Taxibusje Amsterdam - Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxibusje Amsterdam – Schiphol

Via Staxi boek jij nu makkelijk en snel een taxibusje tussen Amsterdam en Schiphol! Het is namelijk tijd om op vakantie te gaan.

Staxi Schipholtaxi

Staxi toeristenNaar dit moment heb je al een paar maanden uitgekeken. De reis is geboekt en je hoeft alleen nog maar een rit naar Schiphol te vinden.

Aangezien je aardig wat koffers meeneemt en je met je gezin op vakantie gaat, kan je het beste een taxibusje tussen Amsterdam en Schiphol bestellen! Zo weet je zeker dat alle spullen en medereizigers in één keer bij de luchthaven aankomen.

Staxi en Schiphol gaan way back!

Staxi mag zichzelf de specialist in taxivervoer van en naar Schiphol noemen! Wij werken namelijk al jarenlang samen en zorgen ervoor dat de kwaliteit van het personenvervoer scherp in de gaten wordt gehouden. Per maand worden er door Staxi maar liefst 60.000 vakantiegangers en toeristen van en naar Schiphol vervoerd!

Door een Staxi te regelen, vermijd je hoge prijzen en illegale taxichauffeurs. Bij Staxi wordt iedere chauffeur eerst goed gecheckt, waarna zij een korte interne opleiding dienen te volbrengen. Je stapt dus met een voldaan en blij gevoel in een Staxi, wanneer je lekker op vakantie gaat.

Staxi Review Antoinette - Uitstekende dienstverlening - wij gebruiken dit alternatief voor TCA voortaan

Staxi TaxibusjeBen je op zoek naar een goedkoop taxibusje tussen Amsterdam en Schiphol?

Door bij Staxi jouw taxibusje tussen Amsterdam en Schiphol te regelen, ben jij altijd zeker van de ritprijs! Bij Staxi krijg je namelijk meteen te horen, wat jij voor jouw rit gaat betalen. Het mooie is, dat dit bedrag vooraf wordt afgesproken en daarna ook nooit meer wijzigt. What you see, is what you get!

Het is zelfs zo, dat je voor een taxibusje naar de luchthaven nooit bagagetoeslag, nachttoeslag of een wachttarief betaalt! Zelfs wanneer je een taxi van de luchthaven naar huis wil boeken, biedt Staxi een extra service. Wij houden namelijk jouw vluchtnummer in de gaten en zorgen dat we precies op tijd voor je klaar staan.

Ga met een gerust hart op die welverdiende vakantie! Als jouw reisgezelschap uit meerdere personen bestaat, ben je al helemaal voordelig uit wanneer je de kosten voor de Staxi deelt.

Staxi chauffeursbadgeDoordat de chauffeur klantvriendelijkheid en veiligheid voorop heeft staan, hoef jij vanaf het moment dat je in de taxi stapt, nergens meer aan te denken.

Via de app, website of zelfs via WhatsApp reserveer jij heel simpel jouw taxibusje tussen Amsterdam en Schiphol! En je betaalt de rit zoals je het zelf fijn vindt met iDeal, Paypal of contant.

Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster