Taxi Lelystad bestellen? Boek direct een taxi bij Staxi! Altijd een vaste prijs.

Taxi Lelystad

Een taxi Lelystad nodig? Dan kun je altijd op Staxi rekenen. We rijden overal in Lelystad en omgeving. Dit betekent dat jij altijd een beroep op ons kan doen. Of je nu vanaf Lelystad naar de luchthaven moet om een vlucht te halen of dat je naar een zakelijke afspraak in het centrum gebracht moet worden: wij staan voor je klaar. We rijden je snel en veilig van A naar B en zorgen ervoor dat jij een comfortabele rit beleeft.

Taxi Lelystad

Bij Staxi draait het om service en we doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van een goede en snelle rit. Wanneer jij een taxi Lelystad wil boeken kun je op ieder moment van de dag en nacht bij ons terecht: met meer dan 500 aangesloten chauffeurs in Nederland is er altijd wel een taxi in jouw buurt waarmee we jou naar de gewenste bestemming brengen.

Hoe bestel je een taxi?

Een van de makkelijkste manieren om een taxi te regelen, is met behulp van de Staxi App. Deze app is gratis te downloaden voor zowel iPhone als Android. Via de app kun jij heel snel een taxi Lelystad regelen. Vul het begin- en eindadres in, maar ook het aantal personen waarmee je gaat reizen. Zo kunnen we het juiste vervoer regelen. De app is makkelijk in gebruik en is vooral een aanrader wanneer je regelmatig een taxi nodig hebt.

Er zijn daarnaast ook andere manieren waarop jij een taxi Lelystad kan boeken. Bij Staxi maken we het graag zo makkelijk mogelijk voor jou en daarom kun je op meerdere manieren een taxi regelen:

  • Online: op deze website vind je een bestelformulier waarmee je heel gemakkelijk en snel een taxi regelt die jou van A naar B brengt;
  • Telefonisch: bel je ons liever? Ook dat is geen probleem. Onze taxicentrale is altijd bemand en bellen voor een reservering is dan ook goed mogelijk;
  • WhatsApp: ook een app sturen behoort tot de mogelijkheden. We zijn 24/7 bereikbaar en reageren dan ook snel op jouw bericht.

Hoeveel kost een taxi Lelystad?

Een taxi Lelystad heeft een vaste prijs: iedere rit heeft bij Staxi een vaste prijs. Wanneer je de taxi gaat boeken kun je invullen waar je opgehaald moet worden en waar je naartoe gebracht moet worden. Vervolgens zie je direct staan hoeveel deze rit jou gaat kosten. Het is dan ook mogelijk om jouw rit van tevoren al te betalen. De prijs staat vast en zal niet meer veranderen: dit biedt de mogelijkheid om al te betalen voordat je de taxi instapt. Het is natuurlijk ook mogelijk om je rit ter plekke bij de chauffeur te betalen aan het einde van de rit. Betalen kan via bankpas en creditcard en online via iDeal, PayPal en creditcard. Je betaalt bij ons geen extra kosten voor betaling met creditcard.

Taxiservice Lelystad

Voor ons maakt het niets uit waar we je op moeten halen en wat jouw eindbestemming is. Het enige wat jij hoeft te doen is het begin- en eindadres invullen op de app of het online bestelformulier. Wanneer je ons belt kun je ook doorgeven waar je opgehaald moet worden en waar je afgezet wil worden. Vervolgens regelen wij de rest. We halen je op tijd op en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt op je bestemming. We rijden overal in Lelystad en dit biedt jou veel mogelijkheden. Of je bij Lelystad-Haven woont en naar Waterwijk moet of vanaf Lelystad Centrum naar een andere locatie in de stad: het is allemaal mogelijk.

Taxi Lelystad naar Lelystad Airport

Ga je binnenkort op vakantie of vlieg je naar een bestemming in het buitenland voor een zakelijke afspraak? Dan is het goed mogelijk om een taxi Lelystad te reserveren die je naar Lelystad Airport brengt. Je bent dan verzekerd van een ontspannen rit en daarnaast ben je altijd op tijd bij de luchthaven. Op deze manier kun je jouw reis veel meer ontspannen beginnen. Natuurlijk willen we je ook ophalen vanaf de luchthaven en jou weer veilig terugbrengen. Hoe fijn is het als je na een vlucht niet meer met het openbaar vervoer hoeft te reizen? We maken het jou graag gemakkelijk!

Direct Reserveren »
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster