Taxi Maastricht station naar Airport, Amsterdam, Schiphol of Eindhoven?

Taxi Maastricht

Taxi Maastricht te boeken? Dan hoef je niet verder te zoeken: bij Staxi regel je eenvoudig en snel een taxi in en naar Maastricht. Staxi maakt het bestellen van een taxi nog makkelijker!

Via de gratis Staxi App regel je binnen enkele minuten al een taxi. En omdat we 24/7 bereikbaar zijn is het op ieder moment van de dag en nacht mogelijk om snel een taxi te boeken. Moet je ‘s nachts opgehaald worden in het centrum van Maastricht of wil je overdag een taxi om bij een van de bezienswaardigheden van de stad te komen? Voor ons geen enkel probleem!

taxi Maastricht naar airport

Staxi: altijd een vaste prijs

Taxi Maastricht zekerheden waar je bij Staxi altijd van op aan kan is dat je een vaste prijs betaalt voor je rit. Wellicht aarzel je over het boeken van een taxi vanwege de kosten: bij veel taxicentrales weet je van tevoren niet waar je aan toe bent; dit is bij ons niet het geval.

We hebben voor iedere rit een vaste prijs en deze krijg je dan ook altijd te zien bij reservering. Deze vaste prijs staat vast en zal tijdens de rit niet meer veranderen.

Dit biedt jou dan ook de mogelijkheid om je taxi van tevoren te betalen. De vaste prijs biedt jou zekerheid en gemak: het regelen van een taxi Maastricht wordt op deze manier nog makkelijker.

Hoe bestel ik een taxi Maastricht? 

Als je voor een vaste prijs een taxi in of naar Maastricht wilt bestellen, is het voor ons handig om te weten waar je we op moeten halen en waar je naartoe wilt. Geef daarnaast ook altijd door met hoeveel personen je reist.

Graag willen we ook weten op welk tijdstip de taxi er moet zijn. Ben je met meer dan 4 personen? Dan heb je een taxibusje nodig. Moet er veel bagage vervoerd worden? Daarvoor is een stationwagen nodig. 

Via het bestelformulier op deze website is een taxi boeken heel gemakkelijk. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om een taxi te reserveren. Je kan via de gratis Staxi App een taxi regelen, maar ook via Whatsapp plaats je gemakkelijk een reservering.

Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen. Is de reservering geboekt? Dan ontvang je een bevestiging. Heb je de app gebruikt voor een reservering? Dan kun je de taxi live naar je toe zien komen. 

Alles over de betaling

Bij Staxi maak je gebruik van een vaste prijs voor iedere rit. Dit betekent dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. De vaste prijs maakt het ook heel makkelijk om snel te betalen; je hebt de mogelijkheid om je taxirit bij reservering al te betalen.

Dit kan online via PayPal en iDeal. Betalen via creditcard is ook goed mogelijk! Verder is het goed om te weten dat je ook ter plekke in de taxi kan betalen. Dit kan contant, maar ook via bankpas of creditcard. Er is altijd wel een manier waarop betalen voor jouw makkelijk en veilig voelt.

Taxi Maastricht

Sta je in de binnenstad van Maastricht of moet je vanaf je huis in Maastricht snel naar het Station Maastricht Noord? Het is voor ons geen enkel probleem om je hier naartoe te brengen. Een taxi is snel gereserveerd: en dankzij de vaste prijs weet je ook altijd waar je aan toe bent.

Het maakt ons niet uit waar je opgehaald moet worden en wat je bestemming is: we komen je snel halen en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt op jouw bestemming. De chauffeur brengt je veilig van A naar B. 

Taxi Maastricht Aachen Airport

Het is voor ons ook geen enkel probleem om je vanaf een locatie in Maastricht naar Maastricht Aachen Airport te brengen. Een taxi Maastricht zorgt voor een snelle en zorgeloze rit naar de luchthaven.

Of je nu op vakantie gaat of een zakelijke reis gaat maken: het is altijd prettig om snel, veilig en comfortabel vervoer naar de luchthaven te hebben. Er zijn meerdere luchthavens in de buurt van Maastricht. Wil je liever naar Eindhoven Airport gebracht worden of naar een Belgische luchthaven?

Dat maakt voor ons ook niet uit. We brengen je overal naartoe en zorgen altijd voor goede service. 

Ontdek onze 24/7 service

Onze taxicentrale is 24/7 bemand en dat biedt jou de mogelijkheid dat je altijd een taxi kan regelen. Ben je aan het shoppen in Maastricht en wil je naar huis worden gebracht? Dan reserveer je eenvoudig en snel een taxi.

Wil je na het stappen een comfortabele rit naar huis? Ook dan is het heel makkelijk om snel een taxi te boeken. Heb je een vroege trein te halen? Regel gemakkelijk en snel een taxi! Met een Staxi kom je altijd snel op jouw bestemming.

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster