Taxi Delft station naar Schiphol, Den Haag en Rotterdam Airport boeken?

Taxi Delft

Taxi Delft boeken? Bij Staxi ben je verzekerd van een snelle en comfortabele rit voor een vaste prijs. Dit biedt veel duidelijkheid en dus kun je veel meer profiteren van een zorgeloze taxirit.

Een taxi Delft bestel je gemakkelijk en snel via het bestelformulier op de website, maar ook de gratis Staxi App is een manier waarop je eenvoudig en snel een taxi reserveert. Het maakt niet uit waar in Delft je opgehaald moet worden of waar je naartoe moet. Vanaf Station Delft of vanaf het centrum naar de Technische Universiteit: alles is mogelijk!

taxi Delft station naar Schiphol

Boek je taxi Delft rit via de Staxi App

Een van de slimme manieren om gemakkelijk en snelle taxi Delft te regelen is door gebruik te maken van de Staxi App. Deze gratis app is beschikbaar voor iOS en Android en biedt extra gemak in het boeken van een taxi. In de app vul je het adres in waar je opgehaald wilt worden en het adres waar je naartoe moet.

Daarna zie je direct staan wat de kosten zijn voor de rit. Het is ook mogelijk om via de app de taxirit direct te betalen. De Staxi App is vooral een aanrader wanneer je regelmatig een taxi moet reserveren.

Andere bestelmogelijkheden

Behalve de Staxi App zijn er nog andere opties in het boeken van een taxi. Voor iedereen is een geschikte manier te vinden. Zo kun je onder andere:

  • Het bestelformulier op de website gebruiken: hiermee ben je gelijk verzekerd van duidelijkheid over de kosten van je rit. Ook kun je hier direct betalen.
  • Een bericht sturen via WhatsApp: we zijn 24/7 bereikbaar en daardoor is het altijd makkelijk om ons een bericht te sturen als je een taxi wilt reserveren.
  • Telefonisch contact opnemen: als je dit prettig vindt kun je ons ook altijd bellen voor het bestellen van een taxi.

Hoe werkt betalen bij Staxi?

Betalen bij Staxi werkt erg eenvoudig. Je kan twee opties kiezen: je betaalt direct bij reservering of ter plekke in de taxi. Bij reservering betalen is mogelijk omdat de prijs voor een rit altijd vast staat. Er komen geen kosten meer bij en daarom kun je het voor jezelf nog makkelijker maken en alvast betalen.

Vind je het prettiger om ter plekke in de taxi te betalen? Ook dat is heel goed mogelijk. Er zijn diverse betaalmogelijkheden:

  • Online kun je betalen via iDeal en PayPal;
  • Online betalen kan ook via de creditcard, zonder extra kosten;
  • In de taxi betaal je contant, via bankpas of creditcard.

Alle Staxi Services

De services van Staxi zijn uitgebreid en dit biedt veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld altijd bij ons terecht voor het regelen van vervoer naar de luchthaven. Wil je vervoer naar een zakelijke afspraak? Onze taxi’s zijn netjes en bieden comfortabel en snel vervoer naar iedere locatie.

Je kan gemakkelijk vooraf betalen om tijd te besparen. Tot de Staxi Services behoort ook rolstoelvervoer. We hebben rolstoeltaxi’s waarmee het mogelijk is om de rolstoel van, in of naar Delft te vervoeren. Heb je speciale verzoeken of andere vragen? Dan kun je hiervoor altijd contact opnemen. 

Altijd een vaste prijs

De vaste prijs is een van de zekerheden die je altijd hebt bij Staxi. We hanteren geen meterprijzen en dit biedt veel voordelen voor jou. In de eerste plaats weet je dankzij de vaste prijs van tevoren al waar je aan toe bent. Daarnaast zorgt deze vaste prijs ervoor dat je van tevoren al kan betalen.

Ook komen er geen extra kosten meer bij zoals nachttoeslag of bagagetoeslag. Dit maakt jouw reis nog voordeliger en makkelijker. 

Taxi Delft

Heb je een taxi Delft nodig? We maken het je graag makkelijk. Bestel via de app of het bestelformulier een taxi. We zorgen ervoor dat we je op tijd ophalen en brengen je snel en veilig naar je bestemming. Het maakt voor ons niet uit waar je staat.

Sta je voor de TU Delft en moet je naar Den Haag of wil je vanaf je huisadres in Delft naar een specifiek adres in of net buiten de stad? Geen probleem. Bij Staxi ben je verzekerd van een snelle en comfortabele rit, waar je ook naartoe moet. 

Taxi Delft naar Rotterdam The Hague Airport

Ook voor een rit naar Rotterdam The Hague Airport ben je bij ons verzekerd van gemak. Of je nu een zakelijke reis gaat maken of op vakantie gaat: een taxirit naar de luchthaven is altijd makkelijk. In de eerste plaats ben je altijd op tijd: zo kun je jouw vakantie of reis ontspannen beginnen.

Een taxi zorgt daarnaast ook voor een comfortabele en zorgeloze rit naar de luchthaven. Is jouw vakantie of zakelijke trip ten einde gekomen? Dan kom we je natuurlijk ook graag weer halen en brengen we je weer naar Delft. Een taxi Delft nodig? Die reserveer je bij Staxi!

Direct Reserveren »
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster