlands glorie!

Sightseeing tour: Offerte op maat aanvragen

Omdat elke aanvraag uniek is, kunnen wij hier geen vaste prijzen geven. De prijs van je excursie hangt onder andere af van het aantal personen, de start- en eindlocatie(s) en de tijdsduur. Neem daarom contact met ons op, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Wij ontvangen je aanvraag graag via de e-mail.

En als je nu wel gewoon van A naar B wil gaan?

Een simpele rit van A naar B boek je gemakkelijk online of via de Staxi App. Voor een gereserveerde rit krijg je bij Staxi altijd een vast tarief, ook als je je Staxi telefonisch of via WhatsApp bestelt!

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster