Taxi naar de luchthaven? Bereken je vaste prijs in 1 minuut | Staxi

Taxi naar de Luchthaven

Een taxi naar de luchthaven is zonder twijfel de beste vorm van vervoer naar het vliegveld. Gemak, comfort en luxe zijn een paar prima redenen om voor een taxi te kiezen. En wie voor Staxi kiest, is zeker van een aantrekkelijke vaste prijs voor een taxi naar de luchthaven!

Je bent bij ons verzekerd van een vlotte en veilige rit. Het maakt niet uit naar welk vliegveld je vervoer nodig hebt; wij rijden overal! We brengen je zelfs tot over de grens, als je een vlucht hebt vanuit bijvoorbeeld Brussel of Parijs. En daarvoor betaal je bij Staxi echt niet de hoofdprijs. Sterker nog; hoe verder je reist, des te gunstiger ons tarief!

Goedkoopste Taxi Luchthaven

Taxi naar een luchthaven in Nederland

Nederland telt veel meer luchthavens dan je denkt. We hebben maar liefst 22 zogenaamde burgerluchthavens in ons land. Verder zijn er nog 16 zweefvliegvelden en een aantal militaire vliegbases.

Taxi Schiphol

Een taxi naar Schiphol heb je zo geboekt via het bestelformulier op deze pagina of met de gratis Staxi App. Hetzelfde geldt voor een taxi vanaf Schiphol. Heeft Staxi de goedkoopste Schiphol taxi van Nederland? Dat is goed mogelijk; vanuit Amsterdam Nieuw-Sloten ben je voor minder dan twintig euro al verzekerd van kwalitatief vervoer naar Schiphol! Maar ook vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Utrecht, Groningen en Delft zit je goed in een Staxi naar Schiphol. Een taxi naar Schiphol hoeft niet veel te kosten! Staxi haalt je op waar je ook bent.

De Koninklijke Luchthaven Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Dat zal je niet verbazen. Maar wist je ook dat daar waar nu de Kaagbaan ligt, tot 1959 het dorp Rijk te vinden was? Daarom heet het bedrijventerrein dat grenst aan Schiphol nog altijd Schiphol-Rijk.

Taxi Eindhoven Airport

Met Staxi reis je voordelig met de taxi naar Eindhoven Airport. En net zo lief halen we je er weer op natuurlijk. Vanaf de Brabantse luchthaven vertrekken er vluchten naar onder andere Barcelona, Budapest en Bologna. Of je nu op vakantie gaat of op zakenreis; een vriendelijke, behulpzame chauffeur haalt je thuis voor de deur op en brengt je veilig en snel naar Eindhoven Airport.

Van origine is Eindhoven Airport een civiel vliegveld genaamd vliegveld Welschap. Na de bevrijding in 1944 werd de luchthaven voor korte tijd door de Britten gebruikt. Nu is de Vliegbasis Eindhoven de thuisbasis van alle transportvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht.

Taxi Rotterdam Airport

Bestel je taxi naar Rotterdam Airport bij Staxi! Vanuit heel Nederland brengen wij je met de taxi naar Rotterdam Airport. Uiteraard weet je van tevoren tot op de eurocent nauwkeurig hoeveel de taxi naar de Rotterdamse luchthaven kost bij Staxi. Onder andere Faro, Fez en Valencia zijn bereikbaar via Rotterdam Airport.

De geschiedenis van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) gaat terug tot maar liefst de achttiende eeuw! In 1783 steeg hier namelijk de eerste bemande luchtballon van Nederland op. Inmiddels is RTHA de derde luchthaven van Nederland qua aantal reizigers.

Taxi Maastricht Aken Airport

Met Staxi reis je voordelig met de taxi naar Maastricht Aken Airport. Vanaf de luchthaven Maastricht vlieg je door naar schitterende vakantiebestemmingen zoals Alicante, Hurghada en het Macedonische Ohrid. Natuurlijk krijg je bij ons vooraf een vaste prijs voor je taxi naar Maastricht Airport.

Van 1946 tot en met 1949 vloog KLM meerdere malen per dag van Maastricht naar Amsterdam, met een tussenstop op Eindhoven. Een retourtje kostte 35 gulden. Veel wegen en spoorwegen waren beschadigd door de oorlog, daarom was de lijndienst geen overbodige luxe.

Taxi Lelystad Airport

Door de centrale ligging duurt de reis met de taxi naar Lelystad Airport nooit lang. De Flevolandse luchthaven belooft uit te groeien tot een belangrijk toevluchtsoord voor drukke vakantievluchten die anders vanaf Schiphol zouden vertrekken. Lelystad Airport is voor particuliere vliegers het grootste vliegveld van Nederland. Je kan vanaf deze luchthaven prachtige rondvluchten maken boven Nederland.

Behalve het daadwerkelijke vliegveld, vind je hier ook het Themapark Aviodrome en het Nationaal Ruimtevaart Museum. Absoluut een bezoekje waard!

Taxi Groningen Airport Eelde

Staxi rijdt door heel Nederland. We brengen je dus met alle plezier met de taxi naar Groningen Airport Eelde. Vanaf de luchthaven Eelde vlieg je naar verschillende, zonnige bestemmingen zoals Kreta, Antalya en Mallorca. In 2019 maakten meer dan 220.000 passagiers gebruik van de luchthaven van het Noorden.

Anders dan de naam doet vermoeden, ligt dit vliegveld in de provincie Drenthe, ongeveer 10 kilometer onder de stad Groningen. Vanaf het openingsjaar 1931 tot 1939 ging er een lijnvlucht van Eelde naar Schiphol en vice versa.

Taxi naar een luchthaven in België

Het kan soms heel wat euro’s schelen als je vliegt vanaf een luchthaven in het buitenland. Een andere reden om vanuit het buitenland te vliegen is dat er vanuit Nederland geen directe lijnverbinding is met de plaats van je bestemming. Wat ook kan voorkomen is dat de weersomstandigheden dusdanig slecht zijn, dat een vliegtuig moet uitwijken naar een luchthaven in het buitenland.

Wat de reden ook is: Staxi brengt je veilig naar het vliegveld! Natuurlijk voor een mooie prijs.

Taxi Antwerpen Airport Deurne

Voor een vaste prijs met de taxi naar Antwerpen Airport? Bestel dan je taxi bij Staxi! Het scheelt je zomaar meer dan 50% op de normale meterprijs. Wij zorgen voor een comfortabele taxi voor je reis naar de luchthaven van Antwerpen. De chauffeur helpt je met het in- en uitladen van je koffers. Heb je je taxi vooraf al betaald? Dan hoef je je alleen nog maar te laten rijden.

De Internationale Luchthaven Antwerpen staat ook bekend als Luchthaven Deurne. Iets meer dan de helft van alle passagiers maakt gebruik van een lijnvlucht vanaf of naar het Vlaamse vliegveld. Daarnaast is het Antwerpen Airport populair onder zakenreizigers.

Taxi Charleroi Airport

Wil je van tevoren precies weten hoeveel je taxi naar Charleroi Airport kost? Met de Staxi App bereken je het tarief voor je taxi binnen één minuut. Vanaf Brussels South Charleroi Airport vlieg je naar verschillende Europese bestemmingen, maar bijvoorbeeld ook naar het tropische Martinique en Guadeloupe. Charleroi Airport is de op-een-na grootste luchthaven van België.
Brussels South Charleroi Airport is populair bij low budget luchtvaartmaatschappijen zoals RyanAir; in 2018 deden meer dan 8 miljoen reizigers Charleroi Airport aan.

Taxi Brussels Airport

Reis in stijl met de taxi naar Brussels Airport, ook wel bekend als Luchthaven Zaventem. Een Staxi bestellen is zeer eenvoudig; voer je ophaaladres in en type als bestemming ‘Brussels Airport’. Geef vervolgens aan hoeveel personen er mee reizen, misschien heb je een stationwagen nodig om alle koffers mee te nemen? Je weet binnen een minuut wat een taxi naar Brussels Airport kost!

Brussels Airport begon zijn bestaan als zeppelinloods in de eerste wereldoorlog. Al vanaf 1935 gaat er een intercontinentale lijndienst van Brussels Airport naar Congo. Heden ten dage is de Brusselse luchthaven de grootste van België: in 2018 reisden maar liefst 25,7 miljoen passagiers via Brussels Airport!

Direct Reserveren »
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster