Contractvervoer & doelgroepenvervoer - Staxi, the fixed price taxi

Contractvervoer

Staxi heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het contractvervoer. Wij rijden onder andere aanvullend openbaar vervoer en leerlingenvervoer. Lees hieronder meer over de verschillende soorten taxivervoer die wij aanbieden.

Als je denkt aan taxivervoer, is de kans groot dat je een beeld voor je ziet van wat in het jargon vaak ‘straattaxi’ genoemd wordt. Een consument steekt zijn hand op in een drukke straat of stapt in op een taxistandplaats.

Deze zogenaamde opstapmarkt maakt een klein deel uit van de gehele taximarkt in Nederland. De verhouding tussen straattaxivervoer en contractvervoer is ongeveer 20/80. In de grote steden is het marktaandeel van de opstapmarkt wat hoger, maar ook daar komt verandering in.

Als taxicentrale zijn wij behoorlijk veelzijdig: onze chauffeurs bedienen de opstapmarkt, de bel- en bestelmarkt én rijden contractvervoer. Hieronder lees je daar meer over!

Aanvullend openbaar vervoer (AOV)

Voor bepaalde doelgroepen is het niet mogelijk om gebruik te maken van het reguliere openbaar vervoer, zodat zij een aangepaste vorm van vervoer nodig hebben. Staxi heeft hier als onderaannemer van Connexxion en RMC veel ervaring in.

Staxi vaste prijs van A naar B

Om alle ritten zo efficient mogelijk uit te voeren, mogen de taxiritten van het AOV in combinatie gereden worden. Soms zitten er dan wel 3 verschillende klanten in de taxi met allemaal een verschillende bestemming. Chauffeurs die dit gecombineerde vervoer rijden, hebben een uitmuntende stratenkennis!

Leerlingenvervoer

Of het nu om individueel vervoer of groepsvervoer (tot 8 leerlingen) gaat, wij vervoeren ook de jongere reizigers snel, goed en veilig. Als onderaannemer van Connexxion hebben wij de nodige leerlingen veilig naar school of huis gebracht. Daarnaast hebben we ook eigen, particuliere opdrachtgevers.

Doelgroepenvervoer

Door het vervoeren van deze doelgroepen zijn onze chauffeurs goed getraind in het verlenen van de beste service. Kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en minderjarigen zijn in goede handen bij Staxi-chauffeurs en worden met de grootste zorg vervoerd.

Samenwerken met Staxi

Heb je op regelmatige basis vervoer nodig voor een bepaalde doelgroep? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster