Taxi van Zaandam naar Schiphol? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Een taxi van Zaandam naar Schiphol voor een vaste prijs

Het komt regelmatig voor dat je een taxi bestelt en bij het afrekenen ineens een veel hoger bedrag moet betalen dan je in gedachten had. Met de Schipholtaxi van Staxi sta je nooit voor dat soort verrassingen. Wij rekenen een vaste en vooraf afgesproken prijs, zonder verborgen extra’s.

Staxi Schipholtaxi

Vijf sterren taxiNiet voor niets zijn we officieel samenwerkingspartner van Schiphol en vervoeren onze chauffeurs maandelijks talloze personen van en naar de luchthaven. Ga jij binnenkort op vakantie en zoek je een taxi die je voordelig van Zaandam naar Schiphol brengt? Begin je reis zorgeloos en comfortabel met een Schipholtaxi van Staxi.

Online de prijs berekenen van een taxirit naar Schiphol

Bij Staxi betaal je een vaste, voordelige en vooraf afgesproken prijs. Bij ons geen verborgen kosten. Via de formulieren op onze website kun je in een paar stappen een taxi van Zaandam naar Schiphol reserveren en online de prijs berekenen.

Staxi taxi vaste prijsEerst vul je je adres in en de bestemming. Vervolgens klik je op ‘bereken ritprijs’ en je ziet direct wat de taxirit kost op de door jou gekozen datum. Reis je met meerdere mensen? Dan ben je goedkoop uit. Staxi rekent namelijk echt alleen de ritprijs en niets anders.

Een taxi bestellen voor de terugweg

Wil je een taxi bestellen voor de terugweg van Schiphol naar Zaandam? Dat kan uiteraard ook bij Staxi. Zo ben je verzekerd van een taxi van Schiphol naar Zaandam.

Wij houden in de gaten of je vlucht eerder of later landt. Vervolgens begeleiden we je naar je gereserveerde taxi. Het Pickup-punt is ter hoogte van vertrekhal 3 deur D. Zodra het vliegtuig landt, stuurt onze centralist je een berichtje.

Je kunt ons heel eenvoudig toevoegen op WhatsApp. Klik je op dat icoontje, dan sta je direct in contact met de centrale die 24 uur per dag en zeven dagen per week te bereiken is voor allerlei vragen.

Staxi review Jeroen - keurige meneer - vakman

Staxi chauffeursbadgeStaxi, één van de officiële partners van Schiphol

Bij Staxi staan kwaliteit en service te allen tijde voorop. Wij brengen je van Zaandam naar Schiphol voor een nette prijs, in een nette taxi, met een nette chauffeur. Niet voor niets is Staxi één van de slechts zeven taxibedrijven die officieel taxidiensten aan mag bieden op het grondgebied van Schiphol.

Onze taxichauffeurs moeten voldoen aan strenge eisen. Naast het volgen van een verplichte opleiding zijn onze chauffeurs verplicht om ieder jaar cursussen te volgen. Zo garanderen we de kwaliteit van het taxivervoer.

Ben je van plan om binnenkort op vliegvakantie te gaan of op zakenreis? Begin je reis dan comfortabel en zorgeloos met een Schipholtaxi van Staxi!

Een taxi bestellen
Staxi App

Vaker een taxi nodig? Download de App en boek je rit!

Phones
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster