Taxi van Haarlem naar Schiphol? - Altijd een vaste prijs vooraf! | Staxi

Taxi van Haarlem naar Schiphol

Tickets voor je vliegreis geboekt, een mooie hotelkamer gereserveerd en je paspoort verlengd. Je vakantie of zakenreis kan beginnen! Nu alleen nog even het vervoer naar Schiphol regelen. Reserveer een taxi bij Staxi en reis voor een vast tarief van Haarlem naar de luchthaven.

Staxi Schipholtaxi

Staxi taxi vaste prijsVaste prijs voor je taxi van Haarlem naar Schiphol

Boek vooraf je taxirit bij Staxi en betaal altijd een vast tarief voor je vervoer naar Schiphol. Zelfs als de chauffeur meer kilometers moet maken vanwege bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. Je betaalt ook dan gewoon het afgesproken tarief. Fixed price, no surprise!

Een taxi van Staxi is geen deeltaxi. Je reist met ons altijd in een privé-taxi voor jou en je reisgezelschap. Dat betekent dat je rechtstreeks naar Schiphol wordt gebracht en niet eerst nog andere passagiers onderweg hoeft op te halen. Op Schiphol word je bij de juiste vertrekhal afgezet.

Geen verborgen kosten voor je rit naar Schiphol

Ben je op zoek naar een goede en aantrekkelijk geprijsde taxi van Haarlem naar Schiphol? Staxi heeft betrouwbare chauffeurs en nette voertuigen.

Onze vaste tarieven houden het volgende in:Staxi prijslabel vaste prijs

  • Geen meterprijs
  • Geen nachttoeslag
  • Geen bagagetoeslag
  • Wel de beste service!

Via deze website of de Staxi App vind je binnen één minuut jouw vaste prijs!

Taxi van Haarlem naar Schiphol bestellen

Bestel een Staxi van Haarlem naar Schiphol via een van de volgende kanalen:

  1. Deze website;
  2. De Staxi App;
  3. Telefonisch;
  4. Via WhatsApp.

Je krijgt altijd een bevestiging van je reservering per e-mail of SMS. Als je direct afrekent, ontvang je daarnaast nog een gedetailleerde factuur via de e-mail. Handig, als je je reiskosten kan declareren of wil opvoeren voor de belasting.

Staxi review fam van den heuvel - ruim op tijd - doen wat ze beloven

Staxi is een Amsterdamse taxicentrale en onze chauffeurs zijn voornamelijk actief in de hoofdstad en rondom Schiphol. Wanneer je bijtijds boekt, minimaal 45 minuten van tevoren, dan hoeft de chauffeur zich niet te haasten om keurig op tijd bij je voor de deur te staan!

Staxi vaste prijs van A naar BOm diezelfde reden verzorgen wij met liefde je vervoer van Haarlem naar Schiphol of Amsterdam, maar kunnen wij ritten binnen Haarlem helaas (nog) niet uitvoeren. Volg Staxi op social om op de hoogte te blijven van updates van ons werkgebied!

Online betalen voor vervoer naar Schiphol

Het is mogelijk om je taxirit vanuit Haarlem bij Staxi vooraf te betalen via de website of de app. Online betalen is makkelijk en veilig, omdat je zo geen gedoe meer hebt met contant geld of creditcards in de taxi als je aankomt op de luchthaven. Je begint je vliegreis zonder zorgen en je kan ontspannen het vliegtuig in stappen.

Natuurlijk kun je ook in de taxi betalen met contant geld, met PIN of creditcard. Je chauffeur zal niets extra’s rekenen voor een kaartbetaling!

Staxi VakantiegangersTaxi van Schiphol naar Haarlem

Wanneer je vooraf je terugreis vanaf Schiphol naar Haarlem reserveert, heb je weer een zorg minder. Aan de hand van je vluchtnummer houden onze centralisten in de gaten hoe laat je weer op Schiphol aankomt.

Zodra je je telefoon weer aanzet, vind je een WhatsApp-bericht van Staxi. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste Staxi te vinden. Wij halen je op bij het Staxi Pickup-punt, boven bij de vertrekhallen.

Zorg er dus voor dat we je telefonisch kunnen bereiken. Als je in de verkeerde taxi stapt, zal de chauffeur de meter aan zetten en ben je veel duurder uit.

Alternatief voor openbaar of eigen vervoer

Reizen met het openbaar vervoer lijkt op het eerste gezicht goedkoop, maar ongemerkt kunnen de kosten best hoog oplopen als je met vier personen reist, en je gebruik maakt van de bus en de trein. Bovendien ben je niet verzekerd van een zitplaats en is het weinig aantrekkelijk om met je koffers en tassen te sjouwen in volle treincoupés en over drukke perrons.

Als je met je eigen auto gaat dan ben je flexibel, maar je loopt aan tegen hoge parkeerkosten op Schiphol. Bovendien staat je auto niet overal even veilig op de luchthaven of in de directe omgeving.

Vijf sterren taxiBij Staxi is je taxivervoer van en naar de luchthaven altijd goed geregeld! Maandelijks vervoeren wij rond de 60.000 reizigers van en naar Schiphol en we zijn jou ook graag van dienst bij je eerstvolgende reis.

Reserveer 24 uur per dag online via de bestelmodule of via de Staxi app je taxirit van Haarlem naar Schiphol en weer terug. Onze centralisten zitten klaar om je verder te helpen.

Ben je taxichauffeur of denk je erover om chauffeur te worden? Lees wat Staxi jou te bieden heeft.

Bestel een Staxi
zekerheid

Een vaste prijs vooraf

Boek je taxi voor een vaste prijs bij Staxi. Geen verrassingen achteraf.

zekerheid

Veilig van deur tot deur

De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

zekerheid

Nette chauffeur

Chauffeur zijn is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een prettige reis.

stersterstersterster

"Keurige chauffeur, nette auto, korte maar absoluut plezierige rit. Aanrader!" -Daniel

stersterstersterster

"De rit was boven verwachting. Keurig op tijd en een gezellige en prima chauffeur. Voor herhaling vatbaar!" -Helen

stersterstersterster

"Bijzonder aardige chauffeur en hij was er snel! Ik zal vaker gebruik maken van deze service." - Ella

stersterstersterster

"Mijn Italiaanse gasten waren tevreden over zowel de taxichauffeur, taxirit en de ophaallocatie. Alles was goed geregeld!" -Yanne

stersterstersterster

"Op tijd, niet duur, correcte chauffeurs. Uitstekend!" -Anco

stersterstersterster

"Vriendelijke man, vlotte, veilige rit." -Remco

stersterstersterster

"De chauffeur hielp me met mijn bagage en reed zorgvuldig maar toch snel. Bedankt!" -Anggarda

stersterstersterster

"Goede chauffeur die prettig rijdt. Binnen twee minuten was hij er al. Zeer goede service!!" -Aaron

sterstersterster