Taxi Oud en Nieuw Amsterdam - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi oud en nieuw

Hoe luid jij het nieuwe jaar in? Ongetwijfeld wordt het anders dan andere jaren. Wie graag een nieuwjaarsgroet wil brengen aan familie of vrienden, doet er verstandig aan om met de taxi te reizen. Zo vermijd je zoveel mogelijk contactmomenten met anderen, maar wordt je van deur tot deur vervoerd door een van onze Staxi-chauffeurs.

Taxi oud en nieuw Amsterdam - Staxi happy new year

Taxi oud en nieuw Amsterdam - Staxi-chauffeurTaxi oud en nieuw Amsterdam

Ook rond de jaarwisseling kan je op Staxi rekenen als je vervoer in, van of naar Amsterdam nodig hebt. Want wij rijden door wanneer het openbaar vervoer stopt! Je kan je taxi voor oud en nieuw dus gewoon bij ons bestellen. En daar hoef je niet mee te wachten tot oudjaarsavond. Sterker nog: hoe eerder je boekt, des te beter kunnen wij je vervoer inplannen.

Van oudsher is er veel vraag naar taxi’s tijdens oud en nieuw. Omdat wij werken met piek- en daluren, kan het zijn dat je taxi goedkoper is wanneer je ruim van tevoren reserveert. Onze piek- en daluren worden namelijk live berekend; wanneer de vraag naar taxi’s het aanbod overstijgt, dan is er sprake van een piekmoment en passen wij onze tarieven aan.

Vooraf een vaste prijs

Wanneer je een Staxi reserveert, krijg je altijd een vaste prijs vooraf. Voer in het bestelformulier of de Staxi App in van waar naar waar je wil reizen en wanneer. Het tarief dat je na het invullen ziet, is de prijs die voor dat moment geldt. Daar wijken we nooit van af!

Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen toeslagen of een metertarief dat blijft oplopen, ook al sta je stil voor een stoplicht. Bij Staxi geldt namelijk: fixed price, no surprise!

Taxi oud en nieuw Amsterdam Staxi review fam van den heuvel - ruim op tijd - doen wat ze beloven

24/7 Bereikbaar via WhatsApp

Niet alleen onze chauffeurs staan dag en nacht paraat; onze centrale is ook altijd bereikbaar. Wanneer wij alle telefoontjes niet meer kunnen bijbenen, dan is het wel noodzakelijk om de lijnen tijdelijk te sluiten. Maar via WhatsApp krijg je altijd een collega te spreken!

Via WhatsApp kan je een reservering plaatsen, maar ook navraag doen over een geboekte Staxi of een wijziging doorgeven bijvoorbeeld. We denken, zeker tijdens de feestdagen, graag met je mee en zijn je zo goed mogelijk van dienst!

Reserveer een Staxi
Staxi App

Ook tijdens oud en nieuw boek je je Staxi snel met de Staxi App!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster