Schipholtaxi van of naar Schiphol - Staxi, the fixed price taxi

Schipholtaxi

Staxi is de specialist voor alle taxivervoer van of naar Schiphol. Per maand vervoeren wij zo’n 60.000 reizigers met de taxi van of naar de luchthaven. Lees verder en kom te weten waarom reizigers graag met ons vervoerd worden.

Staxi SchipholTaxi

Met onze ruime ervaring in taxivervoer van en naar de luchthaven Schiphol ben je bij Staxi aan het goede adres. Of je nu ontspannen op vakantie gaat of met spoed op zakenreis moet; Staxi vervoert je snel en veilig naar Schiphol en brengt je graag weer comfortabel naar huis. Lees op deze pagina hoe wij ervoor zorgen dat jouw reis onbezorgd start en eindigt.

Altijd een vaste prijs

Staxi Icoon meter met eurosBestel je een taxi bij Staxi? Dan weet je van tevoren wat het tarief is. Ook vanaf Schiphol. De prijs staat vast en wijzigt niet meer nadat je geboekt hebt.

Een goedkope taxi bestellen van of naar Schiphol kan hier op de website, telefonisch of via onze App. Handig als je vaak gebruik maakt van taxi’s; je hebt altijd een Staxi bij de hand.

Let op! Als je op een taxistandplaats instapt, moet de chauffeur verplicht zijn taximeter aanzetten. Een voordelige, vaste prijs voor je Schipholtaxi kunnen we alleen geven als je de taxi bij ons besteld hebt.

Badge Google Play Store NLBadge App Store NL

Staxi Icoon TX chauffeurGekwalificeerde chauffeurs

Staxi is één van de acht taxibedrijven die officieel taxidiensten aan mogen bieden op het grondgebied van Schiphol. Chauffeurs die taxivervoer aanbieden vanaf de luchthaven moeten voldoen aan strenge eisen. Elk jaar zijn zij verplicht cursussen te volgen om de kwaliteit van het taxivervoer zo goed mogelijk te waarborgen.

Na de opleidingen ondergaan de Schipholchauffeurs en hun voertuigen een uitgebreide inspectie. Voldoen zij nog aan alle eisen? Dan ontvangen ze het benodigde TX-keur. Lees daar meer over op de pagina ‘Onze chauffeurs‘ en ‘Keurmerken en certificaten‘.

Taxi vanaf Schiphol: de Schiphol-ophaalservice

Je hebt een taxi besteld om je op te halen vanaf Schiphol, maar waar vind je jouw taxi? Het is handig als je je vluchtnummer doorgeeft bij het bestellen, zodat wij in de gaten kunnen houden wanneer je geland bent.

Ongeveer 10 minuten na de landing neemt onze centralist telefonisch contact met je op. Gebruik je liever WhatsApp? Dat kan ook! Klik op het WhatsApp-icoon hieronder en je staat direct in contact met de centrale.

Geef ons een seintje als je alle bagage hebt en wij zorgen dat je Schipholtaxi klaarstaat. Waar we je precies ophalen, lees je op de pagina ‘Taxi vanaf Schiphol: waar halen we je op?“.

Call Staxi      WhatsApp Staxi

Onze centrale is 24/7 bemand

Je kan eenvoudig een Schipholtaxi reserveren op deze site of via onze App. Natuurlijk kun je ook telefonisch een taxi bestellen als dat je voorkeur heeft. Onze centrale is 7 dagen per week en 24 uur per dag bemand. Je kunt ons dus altijd bereiken op 020-705 8888.

Taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©