Taxi Enschede 24/7 goedkope tarieven! Op het Station of naar Amsterdam

Taxi Enschede

Een taxi Enschede boeken? Dat kan bij Staxi! Hier kun je terecht voor het boeken van een taxi in Enschede en omstreken. Het maakt niet uit waar je naartoe moet: van Enschede naar Hengelo of van het station naar je huisadres in Enschede.

Een taxi bestellen in Enschede kan heel snel en makkelijk: we hebben tal van beschikbare bestel- en betaalmogelijkheden. Bij Staxi willen we het voor jou zo makkelijk mogelijk maken! Zo kun je van tevoren berekenen wat de ritprijs is en betaal je direct bij reservering of ter plekke in de taxi.

taxi Enschede goedkope tarieven

Voordelen taxi Enschede

Met Staxi ben je altijd verzekerd van een comfortabele en snelle rit. We willen het voor onze passagiers zo aangenaam mogelijk maken. Daarom zijn er een aantal zaken waar je bij ons altijd op kan rekenen.

Zo kun je ervan uitgaan dat je een nette chauffeur krijgt en je in een nette taxi naar je bestemming wordt gebracht. Daarnaast betaal je bij ons altijd een vaste prijs die gedurende de rit nooit verandert.

Verder hoef je nooit te wachten: de taxi is altijd op tijd. En dankzij meer dan 500 beschikbare chauffeurs is er altijd wel één bij jou in de buurt. 

Hoe werkt bestellen?

Een taxi bestellen werkt erg eenvoudig bij Staxi. Je kan op een aantal manieren een taxi regelen:

  • Download de gratis Staxi App, voer eenmalig de verificatie uit en bestel eenvoudig en snel een taxi;
  • Gebruik het bestelformulier op de website en bereken hier ook direct de prijs van je rit voor je de taxi bestelt;
  • Neem telefonisch contact met ons op om een rit te regelen;
  • Stuur ons een bericht via WhatsApp, onze taxicentrale is 24/7 bemand en bereikbaar.

Er is altijd wel een manier waarop het voor jou prettig is om een taxi te regelen. De een heeft de voorkeur voor snel online regelen en de ander stuurt liever een bericht of pakt de telefoon. Bij Staxi kun je altijd op je eigen manier reserveren. 

Ontdek de eenvoudige betaling bij Staxi

Heb je een taxi Enschede nodig? Dan is bestellen en betalen zo geregeld. Je kan van tevoren altijd zien hoeveel de rit kost; deze prijs staat vast en zal gedurende de rit ook niet veranderen. Dit betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent en dat is een prettig gevoel.

Bij Staxi maken we geen gebruik van meterprijzen of extra toeslagen: bij de reservering weet je precies hoeveel je moet betalen. Betalen kan op twee manieren: direct bij de reservering of ter plekke in de taxi. Betaling kan contant en via bankpas, maar ook met creditcard.

Online betalen doe je gemakkelijk en snel met iDeal of PayPal. Betaal je bij reservering? Dan hoef je je nergens meer druk om te maken tijdens de rit. Betaal je ter plekke in de taxi? Dan krijg je achteraf nog een factuur toegestuurd ter bewijs van betaling. 

24/7 bereikbaar

De taxicentrale van Staxi is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor klanten. Dit betekent dat je ons op ieder moment van de dag kan bellen of appen. Heb je ‘s nachts een taxi nodig? Dan regel je deze ook eenvoudig en snel bij Staxi. Gebruik de gratis app om heel makkelijk een taxi te regelen.

Heb je een vraag over jouw reservering of wil je een wijziging doorvoeren? Ook dit kun je op ieder moment van de dag doorgeven aan de taxicentrale. Op deze manier kun je ieder dag van de week, op ieder uur van de dag rekenen op onze service. 

Taxi Enschede Centrum

Het maakt niet uit waar we je moeten ophalen en waar we je naartoe moeten brengen: we rijden overal naartoe. Sta je bij de Grote Kerk en wil je naar Enschede Noord of moeten we je ophalen bij het station om vanaf daar richting Hogeland-Zuid of een van de andere wijken te rijden?

Geen enkele rit is voor ons een probleem. Je wordt op tijd opgehaald door een professionele chauffeur en een nette taxi. We rijden je snel en veilig van A naar B, precies zoals je van een professionele taxicentrale verwacht!

Taxi Enschede naar Almelo of Hengelo

We beperken onze services niet tot aan de stadsgrenzen. Ook als je vanaf Enschede naar Almelo moet, naar Hengelo of een andere stad ben je verzekerd van onze goede service. We halen je overal op en brengen je naar ieder adres.

De kosten voor onze service zijn vooraf al bekend, omdat je zelf online de ritprijs kan berekenen. Deze staat vast en dit betekent dat je altijd van tevoren weet waar je aan toe bent en dat is wel zo makkelijk! 

Een taxi bestellen bij Staxi was nog nooit zo eenvoudig. Stuur een appje, download onze gratis app of maak gebruik van een andere bestelmogelijkheid. Dankzij de services van Staxi kun je optimaal gebruik maken van de diensten van een taxicentrale. Je hoeft je niet druk te maken om vervoer en kosten, want alles is al voor je geregeld!

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster