Taxi Amsterdam - Brussel? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Amsterdam – Brussel

Wanneer je graag een taxi tussen Amsterdam en Brussel wil bestellen, ben je bij Staxi aan het juiste adres! Want met de betaalbare maar vooral betrouwbare Staxi’s, kom jij nooit meer voor verrassingen te staan. Zelfs niet wanneer je de grens over dient te gaan!

Vijf sterren taxi

Staxi taxi vaste prijsWanneer je de taxi via de website, app of WhatsApp bestelt, weet jij direct de prijs van jouw rit. Betaal makkelijk en snel met iDeal of PayPal en relax terwijl je onderweg bent naar jouw eindbestemming. Want bij Staxi zorgen wij voor het beste comfort en een glimlach op jouw gezicht!

Boek nu een betrouwbare taxi tussen Amsterdam en Brussel

Heb jij een zakelijke afspraak in België en zoek je nog passend vervoer? Of ga je met de kinderen bij tante Merel langs in Brussel? Via Staxi boek jij eenvoudig een taxi tussen Amsterdam en Brussel.

Staxi chauffeursbadgeVul jouw begin- en eindpunt in, geef aan met hoeveel personen je wil reizen en jouw taxi is geboekt. Staxi is een betrouwbare taxicentrale doordat alle chauffeurs worden gecheckt en ook nog eens een EHBO-programma hebben afgerond. Mocht er iets gebeuren tijdens jouw rit, dan weet de chauffeur hoe hij/zij levensreddend kan handelen. Hierdoor ben jij nog nooit zo rustig en vol vertrouwen in een taxi tussen Amsterdam en Brussel gestapt.

Staxi review fam van den heuvel - ruim op tijd - doen wat ze beloven

Staxi is er voor jou!

Staxi verzorgt veilige en betaalbare ritten door heel Nederland! Doordat alle chauffeurs van tevoren de Staxi Academy dienen te voltooien, rij jij alleen met gescreende en betrouwbare chauffeurs mee.

Staxi taximeter vaste prijsDe prijs voor een taxi tussen Amsterdam en Brussel, wordt van tevoren met je afgesproken. Doordat jij altijd een vaste prijs voor de rit betaalt, kom je bij Staxi nooit voor een financiële verrassing te staan. Zelfs als de chauffeur een groot stuk om dient te rijden, betaal jij de vooraf afgesproken reis.

Wanneer je per ongeluk iets van jezelf vergeet in de taxi, kan je heel makkelijk checken of het is gevonden. Alle Staxi-chauffeurs hebben de instructies om een gevonden voorwerp tenminste binnen 24 uur te melden.

Je kan via WhatsApp ook een bericht bij Staxi achterlaten over het betreffende verloren voorwerp! Echter staat Staxi nooit garant voor jouw spullen, want het kan zomaar zo zijn, dat een nieuwe taxiklant jouw voorwerp vindt. En dan weten we niet zeker of diegene zo eerlijk is om aan te geven dat er een voorwerp in de taxi wordt gevonden!

Reserveer je Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©

Taxi naar de teststraat

Boek hier je taxi naar de corona-teststraat