Taxi van Zwanenburg naar Schiphol nodig? - Altijd een vaste prijs! | Staxi

Taxi van Zwanenburg naar Schiphol

Als je op vakantie gaat, rijst altijd weer de vraag of je met eigen vervoer naar Schiphol gaat of dat je je bij nacht en ontij laat brengen door welwillende familieleden. Een taxi van Staxi is in dat geval een goede en voor de hand liggende oplossing!

Wij verzorgen je taxirit graag! Een betrouwbare chauffeur in een nette taxi brengt je snel en veilig naar Schiphol. Of je nou op vakantie gaat, een zakenreis maakt of familie in het buitenland wil bezoeken.

Altijd een vaste prijs voor je taxi

Wanneer je bij Staxi reserveert, dan staat de prijs voor je taxi van Zwanenburg naar Schiphol altijd vast. Dit vaste tarief geldt ook wanneer de chauffeur om moet rijden wegens een wegomlegging of wanneer er onverhoopt een Boeing 747 de A9 oversteekt. Zo heb je vooraf altijd duidelijkheid over wat je rit naar Schiphol kost.

Een vaste prijs betekent:

Staxi prijslabel vaste prijs

✓ Geen starttarief
✓ Geen wachttarief
✓ Geen meterprijs
✓ Geen verborgen kosten

Ook hoef je niets extra’s te betalen als je ’s nachts reist en rekenen wij geen toeslag voor bagagestukken.

Hoe bestel ik een taxi naar Schiphol?

  1. Bereken je vaste prijs en boek je taxi via de bestelformulieren op deze site;
  2. Reserveer en volg je taxi in de gratis Staxi App;
  3. Neem telefonisch contact met ons op. Dat kan 24 uur per dag!
  4. Stuur ons een WhatsApp-bericht. Zo kun je ook makkelijk een wijziging doorgeven.

Wanneer je online of met onze App een Staxi bestelt, krijg je automatisch een reserveringsbevestiging per mail. Als je online afrekent voor je reservering, krijg je ook met een de factuur toegestuurd.

Goede én goedkope taxi van Zwanenburg naar SchipholStaxi App

Reserveer je taxi naar Schiphol online of download de gratis Staxi App. Binnen één minuut weet je wat jouw Staxi kost. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar, mocht je navraag willen doen over je boeking.

Bij Staxi heb je altijd een privé-taxi, zodat je zonder oponthoud en zonder andere passagiers op te hoeven halen rechtstreeks naar Schiphol gebracht wordt. Snel en simpel toch?

Taxi van Schiphol naar Zwanenburg

Vaak is het een hele geruststelling, als je vooraf je taxi van Schiphol naar Zwanenburg al geboekt hebt bij Staxi. Zo hoef je op de luchthaven niet op zoek naar een (dure) taxi, maar neemt de centralist keurig contact met je op wanneer je vliegtuig geland is.

Onze vaste tarieven gelden ook voor de terugrit, wanneer je die vooraf gereserveerd hebt. Zorg er wel voor dat je telefonisch bereikbaar bent, zodat wij je kunnen begeleiden naar de jou toegewezen taxi. Zo loop je je vaste prijs niet mis.

Taxi’s die vanaf de standplaats rijden, zetten altijd de meter aan. Het tarief per kilometer is dan meer dan 2 euro en daar komen ook nog het starttarief en de kosten voor de duur van de rit bij.

Tip! Voeg Staxi toe op WhatsApp, zo sta je in direct contact met onze centrale.

WhatsApp Staxi

Betaalbaar alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Een chauffeur van Staxi haalt je op tijd thuis op en zet je op Schiphol af bij de juiste vertrekhal. Wanneer je de taxi met meerdere personen deelt (vrienden, collega’s of familie), dan is de taxi zeker een betaalbaar alternatief voor het openbaar vervoer. Zelf sjouwen met koffers en andere bagage in het openbaar vervoer behoort zo tot het verleden.

Ook spaar je hoge parkeerkosten uit als je met de taxi naar Schiphol gaat: de parkeerkosten op de luchthaven kunnen al gauw oplopen tot een paar honderd euro, wanneer je een paar weken in het buitenland verblijft. Bovendien moet je vanaf de parkeerplaats alsnog met een pendelbus of lopend met al je koffers naar de vertrekhal.

Heb je taxivervoer nodig maar vind je een gezonde leefomgeving ook belangrijk? Bestel dan een elektrische taxi voor een vaste prijs bij Staxi!

Vooraf betalen voor je Schipholtaxi

Extra makkelijk toch, wanneer je je taxirit bij Staxi vooraf betaalt via de website of de App? Zo heb je geen verder oponthoud meer op Schiphol, omdat je nog moet zoeken naar contant geld of je creditcard om de chauffeur te betalen. Je stapt uit, de chauffeur helpt je met je koffers en je vakantie kan beginnen!

Gaat je voorkeur toch uit naar een betaling bij de taxichauffeur zelf? Natuurlijk is dat geen probleem; alle Staxi-chauffeurs accepteren behalve cash ook pin- en creditcardbetalingen.

Staxi icoon goede taxiBij Staxi is je taxirit goed geregeld! Maandelijks vervoeren wij rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol. Lees meer over Staxi of plaats direct je reservering!

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Bestel een Staxi
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster