Taxi Hilversum - Schiphol nodig? Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi Hilversum – Schiphol

Een taxi van Hilversum naar Schiphol is met Staxi snel geregeld. Of je nou een afspraak hebt op Schiphol Plaza, je op zakenreis gaat of van een welverdiende vakantie gaat genieten, Staxi is er voor iedereen.

Staxi Schipholtaxi

Staxi TX-keur chauffeurAlle Staxi-chauffeurs zijn gecontroleerd en beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor is een taxi tussen Hilversum en Schiphol via Staxi altijd veilig en betrouwbaar.

Alle chauffeurs volgens jaarlijks een EHBO-cursus dus zij zorgen ervoor dat jouw veiligheid voorop staat. Zij hebben ervaring in vele verschillende takken van de taxibranche. Zo verzorgen zij deels het Aanvullend Openbaar Vervoer in Amsterdam en omgeving. Met Staxi heb jij een betrouwbare centrale gevonden voor ritjes van en naar Schiphol of Amsterdam.

Staxi review David - Staxi-chauffeurs vijzelen de naam van de Amsterdamse taxiwereld op

Een taxi van Hilversum naar Schiphol

In Hilversum valt van alles te beleven. Bijna heel medialand heeft zich hier gevestigd. Al die programmamakers moeten ook wel eens op reis voor een opname. Dus wanneer je een taxi tussen Hilversum en Schiphol nodig hebt, ben je bij Staxi aan het juiste adres.

Tip!Voor toeristen die naar Nederland komen is Hilversum zeker een bezoekje waard als zij media + beeld en geluid interessant vinden. Er is in Hilversum namelijk een museum over de media en beeld & geluid.

Ook kan je in Hilversum een helikoptervlucht boeken. Dit is eens een andere manier om Nederland te bekijken. Dit zijn erg leuke activiteiten op het moment dat je Hilversum bezoekt.

Hilversum ligt niet bizar ver van Schiphol vandaan. Doordat Staxi met meer dan 600 chauffeurs samenwerkt, kun je voor elk gewenst moment van de dag een ritje reserveren. Houd daarbij wel rekening met de aanrijtijd van Amsterdam naar Hilversum. Wij zijn een Amsterdamse taxicentrale dus Amsterdam is ons werkgebied.

Zakelijke taxi vaste prijsStap in bij de chauffeur, ga relaxt zitten en hij/zij rijdt je veilig en snel naar Schiphol toe. Zelfs als je met meerdere mensen reist, is Staxi er voor jou. Je kunt bij ons namelijk ook personenbusjes aanvragen.

Als je op reis gaat, zorgt Staxi ervoor dat het vakantiegevoel meteen begint op het moment dat je in de taxi stapt.

Wees je altijd bewust van de prijs van jouw rit

Staxi prijslabel vaste prijsEen taxi van Hilversum naar Schiphol krijg je bij Staxi voor een vaste prijs. Bestel de taxi via de website, app en zelfs via WhatsApp. Geef aan op welk tijdstip je de chauffeur nodig hebt en met hoeveel mensen je reist. Voer jouw ophaal- en afzetpunt in. Hierna ontvang je direct een prijsindicatie voor de rit. De ritprijs is een vooraf afgesproken prijs en deze wordt niet meer verhoogd gedurende de rit. Dat is erg fijn, op het moment dat je een bepaald budget in je hoofd hebt voor jouw rit.

Nu reserveren
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Bij iedere reservering krijg je een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

stersterstersterster

"Netjes op tijd. Aardig bestuurder. Dank je wel!" -Sylvia

stersterstersterster

"Ik ben erg te spreken over de dienstverlening van Staxi. Rit van huis naar Schiphol en vice versa voor een mooi bedrag, vriendelijke chauffeurs, die wat mij betreft de niet al te beste naam van de Amsterdamse taxiwereld op weten te vijzelen" - David

stersterstersterster

"Nette en zeer vriendelijke chauffeur, netjes op tijd." -Bert

stersterstersterster

"Nette chauffeur, erg vriendelijk en leuk mee zitten praten. Ondanks dat onze vlucht vertraagd was, bleef hij netjes op ons wachten. Kortom, topservice weer van Staxi." -Bert

stersterstersterster

"Op tijd op de bestemming en de service was uitmuntend!" -Caroline

stersterstersterster

"Tevreden met de chauffeurs van Staxi. Ze zijn altijd op tijd en brengen mij vooral veilig naar de plaats van bestemming." -Maurice

stersterstersterster

"Zeer nette en aardige chauffeur. Keurig op tijd..fijne rit!" -Sonja

stersterstersterster

"Supertoffe gast, aanrader! Zou elke dag wel mee willen rijden." -Daniel

stersterstersterster

"Goeie service, goeie prijs, vriendelijke behulpzame chauffeur. Zal vaker gebruik van staxi maken." -Dhr. Jensen

stersterstersterster

"Eindelijk een taxibedrijf dat de verwachtingen waarmaakt. Super makkelijk m'n bejaarde moeder met oudejaarsavond over de vloer gehad dankzij jullie, zonder dat zij in haar portomonee hoeft te graaien. Dank!!" -Ferry

stersterstersterster

"5 minuten na de bestelling stond de taxi voor de deur. De auto was schoon en comfortabel. De chauffeur was vriendelijk. We waren veilig thuis aangekomen. Top service!"

Previous
Next
Staxi

Alle rechten zijn voorbehouden aan STAXI BV ©